Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

bimbrlica
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la bimbrlica » 22 jan 2012, 03:44

Carlo je napisao/la:po čemu je strahovao? objasni mi detaljno.
Ako si gledo' utakmicu nema potrebe za ikakvim objasnjenjem . Sve dobro sto je KD uradio u ovom svom mandatu je raspodavanje velikog broja debila, ali problem je sto je te debile zamijenio isto tako debilima tako da se nije puno toga dobilo, ali ajde barem ih je manji broj.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jan 2012, 03:48

bimbrlica je napisao/la:
Ako si gledo' utakmicu nema potrebe za ikakvim objasnjenjem . Sve dobro sto je KD uradio u ovom svom mandatu je raspodavanje velikog broja debila, ali problem je sto je te debile zamijenio isto tako debilima tako da se nije puno toga dobilo, ali ajde barem ih je manji broj.
mene interesuje po čemu si ti skontao da je on strahovao od boltona... nisi mi dao odgovor na postavljeno pitanje.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 22 jan 2012, 03:52

Carlo je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:
mene interesuje po čemu si ti skontao da je on strahovao od boltona... nisi mi dao odgovor na postavljeno pitanje.
To sto na 3-1 vise napada Bolton,a ne LFC .
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jan 2012, 04:43

bimbrlica je napisao/la:To sto na 3-1 vise napada Bolton,a ne LFC .
pitanje je bilo "Zašto misliš da je King strahovao od Boltona?"...

ne da mi se raspravljati, misli šta hoćeš, piši šta hoćeš.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 jan 2012, 09:49

Carlo je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:To sto na 3-1 vise napada Bolton,a ne LFC .
pitanje je bilo "Zašto misliš da je King strahovao od Boltona?"...

ne da mi se raspravljati, misli šta hoćeš, piši šta hoćeš.
Moj Carlo lik prije dva mjeseca piše na temi kladionica da hoće Panatinaikos zabiti go i da strijelac bude Cisse :lol: A Cisse već tri mjeseca igra za Lazio :lol:
I sad da ja bezveze bacam postove na njega ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 jan 2012, 11:32

LONG LIVE THE KING

meni samo nije jasno kakve veze sve ovo sa rafom ima :D liverpool je u krizi dvadesetak godina a vi se svađate ko je gori rafa ili dalglish :D

i jedan i drugi su imali gresaka i manjih i vecih... dalglisheve greske su svjeze pa se vecina ljudi bolje njih sjeca... dalglish moze itekako da pomogne liverpoolu da se stvori prava atmosfera u klubu ali sto se transfera tice zakazali su i on i comolli i kompletan skauting... ja sam prvi bio za to da se napravi taj kostur tima od strane domacih igraca i ne smao ja nego i pola ovih sto danas pljuju te igrace dok su bili tu rafa i roy i oni su plakali za tim domacim igracima a sada kao da nisu nikad bili za to.... da li se pretjeralo sa domacim igracima? po meni jeste. isto kao sto je rafa pretjerivao sa spancima a houllier sa francuzima. s tim da kada se gledaju transferi danas i prije par godina postoji par vaznih cinjenica a to je da su danas cijene igracima nerealno visoke a isto tako i plate onima koji dolaze bez obestecenja.... a druga stvar da je u danasnje vrijeme neisplativo praviti tim sastavljen od engleskih igraca jer su precijenjeni... u sto smo se mi najbolje uvjerili ove sezone. nije sam king pogrijesio nego smo skoro svi mi ovdje pogrijesili jer vecina nas je bila za ovo a lako se danas praviti pametan.

ja nisam bio nesto previse za adamovo dovođenje jos posebno sam popizdio kada su ootjerani meireles i aquilani... po meni to su najvece greske ovog strucnog staba. kada su dosli downing i carroll bilo mi je drago a ni jedan ni drugi nisu opravdali svoju cijenu... ima vremena da se to sve promijeni ali ja sumnjam da ce se nesto promijeniti jer ne vidim volju kod tih igraca niti neki ponos ili srecu sto nose dres liverpoola...
ima vremena i da se proda par njih najprije adam, downing, glen i da se dovede koje pojacanje... ako u srijedu ispadnemo od citya onda otpustiti i kuyta i maxija i onako nema koristi od bolje da ona djeca igraju jer ako se vec pravi tim za buducnost kao sto se prica nije mi jasno sta nam ovi beskorisni starci rade na terenu... sto je najgore mi nemamo krilo koje ima dribling pa moze proci beka a ne samo dodavati lopte u nazad kao sto to ovi nasi rade.... pa najbolji tehnicari u ovoj ekipi su agger i coates kad nema suareza.... btw koliko god ja ne podnosio tog suareza treba reci da je njegovo zalaganje i trud za svaku pohvalu... jest da je nekad preskrt ali on i bellamy mi nekako izgledaju kao jedini kojima je stalo...
You are someone else I am still right here

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 jan 2012, 11:54

Stivi_Dzi je napisao/la:
IgorBL je napisao/la:Hendersone, nemoj bacati svoje postove na ovaj forum. Produzi sreco dalje.
Pa zar Henderson nije Rizo ? :lol:

Svi mi trebamo biti strpljivi sa Kennyem i novim pojačanjima, ne dolazi sve preko noći, da je bilo grešaka bilo je al nisu nasi vlasnici neki seikovi pa da nam daju 500 milki za pojačanja. Samo polako :D
meni je sve to jasno i nisam ni ocekivao nista posebno ove sezone ali januar je bio prilika da se isprave neke greske a sta su oni uradili... nista. to me razocaralo i svako ko misli da je sve ok i da nam ne trebaju pojacanja nije objektivan ili nesto muti.
You are someone else I am still right here

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jan 2012, 11:55

Dalglish: "Neki neće biti ovdje"

Bezvoljna predstava Liverpoola u Boltonu revoltirala je menadžera Kennyja Dalglisha koji je zaprijetio "sječom glava". Najviše je zamjerio nedostatak poštovanja prema protivniku.

Dalglish je prvi put od povratka na klupu prije godinu javno kritizirao svoju momčad nakon poraza 3:1 u Boltonu. Redsi su primili prva dva gola ne pokazavši praktički nikakav otpor, što je navelo mnoge na pomisao da su mislima već u uzvratnoj utakmici polufinala Carling kupa protiv Manchester Cityja, gdje će braniti prednost iz prvog susreta 1:0.

"U ovom klubu ne postoji nitko tko ne poštuje druge ljude. Ako je to problem, ako su pomislili da ova utakmica nije važna kao sljedeća, u redu, ali neće biti ovdje", zaprijetio je Dalglish.

Mark Davies i Nigel Reo-Coker doveli su Bolton do vodstva 2:0 za pola sata igre. Sedam minuta poslije smanjio je Craig Bellamy, a Gretar Steinsson pet minuta nakon početka drugog poluvremena postavio je konačan rezultat.

"Rezultat je razočaravajući, ali je za mene najveće razočaranje to što smatram da igrači nisu bili spremni igrati tu utakmicu. Mislim da pristup nije bio ispravan", dodaje Dalglish koji smatra da su njegovi igrači u subotu pokazali nepoštovanje prema protivniku.

"Temelji nogometnog kluba uvijek su bili građeni na poštovanju drugih ljudi. Građeni su na filozofiji da je sljedeća utakmica uvijek ona koja je važna, ne ona koja je na redu poslije nje ili treća po redu."

"Ako im je trebala lekcija, dobili su je. Ako misle da se samo mogu pojaviti i ostvariti rezultat, a ne biti u natjecateljskom duhu i ne natjecati se s konkurencijom u naporima, onda su dobili lekciju."

"Ako smo to naučili, onda u redu, ali moramo se okrenuti prema sebi. Ne smijemo ništa oduzeti doprinosu Owena Coylea i načina na koji je Bolton igrao, ali moramo učiniti što možemo kako bi ovakvo nešto spriječili u budućnosti."
"Oni neće biti ovdje još dugo ako tako budu igrali. Mi očekujemo puno veće standarde od toga. Može se reći da su bili dekoncentrirani zbog utakmice koja nas čeka u srijedu, ali nama je svaka utakmica od velike važnosti." rekao je Dalglish.
"Ako oni misle da mogu raditi što hoće, neće to raditi u ovom klubu. Ako se ovo više ne ponovi, onda je u redu, ali ako će se ovo ponavljati, onda neće biti puno ponavljanja u njihovom pojavljivanju na terenu u crvenom dresu, jer to nećemo trpjeti. Poštovanje je značajan faktor u uspjehu jednog kluba, a ako oni nemaju tog poštovanja prema drugim momčadima i, što je najvažnije, prema ovom klubu, onda su u problemima." dodao je Dalglish.
"Ako oni misle da se mogu samo pojaviti na terenu i da će rezultat doći sam od sebe, onda su ovdje dobili lekciju. Najveće razočaranje za mene je to što mislim da nismo uopće bili spremni igrati ovu utakmicu. Mislim da pristup nije bio pravi. Ne mislim da je način na koji smo pristupili svom poslu bio korektan." zaključio je Dalglish.
FK Pjetlovi

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 22 jan 2012, 12:56

Apsolutno sam nezadovoljan pristupom igri jucer.Taman se osjetio napredak za razliku od onog doba Rafe Beniteza kad izgleda opet po starom.Boli ih k....(igrace),kao da igraju za treceligasa,ne cijene ovakvu velicinu,svetinju kao sto je Liverpool.Sve to treba potjerati iz kluba,ostaviti 7-8 igraca i pojacavati se za novac ovih polovnjaka tipa Kuyta,Skrtela,Downinga.King Kenny je pravi covjek za Liverpool,vjerujte mi to,samo treba dovesti prava pojacanja!
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 22 jan 2012, 13:01

Feudalac je napisao/la:
Apsolutno sam nezadovoljan pristupom igri jucer.Taman se osjetio napredak za razliku od onog doba Rafe Beniteza kad izgleda opet po starom.Boli ih k....(igrace),kao da igraju za treceligasa,ne cijene ovakvu velicinu,svetinju kao sto je Liverpool.Sve to treba potjerati iz kluba,ostaviti 7-8 igraca i pojacavati se za novac ovih polovnjaka tipa Kuyta,Skrtela,Downinga.King Kenny je pravi covjek za Liverpool,vjerujte mi to,samo treba dovesti prava pojacanja!
sad cuj skrtela se rijesiti a sa aggerom u tandemu igra utakmnice zivota,kuyta se treba rijesiti a sad za downinga ja stvarno vjerujem u njega i mislim da on moze postati jedan od vaznijih igraca Liverpoola u sljedece 3-4 godine
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 jan 2012, 13:05

Čuj Skrtela da se riješimo!? :shock: Naš najbolji odbrambeni igrač. 8-)

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 22 jan 2012, 13:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:Čuj Skrtela da se riješimo!? :shock: Naš najbolji odbrambeni igrač. 8-)
Da,da ali **** ti tog igraca koji ne moze zabiti kada je potrebno.Vidic,Terry...kada ne ide napadacima zakucaju iz kornera i donesu bodove klubu,a sta je on to uradio?!Kada se nadje u takvoj situaciji obavezno nabije loptu 20 metara iznad gola i srusi moral saigracima.Naravno,ne bi to bio nikakav problem da svoje duznosti u odbrani obavlja na najvisem mogucem nivou.Protiv svakog jaceg kluba smo primili go.Nepotrebna poigravanja....sve su to razlozi zbog kojih ne zasluzuje nositi dres ovog kluba.
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 22 jan 2012, 13:20

Taj detalj Škrtelove igre u ofanzivi je najmanji problem. I sam si rekao da on to treba da radi kad ostali zakažu. Eh, to zakazivanje ostalih je problem.
Imamo recimo Hendersona, koji je sve utakmice koje je ove sezone odigrao, samo odigrao,pojavio se na terenu. Gol i asistencija, i 2-3 prodora, u ovih njegovih dvadesetetak utakmica. Imao je 2-3 dobre partije, ostalo je trčkarao, vraćao lopte nazad, zadržavao loptu bez potrebe, pogrešno se pozicionirao. Nije imao specijalno loše partije, ali nikada nije bio na LFC nivou.
Charlie Adam, u zadnjih 7-8 utakmica **** živa. Vidi se da nije klasa za Liverpool, jer ne može održati onaj nivo igre sa početka sezone. On može biti vođa nekog tima sa sredine tabele, tipa Sunderland, i da tu bude najbolji igrač kome svi dodaju, ali kod nas mu ne ide. Možda digne nivo igre, ali i nakon toga neminovan je novi pad u igri.
O Downingu ne bih da trošim riječi, dovoljno je reći da ja i on imamo isto golova i asistencija u EPL-u. Također, i o Carrollu je sve rečeno.
Što reče @fera, a i ja sinoć, veeelika je greška izbacivanje iz prvih XI Meirelesa i njegova prodaja. On je pod Royem briljirao, nosio ovaj tim, i onda kada je Kenny došao, on ga je odbacio, kao i sve transfere iz Woy ere. To je jedna od Kennijevih grešaka, a imao je nekoliko.
Mislim da je imao šansu za rekonstrukciju tima, imao je potrebni novac, nebitno je li on došao od Amera ili transfera, ali on je imao preko sto miliona, i bacio je veći dio toga. Sad, ja mislim da još nije vrijeme da govorimo o njegovom odlasku, jer je bilo dosta dobrih stvari tokom njegovog boravka na Anfieldu, ali i dosta loših.
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 22 jan 2012, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 jan 2012, 13:23

:lol: E yebi ga sad. Pa eto npr. Skrtel je ove godine postigao 2 gola iz kornera, 2 puta čini mi se nije imao sreće - prečku pogodio. Ne sjećam se ijedne greške Skrtela koja nas je koštala gola. Uz Aggera čini odličan štoperski par, još kada dodaš Leivu ispred njih, odbrana nam je bila najbolja u ligi. Nažalost, Lucas se povrijedio i sada nam je odbrana u rangu nekog prosječnog tima, možda i ispod prosjeka. Nikada to neće priznati oni koji ga pljuju ali sa njim i Suarezom kada se vrate- ovaj Liverpool će biti dosta jači.

.............Reina...........
Glen.Skrtel..Agger.Enrique
.........Lucas..Adam.......
Downing..Gerrard..Bellamy
.............Suarez...........

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 22 jan 2012, 13:32

Gdje su samo sad oni sto su tvrdili odgovorno da cemo bolje igrati bez Suareza,,dajjj bitch please.
"You'll Never Walk Alone"

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 22 jan 2012, 14:02

Prvu polusezonu smo super odradili igracki, ali ne i bodovno ali od kako je krenula nova polusezona igraci samo misle na CC i nidje nas nema. Valjda kad se zavrsi CC se vratimo u formu, a i nebi bilo lose da ispadnemo iz FA cupa jer stvarno nemamo igraca da mozemo se borit na vise frontova (zadnja utakmica to i dokazuje).
Walk on, with hope in your hearts.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 jan 2012, 14:10

artemis77 je napisao/la:Prvu polusezonu smo super odradili igracki, ali ne i bodovno ali od kako je krenula nova polusezona igraci samo misle na CC i nidje nas nema. Valjda kad se zavrsi CC se vratimo u formu, a i nebi bilo lose da ispadnemo iz FA cupa jer stvarno nemamo igraca da mozemo se borit na vise frontova (zadnja utakmica to i dokazuje).
A vidiš ja sam suprotnog mišljenja. Treba biti iskren pa reći da je game over što se tiče LP i da treba da se skoncetrišemo na osvajanje oba kupa, naravno ukoliko prođemo Uniteda. Jer, normalno da Chelsea i Arsenal neće ganjati FA kup zbog borbe za LP ali i samih utakmica LP, tako da nam ostaje jedino Tottenham kao direktni konkurent za trofej FA kupa ( naravno pod uslovom da obje ekipe prođu u 5 kolo ).
Ima mnogo lahkih ekipa u nastavku takmičenja, odnosno lahkih parova. Tako da uz povoljan žrijeb vrlo lahko možemo doći do najboljih 8 ili 4 najbolja a onda više nema taktiziranja nego će se igrati sa najjačim postavama. Treba nam trofej i to jako, a King može sebe spasiti jedino osvajanjem jednog kupa a Liverpool ako osvoji oba kupa ( mislim na njegov obraz prema navijačima i navijača prema njemu kao i uloženi novac vlasnika ).
Drugačije bi vlasnici gledali na klub, navijači na Kinga ali i potencijalna pojačanja na klub koji osvoji dva trofeja u sezoni. Osim toga, već na početku naredne sezone imaš šansu u Comunity Shieldu da osvojiš jedan trofej više.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 22 jan 2012, 14:14

Nama trenutno treba zvjezda u usponu da nas digne na veci nivo, 2 igraca koji bi nam zlata vrjedili su Debma Ba i Soldado iz valensije, klasni hladnokvni egzekutori nadam se da cemo dovesti jednog od ove 2ce, Hondu, Hazarda ili Ben Arfu na krilo, u odbranu Sambu i na zadnjeg veznog M VIllu.. Ima jos nade do kraja prelaznog roka.. Daglis je rekao da se nekih treba rijesiti ja mislim da je rijec o Kuytu, Spearingu, mozda Maxi i Skrtel. Na posudbu 2-3 mlada ili vratiti Aqvu ili J. Colea sa posudbe..

Sad nam sljedi grcevita borba sanse su nam 1 naprema 10 da idemo u evropu al makar imamo se nadati kupu, ne znam dal se ide u evropu preko kupa?

2 najvaznija igraca Lucas i Suarez kad se vrate sve ce doci na svoje no sikiriki YNWA

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 22 jan 2012, 14:17

Red Assassin je napisao/la:Nama trenutno treba zvjezda u usponu da nas digne na veci nivo, 2 igraca koji bi nam zlata vrjedili su Debma Ba i Soldado iz valensije, klasni hladnokvni egzekutori nadam se da cemo dovesti jednog od ove 2ce, Hondu, Hazarda ili Ben Arfu na krilo, u odbranu Sambu i na zadnjeg veznog M VIllu.. Ima jos nade do kraja prelaznog roka.. Daglis je rekao da se nekih treba rijesiti ja mislim da je rijec o Kuytu, Spearingu, mozda Maxi i Skrtel. Na posudbu 2-3 mlada ili vratiti Aqvu ili J. Colea sa posudbe..

Sad nam sljedi grcevita borba sanse su nam 1 naprema 10 da idemo u evropu al makar imamo se nadati kupu, ne znam dal se ide u evropu preko kupa?

2 najvaznija igraca Lucas i Suarez kad se vrate sve ce doci na svoje no sikiriki YNWA
stvarno mi niste jasni, sta su to ova dvojica zeznuli
Walk on, with hope in your hearts.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 jan 2012, 14:20

Ni ja ne znam. Skrtel je fantastičan, Spearing je sasvim solidno igrao kada je dobio priliku.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.