NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Šta se tolka prašina digla oko Savića.Istina je da se čovjek afirmisao u Zvijezdi,osjetio evropu kroz utakmice u Želji.Bio malo preambiciozan,prepotentan,poletjeo previsoko i nisko pao.Valjda je kontao veći klub,veća para, ali se tu zeznuo.Drugo,ko je kakav,moze svako zaključiti bilo da dodje na utakmicu u Gradačac ili Sarajevo i sve će mu biti jasno.
Ne obazirite se na aldina,lik inace lupeta,a ovdje govori i neistine.Plate su u zvijezdi za nase uslove jako,jako dobre,kada bi se pravila tabela pl po tome bili bi u gornjem dijelu,to garantujem!
AMAR OSIM!!!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa naravno da su dobre, samo što Aldinn ne može da shvati jednu stvar, a to da u Zvijezdi ne obećavaju ono što ne mogu već ono što je dogovoreno isplate. Nema tu neke posebne filozofije, zanimljivo je to samo navijačima Želje koji misle da im klub idealan. Idelalan je za one igrače koji su najplaćeniji i njima se to uredno plaća kao npr. Zeba, a oni koji nisu u njegovom rangu , e ti su naje.balicsh je napisao/la:Ne obazirite se na aldina,lik inace lupeta,a ovdje govori i neistine.Plate su u zvijezdi za nase uslove jako,jako dobre,kada bi se pravila tabela pl po tome bili bi u gornjem dijelu,to garantujem!

Dragon Town
U Želji se sada svima sve redovno plaća, osim možda onih koji su došli iz sredina gdje su mogli raditi šta hoće, pa sad to pokušavaju i u Želji. to nisu mogli ni mnogo bolji igrači od Savića.zmaj_Bosne je napisao/la:Pa naravno da su dobre, samo što Aldinn ne može da shvati jednu stvar, a to da u Zvijezdi ne obećavaju ono što ne mogu već ono što je dogovoreno isplate. Nema tu neke posebne filozofije, zanimljivo je to samo navijačima Želje koji misle da im klub idealan. Idelalan je za one igrače koji su najplaćeniji i njima se to uredno plaća kao npr. Zeba, a oni koji nisu u njegovom rangu , e ti su naje.balicsh je napisao/la:Ne obazirite se na aldina,lik inace lupeta,a ovdje govori i neistine.Plate su u zvijezdi za nase uslove jako,jako dobre,kada bi se pravila tabela pl po tome bili bi u gornjem dijelu,to garantujem!nema tip nista

hoće li administracija spriječiti ovo trolovanje o Saviću na temi Zvijezde, mislim ,nema afera Savić i kršenje ugovora Želje nikakve veze sa Zvijezdom
Ma .malo smo po daleko dogurali pa rasparavljamo o placama ,Zeljo je veliki klub koji se drzi i meni je licno drago,drago mi je za sve klubove koji mogu se financirati,ali zaista ritam koji Zvjezda hvata je extra dobar ,i drago mi je da vodeci ljudi dole imaju vizije koje ce na kraju i Zvjezdu po organizaciji dovesti na mjesto koje joj pripada.Gledam da bi i drzava sada mogla finansirati sport jer vrlo je bitno da se mladi igraci zadrze u BIH sto duze i normalno da konkurencija u klubovima bude sto veca i to je to.Ja jedino najvise govorim o mladim igracima pionirima,kadetima i juniorima u njih treba ulagat,pa ce to doc na svoje,mi smo sportska nacija.zmaj_Bosne je napisao/la:Pa naravno da su dobre, samo što Aldinn ne može da shvati jednu stvar, a to da u Zvijezdi ne obećavaju ono što ne mogu već ono što je dogovoreno isplate. Nema tu neke posebne filozofije, zanimljivo je to samo navijačima Želje koji misle da im klub idealan. Idelalan je za one igrače koji su najplaćeniji i njima se to uredno plaća kao npr. Zeba, a oni koji nisu u njegovom rangu , e ti su naje.balicsh je napisao/la:Ne obazirite se na aldina,lik inace lupeta,a ovdje govori i neistine.Plate su u zvijezdi za nase uslove jako,jako dobre,kada bi se pravila tabela pl po tome bili bi u gornjem dijelu,to garantujem!nema tip nista
hvala moderatorima sto pokuavaju koliko toliko da forum bude ono sto treba biti.ako smo mali klub nemoraju nam dolaziti na temu pojedini i smarati nas 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Znal neko tačne informacije,imal danas trening i gdje.
u tri bi trebao biti kod nas na stadionuzvjezdas je napisao/la:Znal neko tačne informacije,imal danas trening i gdje.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jutros su u 9 h boravili u teretani mionica rodze radit ce po planu i programu sve dok budu u gradaccu...astra1922 je napisao/la:u tri bi trebao biti kod nas na stadionuzvjezdas je napisao/la:Znal neko tačne informacije,imal danas trening i gdje.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Mujkić se morao vratiti u Bratstvo, izgleda ovi iz Gračanice ne daju mu papire. Ristić nigdje ne ide.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
ja da sam na mjestu mujkica promasivao bi s metar gol za gracanicu koji su to ****
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne čudi me za ove iz Gračanice,da ga je pozvao Zeljo ili Sarajevo,pa i Kozara ovi bi ga garant pustili.To je taj naš mentalitet,daj da komsiji krepe tele pa neka i meni krava.Jednostavno,tesko je se radovati tudjem uspijehu.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ono sto je intrigiralo sportsku javnost u nasem gradu je situacija oko mladog Jasmina Mujkica. Cinjenica je da ovaj igrac vec mjesec dana trenira sa ekipom Zvijezde iz Gradacca, ali kako je istakao pocasni predsjednik kluba, Nusret Helic, on je i dalje clan Bratstva i nikakvih kontakata vezano za ovog igraca nije bilo izmedu dva kluba. Takoder je naglasio da iz Bratstva niko ne smije i niko nece otici osim ranije pomenutih igraca kojima se uprava zahvalila. I mi kao novinari smo dobili informaciju da ce Jasmin Mujkic biti clan Bratstva u narednoj polusezoni i uvjeravanje da nema sanse da on napusti klub. Iako se Mujkic nije pojavio na prozivci, trener Nusret Muslimovic ocekuje ga sutra na treningu.
Eto tako veli Nusret Helić, ženu mu ko za kokoš dabogda ufatio
Eto tako veli Nusret Helić, ženu mu ko za kokoš dabogda ufatio
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Nije to prvi puta da jedan klub tako nešto radi igraču. Bilo je i ranije slučajeva i to baš takvih komšijskih, gdje određeni klubovi nisu htjeli dati papire igraču. Kako kaže ona narodna poslovica nek meni crkne krava, al' nek i komšiji crkne... 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
tačno smo ekipa koju moze svako prej e b a t ili smo mi totalo ne ozbiljni pa da dovodimo igrača sa ugovorm a da pritom nismo kontaktirali drugi klub...
i jos se nisu naucili pameti...emir_dj je napisao/la:tačno smo ekipa koju moze svako prej e b a t ili smo mi totalo ne ozbiljni pa da dovodimo igrača sa ugovorm a da pritom nismo kontaktirali drugi klub...

Bas smo amateri,nesposobni,neozbiljni.Ekipe bez ikakvih novčanih sredstava ozboljnije rade kada su u pitanju odlasci,dolasci i zadržavanje igrača.Politika kluba u tom smislu je nula.Dal ljudi koji ovo sve plaćaju vide ove propuste ili zapravo su oni ti koji i sviraju i igraju kako hoće,a mi samo gledamo ko telad.
sto prije to bolje da se nasi giganti koji vode klub uozbilje...izgleda da je u nas takav mentalitet da nas hebe gdje god ko stignezvjezdas je napisao/la:Bas smo amateri,nesposobni,neozbiljni.Ekipe bez ikakvih novčanih sredstava ozboljnije rade kada su u pitanju odlasci,dolasci i zadržavanje igrača.Politika kluba u tom smislu je nula.Dal ljudi koji ovo sve plaćaju vide ove propuste ili zapravo su oni ti koji i sviraju i igraju kako hoće,a mi samo gledamo ko telad.
Pozdrav svima,ja stvarno nerazumijem ljude,upravu,navijace,i ostale mjestane Gradacca,al evo ukratko samo pišete o nekim igračima neprovjerenim,istrošenim,starijim itd...Evo jednog primjera:"Svi Ozbiljiniji klubovi u okruženju su se bazirali na svoje omladinske pogone".Daj malo o tome razmislite,Gradacac je pun talenata od prilike oko 300 djece trenira u školama fudbala na podrucju Gradacca.Daj malo pisite o tome,manite se Riće,Rileta i ostalih istrošenih igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.