FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hoomer

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hoomer » 21 jan 2012, 16:31

Avanes je napisao/la:Jel' Karić vidio sta mu pise na papirima :lol:

Šala mala, da neko nesto ne pomisli.
Njemu hvala na svemu, momak se trudio, igrao zasivene noge i fakat hvala na svemu.

Ako fakat ide, a Gušo se vraca treniranju, tj. nece vise braniti, nekom logikom mi cemo dovesti golmana.
Eh sad koliko je puta Gušo spomenuo Hadžića iz Zrijskom mozda u tome i ima nesto hmmm.

Ma realno nije golman za nas, toliko je nesiguran na golu ko da tremu ima svaki put, ja znam da su bili "zagrizli" za Mujkića iz Slobode ali frajer izgleda potpiso novi ugovor sa Slobodom ali ko ce ga znato kod njih, čas ovako čas onako prevrtanja iz dana u dan, a taj Hadžić ima sve predispozicije da postane vrhunski golman od visine do refleksa a dosta podsjeća na Gušu u mladjim danima valjda ga Gušo i zato toliko gotivi :D :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 21 jan 2012, 16:43

mislim da je najbolje za sve da karic ode , realno smo mi krivi zbog njegovih nesigurnih intervencija , ih kad se sjetim protiv olimpika kad je branio jbt frajer primi loptu a pola raje pocne mu jbt sve i deranje ispucaj ,levatu itd. , mislim ko nebi igrao pod psihickom blokadom :lol: :lol: jos golman :D , da li je kvalitet za nas nemam pojma , ono sto ja malo branio znao je gresiti ali i skinuti al eto ...

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 21 jan 2012, 17:30

Srđanu Saviću želim puno sreće i zdravlja u nastavku karijere.Ipak je igrao u plavom dresu i postigao nam veoma bitne golove. Srđane, hvala ti za svemu!

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 21 jan 2012, 17:37

Znaći, Vlado Zadro je potpisao za "NK Zagreb" i neće doći kod nas.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 jan 2012, 19:13

Da li neko zna (ne mislim na odgovor "ja mislim..."), da li igrac moze igrati prijateljske u dresu drugog kluba, bez dopustenja kluba sa kojim je pod ugovorom? I koje su sankcije/tuzbe i slicno, moguce? Da li mu mozda trenutni arbitrazni proces to dozvoljava?
Ovo pitam jer na primjer, kada je Kerla otisao na probu (kajzerslauter!?) nije mogao igrati prijateljsku jer nismo poslali tj nismo htjeli da posaljemo dozvolu da moze igrati prijateljsku. PlaciPizda igra prijateljske pa me interesuje...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jan 2012, 19:14

Seyo_TM je napisao/la:Da li neko zna (ne mislim na odgovor "ja mislim..."), da li igrac moze igrati prijateljske u dresu drugog kluba, bez dopustenja kluba sa kojim je pod ugovorom? I koje su sankcije/tuzbe i slicno, moguce? Da li mu mozda trenutni arbitrazni proces to dozvoljava?
Ovo pitam jer na primjer, kada je Kerla otisao na probu (kajzerslauter!?) nije mogao igrati prijateljsku jer nismo poslali tj nismo htjeli da posaljemo dozvolu da moze igrati prijateljsku. PlaciPizda igra prijateljske pa me interesuje...
Nesmije nista cak ni prijateljske.Ja juce provjeravo :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 jan 2012, 19:20

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Da li neko zna (ne mislim na odgovor "ja mislim..."), da li igrac moze igrati prijateljske u dresu drugog kluba, bez dopustenja kluba sa kojim je pod ugovorom? I koje su sankcije/tuzbe i slicno, moguce? Da li mu mozda trenutni arbitrazni proces to dozvoljava?
Mozda treba kakav dopis poslati ovim nasim "strucnjacima" u klubu, pa da urade sta pod tim pitanjem...jbt mozda je i to Amar trebao uraditi :roll:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jan 2012, 19:21

aleksandar_veliki je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Izgleda Karić dobio papire :D
Slabo izgleda. Ne znam samo kome je u cilju iznositi lazi na forumu.
znači nije dobio :?: :?: :?:
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jan 2012, 19:23

Boga mi sam i ja cuo da bi mogo dobit, a procitah na jednom drugom mjestu da ja vec dobio...e sad... i ne samo za Karica
Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Mozda treba kakav dopis poslati ovim nasim "strucnjacima" u klubu, pa da urade sta pod tim pitanjem...jbt mozda je i to Amar trebao uraditi :roll:
Vjeruje da su upoznati sa tim...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jan 2012, 19:44

Onda sam pogrešno informisan.Nije mi bio cilj iznositi netačne informacije.
DRUG NEBI TI PUNCA

JustBlue
Kontakt:

Post Postao/la JustBlue » 21 jan 2012, 20:50

vidim PlačiPizda se već uklopila u novu sredinu i zabila gol.
FC Bayern München <3
Željo 1921 <3

Mia San Mia ! (:

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 21 jan 2012, 21:03

JustBlue je napisao/la:vidim PlačiPizda se već uklopila u novu sredinu i zabila gol.
On je meni toliko šega posto, napravio frku, otišo bez dozvole kluba, igra "pripremne" utakmice ko da je otišo ko svaki normalan čovjek :mrgreen: gleda ko šta pise o njemu po portalima pa tim istim ljudima šalje demante i svadja se preko pp. na fb i na kraju svega nada se dobiti papire i potpisati za taj klub :lol: :lol: :mrgreen:
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

JustBlue
Kontakt:

Post Postao/la JustBlue » 21 jan 2012, 21:27

Hoomer je napisao/la:
JustBlue je napisao/la:vidim PlačiPizda se već uklopila u novu sredinu i zabila gol.
On je meni toliko šega posto, napravio frku, otišo bez dozvole kluba, igra "pripremne" utakmice ko da je otišo ko svaki normalan čovjek :mrgreen: gleda ko šta pise o njemu po portalima pa tim istim ljudima šalje demante i svadja se preko pp. na fb i na kraju svega nada se dobiti papire i potpisati za taj klub :lol: :lol: :mrgreen:

kad vidim kakav nam je opančar bio u ekipi, ponekad me i stid... :oops:
FC Bayern München <3
Željo 1921 <3

Mia San Mia ! (:

19Zeljo21
Kontakt:

Post Postao/la 19Zeljo21 » 22 jan 2012, 00:38

Vjerujte mi da ce poslije ovog pozaliti sto je ikad i igrao u zelji .... NEMOZE NA RUSIJU (HOCU RECI OSIMA):D... Iza ovog pustanja da igra za drugi klub se krije dobra taktika u koju je sam upao...

Ja mislim da ga sad osim nebi prodao nizakakvu cijenu, cak ni za milione, dobit ce suspenziju, kao i da trenira sa nekim omladincima i 80 % od plate.... Raskinuti ugovor bez obestecenja nemoze, pa nek nastavi i dalje ;)

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 22 jan 2012, 02:04

bagrcavi je napisao/la:
znači nije dobio :?: :?: :?:
kad bi dobio..bilo bi super :)
Nego što se niko ne sjeti onog golmana Šerifa, koliko ih je samo vadio iz g+vana...a kod nas bi bio najbolji golman lige..jel ono Stojanov bijaše? kako li već :S

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jan 2012, 02:14

Plivadon je napisao/la: Nego što se niko ne sjeti onog golmana Šerifa, koliko ih je samo vadio iz g+vana...a kod nas bi bio najbolji golman lige..jel ono Stojanov bijaše? kako li već :S
Golman Serifa da predje u Zelju WTF!?!?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 22 jan 2012, 02:40

Sarajlijc@ je napisao/la:
Plivadon je napisao/la: Nego što se niko ne sjeti onog golmana Šerifa, koliko ih je samo vadio iz g+vana...a kod nas bi bio najbolji golman lige..jel ono Stojanov bijaše? kako li već :S
Sto ne bi,bolji smo od njih,pokazali smo to u 2 utakmice 8-)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 22 jan 2012, 03:00

Nerealno sad zasad, nismo mi jos na tom nivou da dovodimo igrace iz klubova koji imaju budžet pet-šest puta veći nego naš, taj golman Vladsilav Stojanov (24) ovog zimskog prelaznog roka vjerovatno ide u Moskovski CSKA da bude rezerva Igoru Akinfeevu :mrgreen: tako da to ne mogu ni zamisliti a o realizaciji da ne govorim :mrgreen: nama trebaju Hadžić iz Zrinjskog ili Mujkić iz Slobode i mirna Bosna :D
Zadnja izmjena: Hoomer, dana/u 22 jan 2012, 03:03, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jan 2012, 03:03

Hoomer je napisao/la:
Nerealno sad zasad, nismo mi jos na tom nivou da dovodimo igrace iz klubova koji imaju budžet pet-šest puta veći nego naš, taj golman Vladsilav Stojanov (24) ovog zimskog prelaznog roka vjerovatno ide u Moskovski CSKA da bude rezerva Igoru Akinfeevu :mrgreen: tako da to ne mogu ni zamisliti a pogotovo ne ostvarljivo :mrgreen:
Pa ja, nemoguce je kod nas dovesti neko zvucno pojacanje ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 22 jan 2012, 03:08

Golman Serifa da predje u Zelju WTF!?!?[/quote]

Nerealno sad zasad, nismo mi jos na tom nivou da dovodimo igrace iz klubova koji imaju budžet pet-šest puta veći nego naš, taj golman Vladsilav Stojanov (24) ovog zimskog prelaznog roka vjerovatno ide u Moskovski CSKA da bude rezerva Igoru Akinfeevu :mrgreen: tako da to ne mogu ni zamisliti a pogotovo ne ostvarljivo :mrgreen:[/quote]

Pa ja, nemoguce je kod nas dovesti neko zvucno pojacanje ;)[/quote]

Kako ko neko vraca Smajića iz Belgije, Bešliju iz Hartsa a neko trazi tamo neke Nikoliće i Haliloviće iz Slobode, Zvijezde i Slavena iz Živinica :mrgreen: za dvije tri godine kad budžet bude jedno 7-8.miliona maraka i kad budu vidjeli da klub svake godine izlazi u Evropu vrlo lako je moguće dovesti "kapitalca" :D ;) ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 10 gostiju.