BTW:Trebamo odlikovati jednom ozbiljnom i uglednom klubu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nime_tm87 je napisao/la:Ono služenje rukama se ne smije više ponavljat..mislim da bi mu Amar finu bukvicu treb'o očitat
BTW:Trebamo odlikovati jednom ozbiljnom i uglednom klubu
Nemoj se zezat,momak pucaSeyo_TM je napisao/la:Ma yebo alena imamo mi naseg mujkanovica
Treba ono sklonit pod hitno jbt....djeca nam se smiju moj reufe...bistrikboy je napisao/la:Nemoj se zezat,momak pucaSeyo_TM je napisao/la:Ma yebo alena imamo mi naseg mujkanovica
Bio sam ja nekih 40-tak minuta,uvjezbavali igru na malon prostoru,Serdarevic i Bucan kontaju ostali bogami slabo...19TM87 je napisao/la:imal kakih novosti sa treninga...jel neko bio?
evo decko nas je prosvjetlioGalatasaray SK je napisao/la:Ma Slavija dobija vjerujte mi, zao mi je, al tako je!
Hoće Osim prije Slavije da vidi jesu li igrači skontali onu igru na malom prostoru. Fino, fino, samo nek se igra.Seyo_TM je napisao/la:Danas igramo u Hadzicica protiv Radnika. Zna li neko tacan termin? 5-pola6??
AYAN je napisao/la:Imam neku intuiciju, da će Željo iz Lukavice donjeti sva tri boda...
Okupljanje igraca je u 16:30 ispred stadiona grbavica a utakmica je najvjerovatnije u 17:30.Seyo_TM je napisao/la:Danas igramo u Hadzicica protiv Radnika. Zna li neko tacan termin? 5-pola6??
Dominkovic sudiSeyo_TM je napisao/la:Zahvaljujem
Ma i ja sam nesto skeptican za lukavicu, znamo kakvo je dosad sudjenje bilo...vece su nam sanse da uzmemo bod(ove) u travniku...