Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
mislim da je doslo vrijeme da se zahvali Dalglishu na saradnji, njemu svaka cast i uvijek ce ostati legenda Anfielda i Liverpoola ali ovo vise ovako ne ide
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma jerane,nema tu sreca/nesreca. To je jednostavno neznanje ..Liverpool8 je napisao/la:Stivi okruzen mediokritetima...
Ma jednostavno nismo imali srece, da su nam dali onaj penal mozda bi bilo drugacije... Ipak, sreca je to ili nesreca kako god hocete.
Dopustit da te jedan Bolton (koji ima najgoru odbranu lige) u potpunosti nadigra je sramotno. Dati samo jedan pogodak toj ekipi,ekipi kojoj je svaka,malo ozbiljnija ekipa uvalila 3 komada..
Mi se samo trebamo pomirit sa cinjenicom da je L'pool postao samo osrednji klub koji pravi probleme ekipama u vrhu,nista vise

ZZ
Ako će dolaziti slični igrači kao ovi onda vam i ne trebaju.OTNYS_YNWA je napisao/la:Sada je svima jasno, pojačanja nam ne trebaju..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- reds_forever
- Kontakt:
Gonite se vise sa takvim komentarima...Kennya mozemo kritikovati, ali on je za ovaj klub toliko toga dao da tu PLJUVANJE ne dolazi u obzir;kritika je jedno, pljuvanje je drugo... i sami to znate, a vazda se na isto vracate...SamoZeljo je napisao/la:Vec sam ranije spomenuo trenera i rekao da je neko drugi, davno bi ga pljuvali.
Legenda kluba ili ne, on nije ni prosjecan trener. Bolton je prejak za njegov Liverpool. Pa j*biga vise!
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
konacno nesto pametno i od tebeSaurman je napisao/la:Ako će dolaziti slični igrači kao ovi onda vam i ne trebaju.OTNYS_YNWA je napisao/la:Sada je svima jasno, pojačanja nam ne trebaju..

LIVERPOOL YNWA
bezidejna igra, nešto se podhitno mora mjenjati. od igrača jedino čovjek može pohvaliti Bellamyja, ostali ****. škrtel je kriv za reo cokerov gol, igračine poput eaglesa i daviesa isbacuju aggera ko zadnjeg seljaka. odbrana katastrofa, enrique i johnson nisu nijednom otišli naprijed, sramota. henderson treba sad malo grijati klupu jer je **** samo vraća lopte nazad nema muda uputiti pas prema naprijed.
Carroll je ponovo bio odsjećen od ostatka ekipe, odlična asistencija za Bellamyja. nema pravu podršku od ostatka tima, niko nije ubacio poštenu loptu u šesnes metara, svi korneri su završili u rukama bogdana.
idemo po carling cup, nema nade za 4. mjesto.
igrali smo bez **** zadnjeg veznog danas, katastrofa. jedva čekam da se Jay vrati, nadam se da će igrati protiv cityja.
Carroll je ponovo bio odsjećen od ostatka ekipe, odlična asistencija za Bellamyja. nema pravu podršku od ostatka tima, niko nije ubacio poštenu loptu u šesnes metara, svi korneri su završili u rukama bogdana.
idemo po carling cup, nema nade za 4. mjesto.
igrali smo bez **** zadnjeg veznog danas, katastrofa. jedva čekam da se Jay vrati, nadam se da će igrati protiv cityja.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
N'gog vrati se!
Hvala Dalglishu za sve, legenda je, iza toga stojim, ali vrijeme je da napustiš Liverpool!
Trenutno imamo najbolju odbranu u ligi, a ne, to je bilo prije par kola, sada jedna od lošijih.

Hvala Dalglishu za sve, legenda je, iza toga stojim, ali vrijeme je da napustiš Liverpool!
Trenutno imamo najbolju odbranu u ligi, a ne, to je bilo prije par kola, sada jedna od lošijih.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- King Kenny
- Kontakt:
Ako već želite da budete navijači Liverpoola morate se navići na ovakve situacije,ne se nervirat
.
Danas su svi zakazali sem mozda Craiga.
Zaista je zalosno gledati Gerrarda sa onim prosjecima...on i kad pokrene neku akciju ostali zajebu
.
Dobro je majestic rekao prespor nam je vezni red,lopta jako sporo ide od zadnje linije prema naprijed a o nekoj kontri da ne pricamo
.
Zadnja linija danas jako lose pozicionirana,bekovi odigrali najgoru utakmicu ove godine al stalni pritisak Boltonovih igraca ih je tjerao na to.
Vezni red
,Henderson dok pomakne svoje guzove prodje godina
da bar frizuricu onu napravi kako treba i barem tako popravni umjetnicki dojam,Gerrard se trudi al nema covjek s kim igrat,imao je ali odlaskom Torresa i to je nestalo,Adam
taj nebi dodao loptu ni rodjenoj majci da joj za lijeka treba
on i njegove duge lopte,u par navrata je mogao odigrati kratak pas do Stivi al on ih lansira prema naprijed u stilu Carre i par puta je tako lopta otisla u bunar.
Napad i nije bio toliko los
,dali su taj jedan gol koji obicno daju
...Bellamy najbolji u onom sivilu al i on se zamalo ne pomarisa sa Cokerom
.
Carroll kao da je svu agresivnost istrosio po pubovima pa ga u toku utakmice otresaju igraci duplo manji od njega...al eto barem je asistirao
.
King ocigledno ne moze pronaci dobitnu formulu al i ko bi s onakvim igracima,u pojedinim trenucima kada ga kamera prikaze djelovao mi je kao da ce zaplakati.
Zalost,zalost zalost...al bice bolje...YNWA

Danas su svi zakazali sem mozda Craiga.
Zaista je zalosno gledati Gerrarda sa onim prosjecima...on i kad pokrene neku akciju ostali zajebu

Dobro je majestic rekao prespor nam je vezni red,lopta jako sporo ide od zadnje linije prema naprijed a o nekoj kontri da ne pricamo

Zadnja linija danas jako lose pozicionirana,bekovi odigrali najgoru utakmicu ove godine al stalni pritisak Boltonovih igraca ih je tjerao na to.
Vezni red

Napad i nije bio toliko los

Carroll kao da je svu agresivnost istrosio po pubovima pa ga u toku utakmice otresaju igraci duplo manji od njega...al eto barem je asistirao

King ocigledno ne moze pronaci dobitnu formulu al i ko bi s onakvim igracima,u pojedinim trenucima kada ga kamera prikaze djelovao mi je kao da ce zaplakati.
Zalost,zalost zalost...al bice bolje...YNWA
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Sta je za tebe pljuvanje? Reci da je neko prosjecan trener ili ispod prosjeka? To nije pljuvanje! Pljuvanje je npr. da sam rekao kako je on taraba, parmak ili nesto slicno, a to nisam rekao. Postujem covjeka ali to ne mora znaciti da ga zbog toga moram smatrati dobrim trenerom.reds_forever je napisao/la:Gonite se vise sa takvim komentarima...Kennya mozemo kritikovati, ali on je za ovaj klub toliko toga dao da tu PLJUVANJE ne dolazi u obzir;kritika je jedno, pljuvanje je drugo... i sami to znate, a vazda se na isto vracate...SamoZeljo je napisao/la:Vec sam ranije spomenuo trenera i rekao da je neko drugi, davno bi ga pljuvali.
Legenda kluba ili ne, on nije ni prosjecan trener. Bolton je prejak za njegov Liverpool. Pa j*biga vise!
Znaci, ako je toliko puno dao Liverpoolu, treba mu sada dozvoliti da sve to uzme nazad, ili jos vise nego sto je dao?? Ne kontam tu teoriju nikako.
Svaka njemu cast, postujem ga, ali njegov Liverpool je veceras, po ko zna koji put bio dramatican. Maradona je bio mnogo veca legenda od njega pa su mu se ljudi u Argentini zahvalili i vozdra legendo! Kamo srece da su ranije.
Koliko znam svi ste na ovom dijelu foruma balili i molili BOGA da se Kenny vrati, i govorili ste da treba samo pustit Kennya, on zna, on ce vratiti Liverpool u borbu za titulu...Han!$;Lfc je napisao/la:N'gog vrati se!![]()
Gdje je odjednom nestala ta ljubav i privrzenost prema kingu?
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jedino Bellamy po meni solidan bio,ostali poprilicno slabi,ali vama je izgleda carling cup prioritet,ako vas City izbaci,e onda ste u ozbiljnim problemima..
I kad se sjetim da sam nedavno procitao da je Adam bolji od Luke Modrica..
I kad se sjetim da sam nedavno procitao da je Adam bolji od Luke Modrica..

vidim pisete da nazadujemo... ne bi se slozio. ima napretka ali ni blizu koliko je trebalo da bude.
hocete smjenu trenera.... ok otici ce king nije on neko ko ce na silu pokusavati biti trener ako ne ide... ali ne vjerujem da ce otici bas tako brzo kao sto neki zele.
proslog januara smo bili dostal losiji tako da se ne moze reci da smo nazadovali.
hocete smjenu trenera.... ok otici ce king nije on neko ko ce na silu pokusavati biti trener ako ne ide... ali ne vjerujem da ce otici bas tako brzo kao sto neki zele.
proslog januara smo bili dostal losiji tako da se ne moze reci da smo nazadovali.
You are someone else I am still right here
slažem se u potpunosti...fera je napisao/la:vidim pisete da nazadujemo... ne bi se slozio. ima napretka ali ni blizu koliko je trebalo da bude.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Tesko da ce navijaci tek tako otjerati Kenija ko sto vi mislite 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Liverpool8
- Kontakt:
Istina sve, osim posljednje stavke, jer proslog januara nismo potrosili 100 miliona.fera je napisao/la:vidim pisete da nazadujemo... ne bi se slozio. ima napretka ali ni blizu koliko je trebalo da bude.
Kenny će ostati menadžer još najmanje 3 godine i neka ostaje, ne zaslužuje da ga pljujemoSarajlijc@ je napisao/la:Tesko da ce navijaci tek tako otjerati Kenija ko sto vi mislite

Rebecca Lowe
Kenny Dalglish just said some players won't be in red shirts much longer if play like that again. Said they were disrespectful. Strong.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 21 jan 2012, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
proslig januara nakon 22 kola smo imali 26 bodova sada imamo nakon isto toliko utakmica 35.... a sto se para tice kamo srece da smo ih jos toliko potrosiliLiverpool8 je napisao/la:Istina sve, osim posljednje stavke, jer proslog januara nismo potrosili 100 miliona.fera je napisao/la:vidim pisete da nazadujemo... ne bi se slozio. ima napretka ali ni blizu koliko je trebalo da bude.

Some of those players won’t be in Red shirts much longer if they carry on playing that way. It was disrespectful
eto sta rece king

ne znam na koje je igrace tacno kenny mislio po meni vjerovatno adam, glen, carroll ali ni ostali danas nisu bili nesto posebno dobri... nek rasproda ove sto ne postuju dres liverpoola i nek vrati opet djecu liverpoola da igraju kao sto je to radio kad je tek dosao i tada smo igrali mozda i najbolje od kad nas on vodi.
Rafael Benitz, kakva je samo pojačanjao dovodio, za mizerne pare, Alonso, Mascherano, Lucas, Torres, Garica, Crouch, Reina, Fowler, Agger, Kuyt, Aurelio, Bellamy, Arbeloa, Pacheco, Pennant, Benayoun, Insua, Maxi, Skrtel, Glen.
10.5m + 18m + 6m + 20m + 6m + 7m + 6m + 5.8m + 9m + 6m + 3m + 6.7m + 5m + 6m + 18m = 133m
Istina imao je i svojih grešaka kao što su bili dovođenje Aquilania, Babela i Robbia Keana.
Kenny Dalglish, Carroll, Luis Suarez, Adam, Enrique, Bellamy, Doni, Henderson, Downing, Coates.
35m + 22m + 10.5m + 6m + 20m + 22m + 7.5m = 123m
Na sva pojačanja, Benitez je uložio oko 229m funti, a Dalglish je za jednu sezonu uložio čak 123m funta, s tim da smo stalno igrali LP dok je Benitez bio menadžer. Mnogi igrači su nosioci ovog tima, koje je Benitez doveo, to se najviše odnosi na odbranu.
S druge strane, ja ne mogu tvrditi uopšte da je i jedan igrač, kojeg je Dalglish doveo, opravdao uložen novac, jedino bih to mogao reći za Enrique, Suarez je odlično pojačanjem, ali daleko je on od onoga šta se očekivalo od njega.
Pogledajte kako bi samo izgledao sastav, da menadžeri nisu prodavali, neke od važnijih igrača.
--------------Reina-------------
Glen--Skrtel--Agger--Enrique
--------------Lucas-------------
-----Gerrard-----Alonso-------
------------Bellamy-------------
------Torres----Suarez---------
Vjerovatno bi trenunto imali, 3 najbolja zadnja vezna na svijetu.
10.5m + 18m + 6m + 20m + 6m + 7m + 6m + 5.8m + 9m + 6m + 3m + 6.7m + 5m + 6m + 18m = 133m
Istina imao je i svojih grešaka kao što su bili dovođenje Aquilania, Babela i Robbia Keana.
Kenny Dalglish, Carroll, Luis Suarez, Adam, Enrique, Bellamy, Doni, Henderson, Downing, Coates.
Na sva pojačanja, Benitez je uložio oko 229m funti, a Dalglish je za jednu sezonu uložio čak 123m funta, s tim da smo stalno igrali LP dok je Benitez bio menadžer. Mnogi igrači su nosioci ovog tima, koje je Benitez doveo, to se najviše odnosi na odbranu.
S druge strane, ja ne mogu tvrditi uopšte da je i jedan igrač, kojeg je Dalglish doveo, opravdao uložen novac, jedino bih to mogao reći za Enrique, Suarez je odlično pojačanjem, ali daleko je on od onoga šta se očekivalo od njega.
Pogledajte kako bi samo izgledao sastav, da menadžeri nisu prodavali, neke od važnijih igrača.
--------------Reina-------------
Glen--Skrtel--Agger--Enrique
--------------Lucas-------------
-----Gerrard-----Alonso-------
------------Bellamy-------------
------Torres----Suarez---------
Vjerovatno bi trenunto imali, 3 najbolja zadnja vezna na svijetu.
Zadnja izmjena: Han!$;Lfc, dana/u 21 jan 2012, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
jao ne pocinji sa tim majke ti... to ti je sve subjektivno brate da ne moze biti vise... mogu se i ja sada poigrati sa brojevima pa da sve izgleda drugacije ali ne bi da trosim vrijeme na te gluposti...Han!$;Lfc je napisao/la:Rafael Benitz, kakva je samo pojačanjao dovodio, za mizerne pare, Alonso, Mascherano, Lucas, Torres, Garica, Crouch, Reina, Fowler, Agger, Kuyt, Aurelio, Bellamy, Arbeloa, Pacheco, Pennant, Benayoun, Insua, Maxi, Skrtel, Glen.
rafi svaka cast za sve sto je uradio za liverpool ali on je proslost i ako ce se dovoditi novi trener ne vjerujem da su vlasnici toliko ograniceni kao pojedini navijaci da postoji samo jedna alternativa uvijek i za sve...
kad je rafa bio trener onda je GH bio taj koji je bio dobar a danas ga se cesto spominje kao jedan od najgorih trenera liverpoola... kad je roy dosao opet se o rafi pricalo... pa od dana kada je king dosao kada god su upisana 2 losija rezultata u nizu opet se rafa spominjao... da dođe rafa nakon 2 njegova losija rezultata bi se opet trazio povratak dalglisha

realno niko od spomenutih nije napravio ono sto se ocekivalo s toga i ako king ode nekad ja bi vise volio neko novo ime nego te koji svoje sanse nisu iskoristili.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Što je važnije, većina tih igrača je poslije vrijedilo i duplo, a sada da Bog da da možemo i pola uzeti. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.