Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
btw nikako mi nije jasno, na jednu stranu se prica kako hoce da daje dzeko golove glavom, a nijednu priliku nije imao :S
mancini
mancini
...
¸Dzeko mrsavo za sada nisam odavno vidio da se dva napadaca ne razumiju kao Dzeko i Aguero. Mislim da je tu i limitirajuci faktor sto Aguero ne zna engleski, ali moze nauciti da zagalami MINE !!!
, nije bas tako tesko
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Kao da i jedni i drugi igraju na remi. Niko ni da mrdne brate. Dosadna tekma samo tako. Napadaci ni jedni ni drugi nisu ni imali nekih prilika jer se vecina tekme igra na sredini terena. Treba neko odlucno krenuti na pobjedu a ne ovako
City bi morao malo ostrije krenuti jer su kvalitetniji tim al haj ti to Manciniju objasni. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Jedva ceka zabar mancini da izbaci dzeksona nesto mumlja citavo poluvrijeme ali jedna je istina ,2 centarsuta nije city uputio za citavo poluvrijeme Aguero sebican kao i obicno,nemaju desno stranu jer im igra richards i beka i desnog veznog,milner prebacen na zadnjeg,forsiraju lijevu stranu gdje se Nasri gubi,clichija nigdje a dzeko ima mozda 1 pogresno dodavanje al u svakom slucaju se uklopio u citavo sivilo! Sve u svemu ocekujem balu u igri do 55 a dzeko nazalost vani 

Ocerat ce ga City,al zaposve! 

Ma ovaj City upropasti fudbal 

Ma kakvi ostrije. Komplikuju previse...Samo mogu izgubiti loptu i otvoriti prostor za kontre Spursasoccerfan je napisao/la:Kao da i jedni i drugi igraju na remi. Niko ni da mrdne brate. Dosadna tekma samo tako. Napadaci ni jedni ni drugi nisu ni imali nekih prilika jer se vecina tekme igra na sredini terena. Treba neko odlucno krenuti na pobjedu a ne ovako![]()
City bi morao malo ostrije krenuti jer su kvalitetniji tim al haj ti to Manciniju objasni.
a zasto Aguero ne bi izashao?
Zato sto je danas bolji od Dzeke.Sheyi je napisao/la:a zasto Aguero ne bi izashao?
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne gotivim uopste Aguera, naprotiv, mrzim ga, ali danas je bio mnogo bolji od Dzeke.Sheyi je napisao/la:a zasto Aguero ne bi izashao?
Ako nije Dzeko, nek je Nasri. Drago mi je zbog njeg
- Goalgetter
- Kontakt:
Uvali ga Nasri 

Mislim da je silva konacno skonto sta treba da radi , sjajno igra zadnje 3 4 utakmice ...
Evo Nasri ga zabi! Valjda ce sad biti malo zanimljivija utakmica. Ubih se od dosade gledajuci ih. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kaze Mancini,''hvala qurcu na udarcu''u slobodnom prevodu nakon gola Nasrija.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Asistencija dobro je makar to 

- Goalgetter
- Kontakt:
Evo ga, i elephant man zabi 

Ovdje ocigledno vecina ocekuje da Dzeko uzme loptu na svojoj polovini, predribla 7 - 8 igraca, na kraju golmana posalje u jednu stranu a loptu petom u mrezu pa da svi budemo zadovoljni. Pojedinci ocigledno nikad nece shvatiti da Dzeko nije takav tip igraca i da je sasvim dovoljno ovo sto je uradio uzimajuci u obzir broj upotrebljivih lopti i centarsuteva prema njemu.
Savic za Defoa i to je 2:1 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.