Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 20 jan 2012, 22:49

Gledam malo ove prethodne komentare i kontam... Ako vam je neka utjeha, u nedjelju barem nemate šta izgubit. :mrgreen:

Vidim, situacija sa povredama je tipična arsenalovska mada ni u Unitedu nije sve bajno po tom pitanju, ali je sigurno bolje nego u Arsenalu. Što se ishoda tiče, mislim da u predstojećem meču trenutna forma ne mora da bude glavni faktor, jer je ovo takva utakmica da se nikad ne zna, barem je to neko moje mišljenje. Sa Unitedove strane puno će zavisit od duela krila-bekovi. Valencia je u fantastičnoj formi, a od Nanija uvijek prijeti opasnost (bez obzira na formu). Sad baš i nisam upućen ko bi mog'o popunit bekovske pozicije kod Arsenala, ali ko god bude igr'o sigurno da će imati veliku odgovornost i sigurno će puno zavisit od tih igrača. Što se Arsenalovih aduta tiče, samo se nadam ( :mrgreen: ) da će RvP bit' uspješno zaustavljen . Walcott također može bit' opasan, dok je Arshavin (kol'ko ja upratih ove sezone) katastrofalan i nadam se da će igrat. :mrgreen: Ne znam ko je još alternativa tu, možda mali Chamberlain, ali ne znam da li će njega baš gurnut u vatru.

Uglavnom, mislim da će bit' otvorena utakmica i neka bude barem upola golova u odnosu na meč na OT-u. :D Nadam se pobjedi Uniteda, ali nisam uvjeren u pobjedu jer Arsenal sigurno može da odigra dobro, bez obzira na sve te probleme sa povredama.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 jan 2012, 23:07

Mislim da ce biti 1-2:0 za Arsenal. Prvi put necemo primiti gola(nakon dugo vremena) , a Rosicky ce zabiti za Arsenal. Ako budu dva onda i Robin jedan.
Celik!3,2,2.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 jan 2012, 23:12

AllGunsBlazing je napisao/la:Mislim da ce biti 1-2:0 za Arsenal. Prvi put necemo primiti gola(nakon dugo vremena) , a Rosicky ce zabiti za Arsenal. Ako budu dva onda i Robin jedan.
daj Bože da si ispravno pretpostavio.. ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 20 jan 2012, 23:58

AllGunsBlazing je napisao/la:Mislim da ce biti 1-2:0 za Arsenal. Prvi put necemo primiti gola(nakon dugo vremena) , a Rosicky ce zabiti za Arsenal. Ako budu dva onda i Robin jedan.
Cuj da ne primimo gol HAHHAHAHAHAHA pa nije u spicu Lazo Popovic a na krilu Beslija,lave igraju rooney i nani protiv slabasne arsenalove odbrane !! primit cemo brat bratu 7

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 jan 2012, 00:20

Nije Lazo, samo ne vidim sta je to Roony robot??? Covjek je imao period u svojoj karijeri kad nije gola dao godinu dana, ne vidim zasto ne bi mogao jednu utakmicu odigrati lose??? Uostalom sve ce se vidjeti u nedjelju..
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 jan 2012, 12:06

Daj ba pa Shrek nam ga skoro uvijek zabije, stalna smo mu mušterija.

Koji bombastičan naslo va ss.ba, kaže Arsenal sprema osvetu. :lol: Ja, umal' ne rekoh šta spremaju. Sutra ako prođe manje od 3-ce u našoj mreži treba bit sretan i sve se šutat nogom u guzicu.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 jan 2012, 14:32

Zanimljiva prica Henrya Lansburya!

http://www.express.co.uk/posts/view/297 ... -football/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nadam se da ce se sutra on rugati kolegama iz repke! :mrgreen:

Evo jos jedna velika nada Arsenala:
[youtube][/youtube]

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 21 jan 2012, 14:39

**** su ti Unitedovci. Kad bi ih dobili mogu mislit kako bi im nabijao na nos radi one poruke :mrgreen:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 jan 2012, 14:39

Šteta što on nije dobio priliku, odličan igrač.

Welinton silva ne može u Levanteu igrat, znači još jedan talenat koji će past qrcu za uši. Neće taj uspjet 100%.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 jan 2012, 14:46

Na njemu je da se dokaze. Cudim se da nije igrao u Levanteu. Ima onaj brazilski stil, koji mi se svidja. Tehnika, brzina, pass su mu dobri, samo bi trebao, kako cujem poraditi na stavu i izgubiti koji kg. A za Henrya se nadam, da cu ga sto prije gledati kako igra u najdrazom mi klubu.

C'mon Arsenal!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 jan 2012, 14:49

Aaaaaaa sad se sjećam, Wellington Silva je onaj lik što je rekao da je kao Cristiano ronaldo, odnosno da ima isti stil kao on i da će jednog dana bit na tom nivou. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sjećam se kako smo se ismijali tad dobro na forumu.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 jan 2012, 14:52

jos uvjek manje glupo nego Bendtnerova izjava da ce biti najbolji igrac svjeta... jbt kakve sve bisere imamo u Arsenalu

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 21 jan 2012, 15:53

Bosco je napisao/la:Aaaaaaa sad se sjećam, Wellington Silva je onaj lik što je rekao da je kao Cristiano ronaldo, odnosno da ima isti stil kao on i da će jednog dana bit na tom nivou. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sjećam se kako smo se ismijali tad dobro na forumu.
AL' opet kad okrenes njegova tvrdnja je lakse realiziranija od tvrdnje pojedinih da ce Arsenal igrat LP sljedece godine.
p.s.Jedino ako istu ne osvojimo... :mrgreen: :lol:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 21 jan 2012, 15:57

Ev chelsea je kiksao,mi cemo sutra da se obrukamo,al et +5 opet se moze nadoknadit,da se imamo bar necem nadat !!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 jan 2012, 16:08

Ne nadaj se džaba, iduće godine pišemo po ovom pdf-u.

http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=11" onclick="window.open(this.href);return false;

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 jan 2012, 16:15

Mora da je sinoc @Arsenalisation nesta povalio kad nam je danas ovako super raspolozen. Bas me je nasmijo. Cuj da Arsenal, kojem Chelsea na 4. mjestu bjezi 5 bodova (uz Arsenalovu utakmicu manje), sljedece sezone zaigra u LP. Pa ko valja ovakve gluposti? :o Radije budite realni ko nas kolega, pa se na kraju sezone cak i iznenadite, jer poraz vas ionako nece boljeti, posto ste vi vec znali da Arsenal nema nikakve sanse za ulazak u LP. I onda mozete nama, onima koji vjeruju u ovaj tim i Wengera svirati o tome, da smo pglu i da smo vas trebali slusati posto ste vi objektivni i znate sta ce se desiti na kraju sezone.

edit*
i naravno uz Arsenalisation tu mu je drug Bosco aka vjeciti pesimista!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 jan 2012, 16:28

Prije će bit da sam realista. U kakav ja Wengerov tim da vjerujem ? U Skilačije, Almunije, Denilsone, Bendtnere, napadače koji u više od godinu dana postignu jedan gol za klub ? :lol: Da vjerujem da će se Arshavin probudi iz zimskog sna u kojem je dvije godine već, da vjerujem da će Benayoun donijet neku prevagu, da vjerujem da će Theo uraditi nesto drugo osim šprintat samo naprijed i zabit se u korner, da će Rosicky zamijeniti Fabregasa ? Daj molim te, uozbilji se.... Wenger više ne može pripremit igrače kondicijski, kamoli da može nešta više. Svake sezone smo sve gori i sve lošiji fudbal igramo. Prošle sezone smo ako se ne varam imali ukupno 8 poraza, sad ih na polusezoni već imamo 7. Doživjeli smo najgori poraz u zadnjih 115 godina kluba, ostvarili najlošiji start u sezonu nakon 52 godine, što ne možemo pobijediti iako na poluvremeno vodimo 4:0, što nas Swansea čiji igrač zarađuje najviše 10.000 sedmično razbije na proste faktore, što nam oronuli Blackburn uvali 4 komada hladno, što smo jedini tim koji nije za 90 minuta u LP ošutao na gol. Ehhh ako me to čini navijačem Arsenala i optimistom da vjerujem da će se neki mirakul dogodit onda... :roll:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 jan 2012, 16:46

Nemoraš vjerovati u Skilacije, Bandere, Chamake... ali mozes vjerovati u Robina, Jacka, Thomasa, Kosa... Igramo daleko najlosiju sezonu od postojanja kluba, a od LP nas djeli samo 5 bodova. Velika je stvar sto nam se na kraju ovog mjeseca vracaju kljucni igraci. Sad cu zvucati poput Mr. next seasona, ali zar povratak Jacka, TV-a, Artete, Sagnaa, cak i Gibbsa nece unaprjediti nasu igru? Eto odakle meni optimizam, da mozemo sljedecu sezonu u LP.

edit*
Kad si vec citiro Hill Wooda u potpisu, sto onda nisi i Wengera?
Earlier in the week, chairman Peter Hill-Wood had suggested in the national media that a failure to qualify “would not be a disaster”. As a result of the Club’s self-sustaining stance, that is correct on the financial side.

However, Wenger’s primary focus has always been more about clean sheets than balance sheets and, speaking at Friday’s press conference, he outlined his desire to reach the Champions League once more.

“For me it would be [a disaster] because I want to play with the best,” he said. “We want to be in there, in the top four, and to play in the Champions League. Anything else would not be good enough.”

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 jan 2012, 16:50

Oni će se vratit...neko drugi će se povrijedit. I tako stalno.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 21 jan 2012, 16:55

@Profa care da sam bogdom povalio... :lol: Odma' bi postao vjecni optimista... :D Al' da ne bude off moram rec' da dok god je Wenger na klupi tj.Wenger sa ovakvim stavom i razmisljanjem moram bit' pesimista... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.