HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Dug zeljeznicara prema drzavi je taman taj vas "imaginarni" budzet.Zadro i Zizovic se nisu nudili Zeljeznicaru jer znaju da u Zelji nema novca za place sto je igrac zeljeznicara Srdjan Savic i u medijima izjavio.
Najvise novca u drzavi imaju Siroki i Borca i tim se klubovima igraci nude .
Ti sigurno nemaš blage veze o trenutnom stanju u Želji, ako vjeruješ Savićevim pljuvanjima preko medijabekicamir je napisao/la:Dug zeljeznicara prema drzavi je taman taj vas "imaginarni" budzet.Zadro i Zizovic se nisu nudili Zeljeznicaru jer znaju da u Zelji nema novca za place sto je igrac zeljeznicara Srdjan Savic i u medijima izjavio.

DRUG NEBI TI PUNCA
Molim te objasni mi ti trenutno stanje u Zelji u kratkim crtama,
Rezultat poslovanja ce pokazati se za 3,4 godine!
FC Bayern München <3
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Naravno da zna stanje...pa Hadzic mu rekao...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Svim igračima Željezničara su isplaćene plate i premije za proteklu sezonu i klub im ne duguje ni feninga ! Savić je sam kriv zbog ove sadašnje situacije, i ovo pljuvanje u medijima mu nije baš pametan potezbekicamir je napisao/la:Molim te objasni mi ti trenutno stanje u Zelji u kratkim crtama,

DRUG NEBI TI PUNCA
aje bola imate tamo temu pa se raspravljajte kako taj klub posluje........sta ste ovdje navalili....
uglavnom hadzic nidje nece bez para,a posto niko iz bih nemoze dat pare,znaci ostaje u zrinjskom i tocka
uglavnom hadzic nidje nece bez para,a posto niko iz bih nemoze dat pare,znaci ostaje u zrinjskom i tocka
Najveci i najtrofejniji klub u BIH. ZRINJSKI MOSTAR 1905
Svaka čast Želji, zaradili novce na Džeki, Višći, Šehiću... pa ne znam kakva je situacija iskreno, ali novce bi trebali imat sigurno. E sad to što govorite nudili vam se Zadro, Žižović... pa menadžeri i menadžerske agencije nude svoje igrače prvo u Želju, Sarajevo, Borac, Zrinjski, Široki i Olimpik sada jer ovi klubovi imaju novce i uvijek su u vrhu. Ako se igrač ne uspije "uvalit" u jedan od ovih klubova, gleda dalje negdje gdje možebagrcavi je napisao/la:Svim igračima Željezničara su isplaćene plate i premije za proteklu sezonu i klub im ne duguje ni feninga ! Savić je sam kriv zbog ove sadašnje situacije, i ovo pljuvanje u medijima mu nije baš pametan potezbekicamir je napisao/la:Molim te objasni mi ti trenutno stanje u Zelji u kratkim crtama,
Rezultat poslovanja ce pokazati se za 3,4 godine!Ali uskoro će biti rezultati arbitraže pa ćemo vidjeti ko je u pravu Željezničar ili Savić ?

HŠK ZRINJSKI
bekic ce isplatiti sve do zadnjeg eura i jos cemo zaradit na njemu,momak ima potencijal i bit ce veliki igrac 19 mu god a on je u prvih 11,jednog od klubova koji se bori za vrhMandrake je napisao/la:Svaka čast Želji, zaradili novce na Džeki, Višći, Šehiću... pa ne znam kakva je situacija iskreno, ali novce bi trebali imat sigurno. E sad to što govorite nudili vam se Zadro, Žižović... pa menadžeri i menadžerske agencije nude svoje igrače prvo u Želju, Sarajevo, Borac, Zrinjski, Široki i Olimpik sada jer ovi klubovi imaju novce i uvijek su u vrhu. Ako se igrač ne uspije "uvalit" u jedan od ovih klubova, gleda dalje negdje gdje možebagrcavi je napisao/la:Svim igračima Željezničara su isplaćene plate i premije za proteklu sezonu i klub im ne duguje ni feninga ! Savić je sam kriv zbog ove sadašnje situacije, i ovo pljuvanje u medijima mu nije baš pametan potezbekicamir je napisao/la:Molim te objasni mi ti trenutno stanje u Zelji u kratkim crtama,
Rezultat poslovanja ce pokazati se za 3,4 godine!Ali uskoro će biti rezultati arbitraže pa ćemo vidjeti ko je u pravu Željezničar ili Savić ?
Što se tiče Hadžića, strašan golman... mada je Melher po meni bolji kod nas i trenutno je jedinica, ali vjerujem da u BiH imamo najbolje golmane u ligi
Ne vjerujem da ćete ga dobiti jer ima ugovor do 2014. godine, klub naš nema dugova prema njemu, niti prema ikome od igrača, tako da priča o dobivanju papira ne pije vodu... a sad je Šunjić prodan za 100 000 Eura, jer ipak ostalo mu je bilo još 6 mjeseci ugovora, tako da to nije loše. Ali Hadžić i Lazar imaju ugovore do 2014. godine i njih klub planira solidno prodat
Ne pamtim kad je u BiH netko doveo i platio odštetu za igrača preko 100 000 Eura
Mi smo za Bekića morali platit 35 000 Eura i ne znam jesmo li ikad ikoga platili više iskreno evo...
Re:
jasta neg imaju para.....zaradili od transferaMandrake je napisao/la:Svaka čast Želji, zaradili novce na Džeki, Višći, Šehiću... pa ne znam kakva je situacija iskreno, ali novce bi trebali imat sigurno. E sad to što govorite nudili vam se Zadro, Žižović... pa menadžeri i menadžerske agencije nude svoje igrače prvo u Želju, Sarajevo, Borac, Zrinjski, Široki i Olimpik sada jer ovi klubovi imaju novce i uvijek su u vrhu. Ako se igrač ne uspije "uvalit" u jedan od ovih klubova, gleda dalje negdje gdje možebagrcavi je napisao/la:Svim igračima Željezničara su isplaćene plate i premije za proteklu sezonu i klub im ne duguje ni feninga ! Savić je sam kriv zbog ove sadašnje situacije, i ovo pljuvanje u medijima mu nije baš pametan potezbekicamir je napisao/la:Molim te objasni mi ti trenutno stanje u Zelji u kratkim crtama,
Što se tiče Hadžića, strašan golman... mada je Melher po meni bolji kod nas i trenutno je jedinica, ali vjerujem da u BiH imamo najbolje golmane u ligi
Ne vjerujem da ćete ga dobiti jer ima ugovor do 2014. godine, klub naš nema dugova prema njemu, niti prema ikome od igrača, tako da priča o dobivanju papira ne pije vodu... a sad je Šunjić prodan za 100 000 Eura, jer ipak ostalo mu je bilo još 6 mjeseci ugovora, tako da to nije loše. Ali Hadžić i Lazar imaju ugovore do 2014. godine i njih klub planira solidno prodat
Ne pamtim kad je u BiH netko doveo i platio odštetu za igrača preko 100 000 Eura
Mi smo za Bekića morali platit 35 000 Eura i ne znam jesmo li ikad ikoga platili više iskreno evo...
i menie je cudno da smo platili 35 000 eura pogotovo od ove uprave

ali isto smatram da ce se na bekicu dobro zaradit,mali je talent
a sto se tice golmana melher je trenutno bolji i on je broj 1
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
HŠK ZRINJSKI
universum je napisao/la:
bekic ce isplatiti sve do zadnjeg eura i jos cemo zaradit na njemu,momak ima potencijal i bit ce veliki igrac 19 mu god a on je u prvih 11,jednog od klubova koji se bori za vrh
I meni je to bilo čudno, ali MORALI su po novim pravilniku UEFERosas7 je napisao/la: jasta neg imaju para.....zaradili od transfera
i menie je cudno da smo platili 35 000 eura pogotovo od ove uprave...ja mislim da je to nas rekord,sto se tice kupovine igraca
ali isto smatram da ce se na bekicu dobro zaradit,mali je talent
a sto se tice golmana melher je trenutno bolji i on je broj 1

-
- Kontakt:
Oprosti, ali imam info oko toga. Đurić je u Olimpicu isplaćen 100 posto i jako ga poštuju. Samo ga mogu pustiti vani. Ovo je provjereno.
Ma vjerujem ti, znam da Olimpik ima love, zato mi i jest bilo čudno :S Ali dobro, zato i postoje ovakvi forumi zbog razmjene informacija. Ma ovo je trač sa ulice, kako sam napisaoivan.balic je napisao/la:Oprosti, ali imam info oko toga. Đurić je u Olimpicu isplaćen 100 posto i jako ga poštuju. Samo ga mogu pustiti vani. Ovo je provjereno.

bekicamir je napisao/la:Dug zeljeznicara prema drzavi je taman taj vas "imaginarni" budzet.Zadro i Zizovic se nisu nudili Zeljeznicaru jer znaju da u Zelji nema novca za place sto je igrac zeljeznicara Srdjan Savic i u medijima izjavio.

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Re:
Potpisujem apsolutnoMandrake je napisao/la:Svaka čast Želji, zaradili novce na Džeki, Višći, Šehiću... pa ne znam kakva je situacija iskreno, ali novce bi trebali imat sigurno. E sad to što govorite nudili vam se Zadro, Žižović... pa menadžeri i menadžerske agencije nude svoje igrače prvo u Želju, Sarajevo, Borac, Zrinjski, Široki i Olimpik sada jer ovi klubovi imaju novce i uvijek su u vrhu. Ako se igrač ne uspije "uvalit" u jedan od ovih klubova, gleda dalje negdje gdje možebagrcavi je napisao/la:Svim igračima Željezničara su isplaćene plate i premije za proteklu sezonu i klub im ne duguje ni feninga ! Savić je sam kriv zbog ove sadašnje situacije, i ovo pljuvanje u medijima mu nije baš pametan potezbekicamir je napisao/la:Molim te objasni mi ti trenutno stanje u Zelji u kratkim crtama,

samo bi dodao da je kod nas u državi praksa da se igrac ne kupuje direktno recimo javi se klub plati igraca i zavrsen posao već se igrač "vrbuje" tipa ponudiš mu u kešu 30.000 maraka i platu od nekih 2.-3.000 maraka, plaćen stan, auto itd. i on dodje ili kao slobodan igrac ili klub za koji nastupa u znak "zahvalnosti" raskine ugovor na stetu kluba, svi klubovi u državi imaju velike dugove prema državi i to milionske a za nadati se je da će barem u Federaciji to otpisati ove godine kako je najavljeno, a realno i bez imalo hvalisanja Željo je trenutačno pliva u parama bukvalno te rate od Džeke,Šehića Višće pa će sada od Cocalića itd.

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Re: HŠK ZRINJSKI
uu kad bi djuka doso,ali nema nista od toga ja mislim,ima olimpic para......Mandrake je napisao/la: I meni je to bilo čudno, ali MORALI su po novim pravilniku UEFEA ne znam kako sam zaboravio Bekića napisat uz Lazara i Hadžića ko potencijalno dobar transfer
Ali jest, odličan je igrač i mislim da će bit još bolji u idućoj polusezoni, stvarno od njega očekujem velike stvari! A ne znam jeste čuli vi, sad jel šupljak... uglavnom kao Velibor Đurić bi preći u Zrinju, jer duguje mu Olimpik novce :S Pa kao bit će arbitraža i kad dobije papire, vraća se Đuka u staro jato
Ne znam jel šupljak, ali bi nam valjao on ko budali šamar
ako ne zaradimo na ovoj trojici i milicevicu neznam na kome cemo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Re: HŠK ZRINJSKI
Tako je!! Slažem se s tobom... bome da se skupimo mi sa foruma ovdje, bolje bi posao odradili nego ova naša uprava, ali dobro... imaju šansu evo, nek pokažu šta (ne)znajuRosas7 je napisao/la: uu kad bi djuka doso,ali nema nista od toga ja mislim,ima olimpic para......
ako ne zaradimo na ovoj trojici i milicevicu neznam na kome cemo

Slaven Musa: Zadovoljan sam dosadašnjim pripremama
HŠK Zrinjski jučer je odigrao prvu utakmicu u ovoj kalendarskoj godini. Utakmica je igrana na umjetnoj travi, a Plemići su sa visokih 6:1 svladali NK Bigeste iz Ljubuškog.
Evo što o svemu nakon utakmice za naš portal kaže trener Zrinjskog Slaven Musa:
Utakmica je igrana u uvjetima kakvi se samo mogu poželjeti. Naš trenažni proces sada ide bez obzira na vremenske uvjete jer oni ne smetaju novom igralištu sa umjetnom travom. Do sada smo sa tim imalo mnogo problema i hvala Bogu ti problemi su iza nas. Danas su momci iskoristili lijepo vrijeme, skupilo se i dosta publike i imali smo jedan dobar trening bez obzira što smo za protivnika imali jednog niželigaša. Nama u ovom momentu rezultat svakako nije najvažniji, i u prošlih pet dana smo imali devet treninga i ja sam zadovoljan sa ovim što sam danas vidio.
Na današnjoj utakmici primijetili smo i dva nova lica?
Riječ o dva nogometaša koja su došla na probu. Vrdoljak je junior Šibenika, i on nam je dosta zanimljiv nogometaš. Njegova prednost je što još može igrati za juniore, a drugi nogometaš je Marić iz Grude, a njega ćemo promatrati još par treninga.
Možemo li očekivati neko zvučnije pojačanje?
Sigurno da možemo, prijelazni rok još nije ni počeo zvanično. Ljudi iz Uprave su u kontaktu sa nekim nogometašima , i nadam se da ćemo igračku križaljku riješiti što prije na zadovoljstvo sviju. Znam da su navijači nestrpljivi, ali o konkretnim imenima nećemo izlaziti u javnost dok se stvari ne definiraju.
Jučer sam gledao malo, dobar ovaj mali Marić! Moglo bi možda i bit nešto od njega...
HŠK Zrinjski jučer je odigrao prvu utakmicu u ovoj kalendarskoj godini. Utakmica je igrana na umjetnoj travi, a Plemići su sa visokih 6:1 svladali NK Bigeste iz Ljubuškog.
Utakmica je igrana u uvjetima kakvi se samo mogu poželjeti. Naš trenažni proces sada ide bez obzira na vremenske uvjete jer oni ne smetaju novom igralištu sa umjetnom travom. Do sada smo sa tim imalo mnogo problema i hvala Bogu ti problemi su iza nas. Danas su momci iskoristili lijepo vrijeme, skupilo se i dosta publike i imali smo jedan dobar trening bez obzira što smo za protivnika imali jednog niželigaša. Nama u ovom momentu rezultat svakako nije najvažniji, i u prošlih pet dana smo imali devet treninga i ja sam zadovoljan sa ovim što sam danas vidio.
Riječ o dva nogometaša koja su došla na probu. Vrdoljak je junior Šibenika, i on nam je dosta zanimljiv nogometaš. Njegova prednost je što još može igrati za juniore, a drugi nogometaš je Marić iz Grude, a njega ćemo promatrati još par treninga.
Sigurno da možemo, prijelazni rok još nije ni počeo zvanično. Ljudi iz Uprave su u kontaktu sa nekim nogometašima , i nadam se da ćemo igračku križaljku riješiti što prije na zadovoljstvo sviju. Znam da su navijači nestrpljivi, ali o konkretnim imenima nećemo izlaziti u javnost dok se stvari ne definiraju.
Jučer sam gledao malo, dobar ovaj mali Marić! Moglo bi možda i bit nešto od njega...
musa samo naprijed,jbt covjek ima samo dva poraza....vjerujmo mu na rjec,da ce zrinja sve pomest na proljeceMandrake je napisao/la:Slaven Musa: Zadovoljan sam dosadašnjim pripremama
pojacanja bi dobro dosla,....cuo sam i ja isto da su ova dvojica malaca dobri skroz
sta je sa onim jacksonom,trom nakav,oce li uhvatit formu vise
Jašta kralju, ima Musa rezultat, stvarno treba mu vjerovat na riječ... još da je bilo malo više sreće u Travniku i da nije bilo onih "gluposti" na Grbavici i u BL, ali dobro... nadoknadit ćemo mi to sve u drugom djelu sadauniversum je napisao/la: musa samo naprijed,jbt covjek ima samo dva poraza....vjerujmo mu na rjec,da ce zrinja sve pomest na proljece
pojacanja bi dobro dosla,....cuo sam i ja isto da su ova dvojica malaca dobri skroz
sta je sa onim jacksonom,trom nakav,oce li uhvatit formu vise

Ma jao Jackson - kritičan... ne pokaže li se sad na pripremam, treba mu zahvalit se i vratit ga u Uskoplje (ako ga i oni uopće žele)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.