Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 avg 2009, 14:41

Malik je napisao/la:jadna smo mi država ako je najveći problem šta je ćiro negdje rekao u novinama ili na TV-u...čitam neko kaže prigovarat će srbi i hrvati da nas je odveo hrvat na svjetsko...izvini jarane ali zadnji put kad sam provjerio ovo nije bila muslimanska država...ja jesam Bošnjak...ali za moju fudbalsku reprezentaciju igraju i misimović, supić, pandža, igrali su barbarez, bajić, glavaš itd...ćiro je rođeni bosanac iz travnika...katoličke vjeroispovijesti...po nesretnom bosanskom ustavu hrvat po nacionalnosti...bio je i slišković...nije nas odveo na svjetsko...kaže imali smo šansu...imali bi veću šansu da nije izgubio na koševu od rumunije 3:0... bio je i muzurović selektor...bošnjak...pa nas pobijedi moldavija...mislim da je jako primitivno i glupo govoriti o naciji sada...a iljo, suljo, bogdan itd...kažu papac karakter...nije nego izdajica...vrlo brzo su svi zaboravili da je u mladoj repki...kada se intonirala himna drčao ruku na onoj stvari i bio tri koraka nazad iza svojih kolega...ćiro je lijepo rekao...ne igra se za ćiru, sulju i sl...igra se za Bosnu...to je ono što treba biti najbitnije...pustili smo sliškovića da izgubi dva ciklusa, muzurovića da ga pobijedi moldavija...pa pustimo i ćiru do kraja makar sad kad imamo realne šanse za odlazak na prvenstvo...
a zaboravio si reci da je ciro izgubio od jedne svjetske ekipe, Rijeke...al dobro to je manje vazno jer je to bio ciro balzevic...spasitelj BH fudbala...njemu se sve moze opriostiti, pa i djeljenje Bosne, zbog cega je i izbio onaj nesretni rati...(ovdje ne mislim da je zbog cire izbio rat, vec zbog onih ideja koje je ciro podrzavo)...
to je sve nebitno...on e Estoniji uvalio 7 komada...i Armeniji cak 4...ma ciro je zvjer...

i samo jos nesto da razjasnim...covjek ne misli na Hrvate, odnosno Bosnace katolike, vec na Hrvate iz Hrvatske...to je velika razlika...
a imam jedno pitanje, kako na klupi nase reprezntacije moze sjediti selektor koji mrzi Bosnu....kako????
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 avg 2009, 14:43

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Malik je napisao/la:jadna smo mi država ako je najveći problem šta je ćiro negdje rekao u novinama ili na TV-u...čitam neko kaže prigovarat će srbi i hrvati da nas je odveo hrvat na svjetsko...izvini jarane ali zadnji put kad sam provjerio ovo nije bila muslimanska država...ja jesam Bošnjak...ali za moju fudbalsku reprezentaciju igraju i misimović, supić, pandža, igrali su barbarez, bajić, glavaš itd...ćiro je rođeni bosanac iz travnika...katoličke vjeroispovijesti...po nesretnom bosanskom ustavu hrvat po nacionalnosti...bio je i slišković...nije nas odveo na svjetsko...kaže imali smo šansu...imali bi veću šansu da nije izgubio na koševu od rumunije 3:0... bio je i muzurović selektor...bošnjak...pa nas pobijedi moldavija...mislim da je jako primitivno i glupo govoriti o naciji sada...a iljo, suljo, bogdan itd...kažu papac karakter...nije nego izdajica...vrlo brzo su svi zaboravili da je u mladoj repki...kada se intonirala himna drčao ruku na onoj stvari i bio tri koraka nazad iza svojih kolega...ćiro je lijepo rekao...ne igra se za ćiru, sulju i sl...igra se za Bosnu...to je ono što treba biti najbitnije...pustili smo sliškovića da izgubi dva ciklusa, muzurovića da ga pobijedi moldavija...pa pustimo i ćiru do kraja makar sad kad imamo realne šanse za odlazak na prvenstvo...
a zaboravio si reci da je ciro izgubio od jedne svjetske ekipe, Rijeke...al dobro to je manje vazno jer je to bio ciro balzevic...spasitelj BH fudbala...njemu se sve moze opriostiti, pa i djeljenje Bosne, zbog cega je i izbio onaj nesretni rati...(ovdje ne mislim da je zbog cire izbio rat, vec zbog onih ideja koje je ciro podrzavo)...
to je sve nebitno...on e Estoniji uvalio 7 komada...i Armeniji cak 4...ma ciro je zvjer...

i samo jos nesto da razjasnim...covjek ne misli na Hrvate, odnosno Bosnace katolike, vec na Hrvate iz Hrvatske...to je velika razlika...
a imam jedno pitanje, kako na klupi nase reprezntacije moze sjediti selektor koji mrzi Bosnu....kako????
Ova prića ide u krug?
Kako ti znaš da Ćiro mrzi Bosnu...Kako?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 avg 2009, 14:49

pa jel bi neko ko voli Bosnu zelio da se ona raspadne na tri drzave...

mozda samo ciro :roll: ...ja nikoga drugog neznam...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 avg 2009, 14:52

ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa jel bi neko ko voli Bosnu zelio da se ona raspadne na tri drzave...

A odakle ti to znaš, da to Ćiro želi?
Željo i samo Željo...

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 26 avg 2009, 14:57

"Željo do groba" ti si čovječe pravo težak lik. Stalno potenciraš politiku odnosno vežeš je za sport.
Pravi si smor, nije ni čudo jer imaš postova koliko imaš. To što neko voli ili bi volio da bude, to je druga stvar, stvarnost je takva da je BiH ne djeljiva tako da ni Ćiro ni bilo ko drugi ne može uraditi ništa što bi uzrokovalo drugačiju budućnost BiH. Još jednom ti kažem da se držiš sporta i sportskih rezultata naše repke, mislim da se slaže sa mnom većina forumaša.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 avg 2009, 15:02

harishp je napisao/la:Ma ova tema je bila mirna ko ,,rahmetli pokojnik,, :lol: Dok nije Zeljo ,,uskrsno,, :mrgreen:
Jos ako vrate okruglu loptu jadna ti majka :D
0.U savezu znamo kakvo je stanje,ko ih moze skinuti i sta jedino.....ali to vec mirise na ban i kriminalne radnje :lol: :mrgreen:
1.Znaci tom savezu treba dzubre,pogan,dvolicnjak,nikakav covijek a uz to da poznaje sport zvani fudbal.
2.Dobar odmah na startu pusi nogu jos uz to ni Banjalucki BSK nije u zivotu vodio a kamoli neki drugi klub,znaci zestoko neiskustvo.
3.Znalci,selektori,treneri iz BIH iliti ljudi patriote koje kobajagi neko i tako naziva su u biti gora gov-na od cire jer svi bijeze od repke ko od kanalizacije a isto tako znaju pametovati kad ih neko ili niko ne pita za repku.
Sad trenutno imamo broj ili tacku 1 sa kojim se sve i vise nadamo tom velikom takmicenju.
A posto niko od vas nema muda da ucini stavku ili tacku 0 u ,,prohodno stanje.
Onda morate da ,,razgledate sta tacka 1 cini kad tacke 3 nece
:lol:
P.S tacku 2 nisam spominjao u kontekstu ovom iz razloga navedenog i nedovoljnog radnog staza u odnosu na ove radne kvalifikacije :mrgreen:
Evo da se jos jednom citiram.
Ako neko ne konta donjet cu ja marker.Nista vi ne brinite da nacrtamo. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 26 avg 2009, 15:09

hajde bolan suti jeli nevidis tabelu, jeli nevidis da vodimo 4 boda ispred turske :D ???

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 26 avg 2009, 15:15

AYAN je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa jel bi neko ko voli Bosnu zelio da se ona raspadne na tri drzave...

A odakle ti to znaš, da to Ćiro želi?
ja, odakle ti to? i tko kaze da bosnu mrzi? i tko kaze da treba biti bosnjak i patriota trener jedne reprezentacije?
neznam sta hocete s ovim pricama da kazete stvarno ste primitivni.

nemam veliku simpatiju za ciru ni ja ali se ne mjenja trener koji ima rezultate. sta bi bilo da dodje neki drugi i da kiksamo odlucujuce utakmice.. tko bi kriv bio za to?
gdje zivite vi? da vam ja kazem u drzavi lopova i mafijasa a hocete da je reprezentacija cista. izgledate kao Alisa u zemlji čuda. mozda i glasate SDA i hocete promjenu.. nije savez najveci problem drzave to je samo vrh piramide. trebaju se temelji te piramide srusiti da se nesto uradi za reprezentaciju i za drzavu.

do tog trenutka mozemo samo navijati

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 avg 2009, 15:16

no comment je napisao/la:hajde bolan suti jeli nevidis tabelu, jeli nevidis da vodimo 4 boda ispred turske :D ???
Kome ti to :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 avg 2009, 15:18

Vi zaboravili da Hiddink vodi Rusiju, i to vodi je odlicno, a nema veze sa Rusima...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 26 avg 2009, 15:43

Genghis je napisao/la:Vi zaboravili da Hiddink vodi Rusiju, i to vodi je odlicno, a nema veze sa Rusima...
da ne pricamo za cappella kako engleze vodi...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 avg 2009, 15:53

Skupila se raja na Bilinom Polju,vecinom "srednja klasa" iz doba bivseg sistema,sada u pravom smislu rijeci bosanska fukara,i dosli da gledaju reprezentaciju ,i poceli skandirati "Nemanja Supic",kao u smislu da pokazu da je reprezentacija multietnicna i da navijaci nemaju apsolutno nikakvih predrasuda.Sta bola "Nemanja Supic" ,sta,kome?ko je taj lik ,mahlukat obicni ,branio u pizdi lijepe matere,otisao u Cipar,nabili ga nogom,veze nema o branjenju,E,sad,postavicete pitanje :"kakve sad to veze ima sa Cirom"...logicno pitanje.E,pa ima,iz razloga sto isto tako razmisljanje imamo i prema njemu,u smislu da se neko ne uvrijedi,da ne bi jedan konstitutivan narod kojem CIro pripada rekao "ovim balijama se ne svidja Ciro ,pa ga peru sa svih strana".I to je nas problem,sto uvijek gledamo kome cemo se sviditi,sta ce ko reci,daj da nemamo predrasude,ili pak da se prikazemo kao takvi ,a sa druge strane svi se skupimo i glasamo za jednu nacionalisticku upciju ,i to je to .
Moram se ograditi,nemam nikakve predrasude prema bilo kome,i ne gledam ko je ko ,i sta je ko,jednostavno argumentirano napisem sve negativnosti subjekta o kojemu je rijec,sada je u pitanju Ciro.
Licemjerstvo je praviti neke paralele izmedju izbornika koji su na celu nekih reprezentacija,a nisu iste nacije,ovdje je slucaj sasvim drugaciji.Miroslav Blazevic je politicki aktivna osoba,on nije samo slucajni sipmatizer HDZ-a,on je njihov clan ,na njihovoj je listi,a program te stranke mozete sasvim lagano vidjeti na svakom koraku u Hercegovini,ako smatrate taj dio zemlje dijelom Bosne i Hercegovine.
Sto se mene tice,ta osoba nema nikakve vrijednosti,kako ljudske,tako trenerske..o tome detaljnije malo kasnije...a,i necemo nista posebno postici ako odemo na Svjetsko,imacemo par utakmica na velikom nivou,imacemo se cemu radovati kratko vrijeme,a celnici saveza ce trljati ruke ogromnom kolicinom novca u njihovim djepovima koji nece biti usmjereni ka boljitku naseg nogometa...i opet isto,isto ,i isto...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 avg 2009, 15:55

noah je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Vi zaboravili da Hiddink vodi Rusiju, i to vodi je odlicno, a nema veze sa Rusima...

A da nepričamo o našim trenerima koji vode Obalu Slonovače.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 26 avg 2009, 15:58

el-fighter je napisao/la:
noah je napisao/la:

A da nepričamo o našim trenerima koji vode Obalu Slonovače.

A da pričamo priču??
Kahva, Kava, Kafa!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 avg 2009, 16:04

velez_mostar je napisao/la:Skupila se raja na Bilinom Polju,vecinom "srednja klasa" iz doba bivseg sistema,sada u pravom smislu rijeci bosanska fukara,i dosli da gledaju reprezentaciju ,i poceli skandirati "Nemanja Supic",kao u smislu da pokazu da je reprezentacija multietnicna i da navijaci nemaju apsolutno nikakvih predrasuda.Sta bola "Nemanja Supic" ,sta,kome?ko je taj lik ,mahlukat obicni ,branio u pizdi lijepe matere,otisao u Cipar,nabili ga nogom,veze nema o branjenju,E,sad,postavicete pitanje :"kakve sad to veze ima sa Cirom"...logicno pitanje.E,pa ima,iz razloga sto isto tako razmisljanje imamo i prema njemu,u smislu da se neko ne uvrijedi,da ne bi jedan konstitutivan narod kojem CIro pripada rekao "ovim balijama se ne svidja Ciro ,pa ga peru sa svih strana".I to je nas problem,sto uvijek gledamo kome cemo se sviditi,sta ce ko reci,daj da nemamo predrasude,ili pak da se prikazemo kao takvi ,a sa druge strane svi se skupimo i glasamo za jednu nacionalisticku upciju ,i to je to .
Moram se ograditi,nemam nikakve predrasude prema bilo kome,i ne gledam ko je ko ,i sta je ko,jednostavno argumentirano napisem sve negativnosti subjekta o kojemu je rijec,sada je u pitanju Ciro.
Licemjerstvo je praviti neke paralele izmedju izbornika koji su na celu nekih reprezentacija,a nisu iste nacije,ovdje je slucaj sasvim drugaciji.Miroslav Blazevic je politicki aktivna osoba,on nije samo slucajni sipmatizer HDZ-a,on je njihov clan ,na njihovoj je listi,a program te stranke mozete sasvim lagano vidjeti na svakom koraku u Hercegovini,ako smatrate taj dio zemlje dijelom Bosne i Hercegovine.
Sto se mene tice,ta osoba nema nikakve vrijednosti,kako ljudske,tako trenerske..o tome detaljnije malo kasnije...a,i necemo nista posebno postici ako odemo na Svjetsko,imacemo par utakmica na velikom nivou,imacemo se cemu radovati kratko vrijeme,a celnici saveza ce trljati ruke ogromnom kolicinom novca u njihovim djepovima koji nece biti usmjereni ka boljitku naseg nogometa...i opet isto,isto ,i isto...
Ko je Branio u Belgiji i kako je branio?

Nađi ti Boljeg Golmana, pa ga preporuči... da nebi možda hadžiđulbića postavio na golmansku poziciju?
Željo i samo Željo...

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 26 avg 2009, 16:23

velez_mostar je napisao/la:Skupila se raja na Bilinom Polju,vecinom "srednja klasa" iz doba bivseg sistema,sada u pravom smislu rijeci bosanska fukara,i dosli da gledaju reprezentaciju ,i poceli skandirati "Nemanja Supic",kao u smislu da pokazu da je reprezentacija multietnicna i da navijaci nemaju apsolutno nikakvih predrasuda.Sta bola "Nemanja Supic" ,sta,kome?ko je taj lik ,mahlukat obicni ,branio u pizdi lijepe matere,otisao u Cipar,nabili ga nogom,veze nema o branjenju,E,sad,postavicete pitanje :"kakve sad to veze ima sa Cirom"...logicno pitanje.E,pa ima,iz razloga sto isto tako razmisljanje imamo i prema njemu,u smislu da se neko ne uvrijedi,da ne bi jedan konstitutivan narod kojem CIro pripada rekao "ovim balijama se ne svidja Ciro ,pa ga peru sa svih strana".I to je nas problem,sto uvijek gledamo kome cemo se sviditi,sta ce ko reci,daj da nemamo predrasude,ili pak da se prikazemo kao takvi ,a sa druge strane svi se skupimo i glasamo za jednu nacionalisticku upciju ,i to je to .
vidis ja sam pomislio da su ljudi skandirali golmanu BiH koji je branio u belgiji ( nije bitno sto nije imao nekog posla prevelikog tamo) i da je odbranio neki sut i u zenici. covjece, ne mozes napadati ciru sto je stavio na gol nekoga ko je na kraju odradio svoj posao dobro. nesto prije sam rekao da nas je i sreca posluzila i da su posljednje utakmice pokazale da supic i nije neki golmanski kapacitet koji mu je zasigurno smanjen zbog neigranuja. Eh, sada ciro bi bio majmun da ga stavi umjesto begovica i tada bi se nesto moglo reci. ali nije problem ciro dok se glavonja dominkovic slika u hrvatskom dresu na tekmama i to je problem a ciro je samo posljedicaaaaaa.
i zanimljivo kako se hercegovci ljute kada se kaze bosna i bosanci ali zato nije problem imenovati fukaru kao bosansku:)
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 avg 2009, 16:48

Ma citati @ Veleza znaci 10 minuta troska uzalud.Hem tri metra cova napise hem veze sa vezom :roll:
Haman isto kao i ona @lopta je okrugla :roll:
@Zeljo do groba je makar simpatican :mrgreen: iako se okrece haman oko sebe ko bez kompasa.
kako rekoh svi palamude a niko nista konkretno da uradi.
Drugo da se samo vratimo pred tekme u Belgiji i da vam postavim samo ekipe ili neekipe sto se tice nase odbrane.
BB znj Turski klub ili Javor,bukva,Hrast birajte :roll:

Eskishehirspor---,,bez klubas,,----Hajduk ne iz kule ali zato je iz Splita :roll:

Denizlyspor sve neki Turski giganti----------------------------------------------------------Hajduk opet ne iz kule vec Splita -inace na mijestu lijevog beka se stavlja covijek koji je 150% ofanzivac a ne defanzivac

---------E sad malo osvijezenja CSK ali tip u godini odigra tri meca i Sturm da,da Austrijski a zamijena je isla u vidu Frankfurt-cova dvije godine povrijedzen ili Aris za koga Hull ne moze izvaditi ni 800 000 eura a Kalinic kosta 7 mandzukic 15 miliona :roll:
I sad dobro znamo sta se desilo protiv repke koja je napravila dar mar na Evropskom prvenstvu a ustvari 80% igraca dolazi iz te repke i repka sa kojom je u Turskoj protiv kompletne ekipe Turske igrala nerijeseno.A Spanija ih u zadnjim sekundama dobila.
Da ne ulazim nije ovo brko iz Zelje napravio,ili onaj iz obala Kengurova pardon Slonova covijek se tamo osijeca kao kod svoje kuce,kaze da ce i stari most napraviti dole. :lol: iako bi trebao onaj sruseni iz drugog svijetskog rata u Jablanici na Neretvi.Nego neko sasvim treci.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 26 avg 2009, 17:21

svaka cast za ovaj post...razmisljamo isto...pusti ove likove kojima su oci zamazane...iole pametan covjek bi bio protiv Cire, citaj saveza, al takvih je malo u BiH...

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 26 avg 2009, 17:25

nedzad je napisao/la:
svaka cast za ovaj post...razmisljamo isto...pusti ove likove kojima su oci zamazane...iole pametan covjek bi bio protiv Cire, citaj saveza, al takvih je malo u BiH...
bravo, svida mi se ovaj dio gdje kazes da bi se sve vratilo na isto ako bi i otisli na prvenstvo, ja mislim da bi bilo i gore, jer tek bi tad ovi gore bili neprikosnoveni

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 26 avg 2009, 17:32

harishp je napisao/la:Ma citati @ Veleza znaci 10 minuta troska uzalud.Hem tri metra cova napise hem veze sa vezom :roll:
Haman isto kao i ona @lopta je okrugla :roll:
@Zeljo do groba je makar simpatican :mrgreen: iako se okrece haman oko sebe ko bez kompasa.
kako rekoh svi palamude a niko nista konkretno da uradi.
Drugo da se samo vratimo pred tekme u Belgiji i da vam postavim samo ekipe ili neekipe sto se tice nase odbrane.
BB znj Turski klub ili Javor,bukva,Hrast birajte :roll:

Eskishehirspor---,,bez klubas,,----Hajduk ne iz kule ali zato je iz Splita :roll:

Denizlyspor sve neki Turski giganti----------------------------------------------------------Hajduk opet ne iz kule vec Splita -inace na mijestu lijevog beka se stavlja covijek koji je 150% ofanzivac a ne defanzivac

---------E sad malo osvijezenja CSK ali tip u godini odigra tri meca i Sturm da,da Austrijski a zamijena je isla u vidu Frankfurt-cova dvije godine povrijedzen ili Aris za koga Hull ne moze izvaditi ni 800 000 eura a Kalinic kosta 7 mandzukic 15 miliona :roll:
I sad dobro znamo sta se desilo protiv repke koja je napravila dar mar na Evropskom prvenstvu a ustvari 80% igraca dolazi iz te repke i repka sa kojom je u Turskoj protiv kompletne ekipe Turske igrala nerijeseno.A Spanija ih u zadnjim sekundama dobila.
Da ne ulazim nije ovo brko iz Zelje napravio,ili onaj iz obala Kengurova pardon Slonova covijek se tamo osijeca kao kod svoje kuce,kaze da ce i stari most napraviti dole. :lol: iako bi trebao onaj sruseni iz drugog svijetskog rata u Jablanici na Neretvi.Nego neko sasvim treci.

ja sam sasvim siguran da kada nebi postojao taj smajlic sto vrti ocima i kada nebi bilo zelje do groba da ti nebi vise uopste posjecivao ovu stranicu :D

ono gore sto si me preupitao je bilo za Zelju a ne za tebe, Flok loveru :D !!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.