EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 21 jan 2012, 16:39

Šveđani ubiše Boga u Poljacima :lol: :lol: bar zasad 13-6 :D ..Ako ovo dobiju otvara im se prilika za drugi krug(naročito ako mi večeras dobijemo švabe)....

stream http://siba-immobiliere.com/webplayer/ch32.html" onclick="window.open(this.href);return false;
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 jan 2012, 16:45

DANTES je napisao/la:ljudi kako francuzi izgubise? tek jutros vidim rezultat, a znam da su vodili na poluvremenu. nije im se desavalo da kiksaju protiv ekipa nivoa madjarske. madjari znaju odigrat sjajno prvu fazu, al obicno u nastavku padaju
Karabatic i Narcis su kombinovano ispucali 25 lopti a dali 6 golova,a kada njih ne ide igraci tipa Binga,Baracheta nisu svakako u stanju nositi Francusku igru.
Zapravo Karabatic i Narcis i nisu toliko krivi za toliko ispucanih lopti,jednostavno Francuzi u drugom poluvremenu nisu imali nikakve ideje u igri,Mađarska odbrana ih je unistila,tako da su dalekometni sutevi iz ocaja bili jedino sto im je preostalo.Kada je bilo najpotrebnije Krivokapic(sto on ne igra za Srbiju,ta igrao je za SiCG mescini :P ) i Gergo Ivancik su se raspucali,dok Francuzi nisu imali ni jednog raspolozenog igraca.Istina je da je Fazekas bio nevjerovatan na golu Mađara,ali i Omeyer je imao nekih nevjerovatnih odbrana u situaciji 1 na 1,tamo pred kraj kada se lomio rezultat Fazekas brani 1 na 1 kontru Baracheteu,u napadu Mađari dobijaju sedmerac a Karabatic 2 minute iskljucena i to je bilo odprilike to.
I mislim da poslije domacina i Makedonaca Mađari imaju najbolju navijacku podrsku.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 jan 2012, 16:52

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Šveđani ubiše Boga u Poljacima :lol: :lol: bar zasad 13-6 :D ..Ako ovo dobiju otvara im se prilika za drugi krug(naročito ako mi večeras dobijemo švabe)....

stream http://siba-immobiliere.com/webplayer/ch32.html" onclick="window.open(this.href);return false;
19-9 je trenutno minut prije kraja poluvremena, definitivno najdominantnije poluvrijeme jedne reprezentacije na prvenstvu. Poljaci su izgubili bruku lopti, a ako i sutnu na gol nesto Sjostrand im odbrani, Svedi su istrcali milion kontri, a poljski golman nista nije odbranio.
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 21 jan 2012, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 21 jan 2012, 16:55

Gledam baš :lol: ..Poljaci bar ovo 1.poluvrijeme izgledaju jadno,žalosno,raštimano..šveđani ih ubiše ritmom,a što jest jest i golman sve skida...Ne vjerujem da će ovolika razlika(+11) biti na kraju..spustiće to Poljaci na 5-6,ali pobjednik je već odlučen.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 jan 2012, 17:09

@dilane krivokapic, eklemovic i puljezevic su promjenili drzavljanstva. rad rss je kriminalan.ne znam da li znas kakve je rukometasice imala srbija,pa ih je sve rss rastjerao a velik br je otisao u cg bulatovic,petrovic,djokic,radovic, te madjari radulovic
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 21 jan 2012, 17:32

Evo i Poljaka ponovo u igri, smanjili su dosta tu razliku koja sada iznosi svega 4 gola. Što je zaista odlično sa obzirom da je na poluvremenu bilo 11 razlike. Kakav samo i oni imaju mentalitet, strašno.

EDIT: Ovo nije moguće. :shock: Svaka im čast, sa -11 doći do remija.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 21 jan 2012, 17:42

A ne mogu vjerovati da su Šveđani ovako prepustili 11 golova viška :o :o :o :o ...E sad se mogu oprostiti od 2.kruga ladno...a Polsjkoj se otvara velika prilika protiv Makedonije i Njemačke..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jan 2012, 17:43

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Gledam baš :lol: ..Poljaci bar ovo 1.poluvrijeme izgledaju jadno,žalosno,raštimano..šveđani ih ubiše ritmom,a što jest jest i golman sve skida...Ne vjerujem da će ovolika razlika(+11) biti na kraju..spustiće to Poljaci na 5-6,ali pobjednik je već odlučen.
:lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 21 jan 2012, 17:43

da su imali jos samo 10 sekundi, Poljaci bi pobjedili. Al svaka im cast !!

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 21 jan 2012, 17:44

bazeni je napisao/la:bolje da je BHT prenosio Mađare nego Hrvate.
Pa normalno da je bolje i trebalo je tako ali zna svako da BHT zbog politike prenosi Srbiju i Hrvatsku pa makar igrali i najnezanimljivije utakmice. Hrvate prenose 3 puta direktno u 3 kola, u prvom kolu sa Islandom moze biti opravdano, u 2 sa Slovenijom uvijek volim komsijske ex yu duele i to je uredu, ali juce utakmica skoro bez znacaja Hrvati osigurali prolaz koga briga koliko ce bodova nositi. Francusku npr nisu nijednom direktno prenosili a da ne pricamo o ostalim vrhunskim ekipama ispade da se samo 2 ekipe prenose i one koje protiv njih igraju. Juce sjajna Madjarska nevjerovatno odigrala i pobijedila Francusku ali BHT stavio prst u uho i svoju politiku fura. Što se tiče Srbije oni su domaćini i bilo bi opravdano da je prenose više od drugih na ovom prvenstvu iako su Hrvati imali više prenosa. Srbiju su prenosili 2 puta direktno i treću bi prenosili da je kojim slučajem Slovačka imala ikakvu šansu za dalje, iako bi bilo debilno prenositi tu utakmicu iz istog razloga kao i onu sinoć Hrvatska Norveška, dok Makedonci i Česi igraju super zanimljiv duel i odlučuju o direktnom prolazniku pa se BHT "smilovao" i odlučio na kraju da na jedvite jade prenosi Makedonce. :mrgreen:
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 21 jan 2012, 17:46

harishp je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Gledam baš :lol: ..Poljaci bar ovo 1.poluvrijeme izgledaju jadno,žalosno,raštimano..šveđani ih ubiše ritmom,a što jest jest i golman sve skida...Ne vjerujem da će ovolika razlika(+11) biti na kraju..spustiće to Poljaci na 5-6,ali pobjednik je već odlučen.
:lol:
:oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....Šta reći,koju posluku porati??????

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 21 jan 2012, 17:51

Rukomet do smrti je napisao/la:Pa normalno da je bolje i trebalo je tako ali zna svako da BHT zbog politike prenosi Srbiju i Hrvatsku pa makar igrali i najnezanimljivije utakmice. Hrvate prenose 3 puta direktno u 3 kola, u prvom kolu sa Islandom moze biti opravdano, u 2 sa Slovenijom uvijek volim komsijske ex yu duele i to je uredu, ali juce utakmica skoro bez znacaja Hrvati osigurali prolaz koga briga koliko ce bodova nositi. Francusku npr nisu nijednom direktno prenosili a da ne pricamo o ostalim vrhunskim ekipama ispade da se samo 2 ekipe prenose i one koje protiv njih igraju. Juce sjajna Madjarska nevjerovatno odigrala i pobijedila Francusku ali BHT stavio prst u uho i svoju politiku fura. Što se tiče Srbije oni su domaćini i bilo bi opravdano da je prenose više od drugih na ovom prvenstvu iako su Hrvati imali više prenosa. Srbiju su prenosili 2 puta direktno i treću bi prenosili da je kojim slučajem Slovačka imala ikakvu šansu za dalje, iako bi bilo debilno prenositi tu utakmicu iz istog razloga kao i onu sinoć Hrvatska Norveška, dok Makedonci i Česi igraju super zanimljiv duel i odlučuju o direktnom prolazniku pa se BHT "smilovao" i odlučio na kraju da na jedvite jade prenosi Makedonce. :mrgreen:
:shock: :shock:
Imate sve utakmice na ehf-euro.com.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 jan 2012, 17:53

Ne mogu da vjerujem, poceo sam da gledam kosarku jer sam mislio da je gotovo, ukljucio se na 10-ak minuta do kraja i tad Svedi vodili 5-6 razlike, opet kontam nema teorije da ovi stignu. Jel iko gled'o drugo poluvrijeme, sta se desilo :D :D

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 21 jan 2012, 17:55

The Game je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, poceo sam da gledam kosarku jer sam mislio da je gotovo, ukljucio se na 10-ak minuta do kraja i tad Svedi vodili 5-6 razlike, opet kontam nema teorije da ovi stignu. Jel iko gled'o drugo poluvrijeme, sta se desilo :D :D

Šta se desilo..repriza 1.poluvremena samo se uloge izmjenile :lol: :lol: :lol: :lol: ..Očito potcjenjianje Šveđana

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 21 jan 2012, 18:03

gollum je napisao/la:
:shock: :shock:
Imate sve utakmice na ehf-euro.com.
Znam da imaju ali oni njihovi komentatori ko da prenose kuglanje ili tako nešto a i bilo je problema par puta u toku prenosa. Naši balkanski komentatori to ipak bolje odrade. :D

Nevjerovatan povratak Poljaka kakva razlika između 1 i 2 poluvremena. Šveđani su mogli sa pobjedom dati sebi šansu u borbi za te dvije pozicije ali stvarno su neshvatljivo odigrali nastavak pa plus 11 su vodili. Svaka čast Poljskoj nevjerovatan povratak. :mrgreen:
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 21 jan 2012, 18:17

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
The Game je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, poceo sam da gledam kosarku jer sam mislio da je gotovo, ukljucio se na 10-ak minuta do kraja i tad Svedi vodili 5-6 razlike, opet kontam nema teorije da ovi stignu. Jel iko gled'o drugo poluvrijeme, sta se desilo :D :D

Šta se desilo..repriza 1.poluvremena samo se uloge izmjenile :lol: :lol: :lol: :lol: ..Očito potcjenjianje Šveđana
Koji je rezultat bio na poluvremenu,a koji na kraju ??
ZZ

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 jan 2012, 18:24

moj uzor-S.G je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:

Koji je rezultat bio na poluvremenu,a koji na kraju ??
20-9
29-29 :mrgreen: :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 jan 2012, 18:49

Polahko ali sigurno se oprastamo od Danaca. I pored cinjenica da krecu od 0 i dalje sam ubjedjen da ce Francuzi na kraju osvojiti ovo prventsvo.
Sjetimo se samo 2007.godine kada su se provlacili do 1/4 finala i onda pobjedili tada Hrvatsku bez vecih problema koja do tog trenutka nije imala ni jedan poraz.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 jan 2012, 18:53

amerosm je napisao/la:Polahko ali sigurno se oprastamo od Danaca. I pored cinjenica da krecu od 0 i dalje sam ubjedjen da ce Francuzi na kraju osvojiti ovo prventsvo.
Sjetimo se samo 2007.godine kada su se provlacili do 1/4 finala i onda pobjedili tada Hrvatsku bez vecih problema koja do tog trenutka nije imala ni jedan poraz.
Jeste samo sto sada trebaju biti drugi, a ne cetvrti, sto je velika razlika :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 jan 2012, 18:56

The Game je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Polahko ali sigurno se oprastamo od Danaca. I pored cinjenica da krecu od 0 i dalje sam ubjedjen da ce Francuzi na kraju osvojiti ovo prventsvo.
Jeste samo sto sada trebaju biti drugi, a ne cetvrti, sto je velika razlika :)
Do mene je. :oops: :oops: Tek sada vidjoh da je promjenjen sistem takmicenja i da se vise nema 1/4 finala.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.