Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
zar se jos hvatate na postove od Saurman-a?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Evo ih ,dolaze "vatreni navijaci" talijanskih klubovaArogantni je napisao/la:Ja golcine i guzice sa penal sut... u maltene prazan gol jer ovaj Antonolli se ne moze vise pomjerati on jeo davno vec za penzije...

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Tacno, Antonolli se ne moze pomjeriti, jer ga je MIre zaledio onim sutem 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
I da ga nije ''zaledio'' ovaj se ne bi pomjerio jer su ga stigle god. pa samim tim i bolovi u ledjima...Adinjo je napisao/la:Tacno, Antonolli se ne moze pomjeriti, jer ga je MIre zaledio onim sutem
Ako hocete da ne pisem kriticno evo onda: Gol je fantastican koji se ne postize svakodnevno na fudbalskim terenima ustvari to je djelo BOZIJIH ruku jer je ovaj gol toliko savrsen da ga samo BOG moze postici i niko dr. osim naravno naseg brilijanta Pjanica koji je najbolji igrac Serie A

Daj budite ozbiljni, prosjecan gol koji se svakodnevno postize...
Vidio bi ja bi li ova lopta prosla pored Buffona...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ko je to rekao da je Mire najbolji igrac lige???Arogantni je napisao/la:I da ga nije ''zaledio'' ovaj se ne bi pomjerio jer su ga stigle god. pa samim tim i bolovi u ledjima...Adinjo je napisao/la:Tacno, Antonolli se ne moze pomjeriti, jer ga je MIre zaledio onim sutem
Ako hocete da ne pisem kriticno evo onda: Gol je fantastican koji se ne postize svakodnevno na fudbalskim terenima ustvari to je djelo BOZIJIH ruku jer je ovaj gol toliko savrsen da ga samo BOG moze postici i niko dr. osim naravno naseg brilijanta Pjanica koji je najbolji igrac Serie A![]()
![]()
....
Daj budite ozbiljni, prosjecan gol koji se svakodnevno postize...
Vidio bi ja bi li ova lopta prosla pored Buffona...
Ko je rekao da je evrogol???
Valjda je najbitnije sto je nas momak dao gol, i ne vidim razlog zasto ga ne pohvaliti za to.
Mislim sasvim normalna stvar kod ostalih nacija.
Gol će sigurno ući među top 3 ove sezone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Samo zato što ti toliko smarašSaurman je napisao/la:Gol će sigurno ući među top 3 ove sezone.

Nije ni tebi lahko

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
@saurmane, losa ti je ta. Mozes ti mnoge bolje !!!
Čim vidim potpis sve mi je jasno.Adinjo je napisao/la:@saurmane, losa ti je ta. Mozes ti mnoge bolje !!!

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sto, sta mu fali...Saurman je napisao/la:Čim vidim potpis sve mi je jasno.Adinjo je napisao/la:@saurmane, losa ti je ta. Mozes ti mnoge bolje !!!
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Ma opet lose, sta je decko, ispadas iz forme ???Saurman je napisao/la:Čim vidim potpis sve mi je jasno.Adinjo je napisao/la:@saurmane, losa ti je ta. Mozes ti mnoge bolje !!!
Ma shvatite ga i vi malo, strašni Menhengladbah ga je malo dotuk'o pa sad ispoljava svoje frustracije. Dobar gol Pjanića, btw jel Pjanke asistiro Tottiju za onaj gol iz voleja ili se mei učinilo? 

Ovdje na forumu ti niko ni skim ne prica,tebi izgleda ni nakon milion postova to nece biti jasno.Unknown Genius je napisao/la:Što pričaš o stvarima u koje nisi upućen?!
Ni nakon gotovo 14 000 postova, nije ti dosta spamanja.
Sto se tice kiselog covjeka u pravu je golcina je nego sta

A golcini se ne gleda u zube.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
lamela obje asistencije tottijuBosco je napisao/la:Ma shvatite ga i vi malo, strašni Menhengladbah ga je malo dotuk'o pa sad ispoljava svoje frustracije. Dobar gol Pjanića, btw jel Pjanke asistiro Tottiju za onaj gol iz voleja ili se mei učinilo?
...
Ja ne mogu da vjerujem kakve pojedinci pricaju gluposti .. Pjanic je sam sebi namjestio ovaj gol , a golman ovo nije imao sanse da odbrani , pogledajte samo jacinu Pjanicevog udarca i pogledajte ugao u koji je sutao , pa onda pricajte.. 

Zato i jeste golcina,sam sebi asistirao i jos zabio.aid je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kakve pojedinci pricaju gluposti .. Pjanic je sam sebi namjestio ovaj gol , a golman ovo nije imao sanse da odbrani , pogledajte samo jacinu Pjanicevog udarca i pogledajte ugao u koji je sutao , pa onda pricajte..
@Kiseli se samo sali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Pola forumasa bi ovakav gol zmireci zabili, preporucujem Enriqueu da potrazi na forumu par pojacanja za Romu.
- JuveSissoko
- Kontakt:
pravo lijep gol Pjanica, jos je momcina sebi sam namjesti,ko na treningu 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Pjanicu izgleda pravo dobro ide. Odlican transfer za njega, jer poceo je stagnirat u Lyonu. Kako i nece kad nikad nije igrao u kontinuitetu. I Roma izgleda igra sve bolje, samo steta za njih sto je Italija izgubila jedno mjesto u Ligi Prvaka, pa ce im bit teze doc do tog takmicenja.
PS: Ne volim ove atletske staze na nogometnim stadionima, ali ovo mi je mocno na Olimpicu kad igrac dadne gol i krene prema Curvi kao Pjanic sinoc. Mogu mislit kakav je to osjecaj.
PS: Ne volim ove atletske staze na nogometnim stadionima, ali ovo mi je mocno na Olimpicu kad igrac dadne gol i krene prema Curvi kao Pjanic sinoc. Mogu mislit kakav je to osjecaj.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Igra u jacoj ligi, postigao 2 gola, 6 puta asistirao, u ligi odigrao sve i jednu utakmicu od pocetka, sad kad uporedim sa onom situacijom u Lyonu, sigurno veliki napredak za Pjanica.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, General505, Google Adsense [Bot], Hafiz00, Proximic, Sheyi i 29 gostiju.