a zaboravio si reci da je ciro izgubio od jedne svjetske ekipe, Rijeke...al dobro to je manje vazno jer je to bio ciro balzevic...spasitelj BH fudbala...njemu se sve moze opriostiti, pa i djeljenje Bosne, zbog cega je i izbio onaj nesretni rati...(ovdje ne mislim da je zbog cire izbio rat, vec zbog onih ideja koje je ciro podrzavo)...Malik je napisao/la:jadna smo mi država ako je najveći problem šta je ćiro negdje rekao u novinama ili na TV-u...čitam neko kaže prigovarat će srbi i hrvati da nas je odveo hrvat na svjetsko...izvini jarane ali zadnji put kad sam provjerio ovo nije bila muslimanska država...ja jesam Bošnjak...ali za moju fudbalsku reprezentaciju igraju i misimović, supić, pandža, igrali su barbarez, bajić, glavaš itd...ćiro je rođeni bosanac iz travnika...katoličke vjeroispovijesti...po nesretnom bosanskom ustavu hrvat po nacionalnosti...bio je i slišković...nije nas odveo na svjetsko...kaže imali smo šansu...imali bi veću šansu da nije izgubio na koševu od rumunije 3:0... bio je i muzurović selektor...bošnjak...pa nas pobijedi moldavija...mislim da je jako primitivno i glupo govoriti o naciji sada...a iljo, suljo, bogdan itd...kažu papac karakter...nije nego izdajica...vrlo brzo su svi zaboravili da je u mladoj repki...kada se intonirala himna drčao ruku na onoj stvari i bio tri koraka nazad iza svojih kolega...ćiro je lijepo rekao...ne igra se za ćiru, sulju i sl...igra se za Bosnu...to je ono što treba biti najbitnije...pustili smo sliškovića da izgubi dva ciklusa, muzurovića da ga pobijedi moldavija...pa pustimo i ćiru do kraja makar sad kad imamo realne šanse za odlazak na prvenstvo...
to je sve nebitno...on e Estoniji uvalio 7 komada...i Armeniji cak 4...ma ciro je zvjer...
i samo jos nesto da razjasnim...covjek ne misli na Hrvate, odnosno Bosnace katolike, vec na Hrvate iz Hrvatske...to je velika razlika...
a imam jedno pitanje, kako na klupi nase reprezntacije moze sjediti selektor koji mrzi Bosnu....kako????