I ja brate. Sad Modric konta pa **** te sto meni moji ne pjevajuSamoZeljo je napisao/la:Sretno Edine....
P.S. Opet sam se najezio, treca minuta a cuje se ono OOOOOH EDIN DZEKO!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I ja brate. Sad Modric konta pa **** te sto meni moji ne pjevajuSamoZeljo je napisao/la:Sretno Edine....
P.S. Opet sam se najezio, treca minuta a cuje se ono OOOOOH EDIN DZEKO!
Al basHZ_ilidzaa je napisao/la:Odavno nisam gledao dosadniju utakmicu
Ili kriticari jedni po starom.Kad neko od vas skonta da ovo nije sah,vec kolektivna igra sa 11 igraca na svakoj strani.Sto bi znacilo jedni zavise od drugih.Prosarajte malo kad gledate tekmu,nije Dzeko svih tih jedanaest.jelle je napisao/la:Opet Dzeko po starom....ne zainteresovano trckara.....nije dobio zracnog duela.....loshe loshe...izace il na poluvremenu il nakon 10 min ....
pa to je i problem Dzeko misli da sanja !!!! kad mu Kun dodajepanties je napisao/la:jel se meni cini il dzeko stalno grijesi? onako bas ko da je na terminu igra.
danas mu aguero doda i par lopti aaaa?
Bitno je da se druzemiky_hz je napisao/la:Al basHZ_ilidzaa je napisao/la:Odavno nisam gledao dosadniju utakmicu
Ma jest ****. Dodao jednu kako sam ja vidio.. On samo Silvi dodaje, i nekad Nasriju il Clichiju jer ono refleksno konta Silva.panties je napisao/la:jel se meni cini il dzeko stalno grijesi? onako bas ko da je na terminu igra.
danas mu aguero doda i par lopti aaaa?
Xbarbarez je napisao/la:Nista spektakularno od Dzeke,mada nije ni imao neku konkretnu priliku,ali mene posebno nervira to sto se njemu svaka greskica gleda i stvara mu se pritisak.Manchini nesto negoduje ,mumlja,prikazuju Balotelija,a Agueru 3 puta gori bio i sta je sve fulio,i sigurno da to nema nikakve veze.Edo ako ne zabije do 60 izlazi napolje sigurno.