PS : I , digao si pare 90 KM koliko se pohvali ja konto 9000 € digao

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
geronimo je napisao/la:Super. Mislio sam da si zreliji, ali sam se ocito prevario. Necu nista brisati. Koliko je sramotan poraz Bayerna, toliko su i tvoji postovi.
Uzivajte. Laku noc.
Semir bvb je napisao/la:Možda drugačije doživljavamo pojam HARANJE. Za mene je HARANJE ono što je bilo prošle sezone. Kad drugoplasiranog držiš na 7-12 bodova razlike a trećeplasiranog 16-20 bodova. Ja mislim da se to zove HARANJE ligom.JustBlue je napisao/la:@Semir bvb - mi HARAMO ligom
Ali da neko ne shvati pogrešno, u svom postu nisam ništa loše napisao niti mislio da uvrijedim nekoga, nego samo sam iznio svoje mišljenje tj. da Bayern nije u mogućnosti da dominira i hara ligom kao u prošlosti (što možda leži u činjenici da su i druge ekipe dosta jače nego prije) što ne znači nužno da neće biti prvak. Jbt. pa sve ti se mora crtat.![]()
![]()
Ustvari ne može neka ekipa biti prvoplasirana nezasluženo. Svako zasluži svoju poziciji na tabeli. Tako da je Bayern zasluženo prvi a BvB drugi. To je trenutno tako, što ne znači da se neće mijenjat. Tj. može a i ne mora
Trubu moram pohvalit, jer kako ću drugačije kad su sinoć na Sky-u komentator Marcel Reif i Stefan Effenberg rekli da je čovjek dobro odigrao utakmicu. E sad ako ovaj effe_sa , ova budaletina na forumu palamudi i priča gluposti, onda ne vjerujem da jedan od najbolji komentatora Njemačke i jedan od naši najveći bivši igrača gluposti valjajuFC BAYERN je napisao/la:Effe volio bi ako si gledao utakmnicu, da pohvalis trubu i buytu vidi se veliki napredak i ako mozes nesto ukratko o odbrani Bayerna ako si pomno pratio...
po ovome, nema Buytena još dvije sedmice. stvarno bi' se trebalo pozabaviti štoperima. i Howedes bi' dobro došao u ovoj stiuaciji, Badstuber stvarno nema dobrog partnera u odbrani.Sumnja se na slomljenu metatarzalnu kost u stopalu. Tačna dijagnoza još uvijek nije poznata - nakon povratkta iz M'gladbacha će se uraditi detaljniji pregled.
Evo citam na njemackim forumima da ce duze izostajati, izgleda ce se morati reagovati sa jednim novim stoperom.JustBlue je napisao/la:po ovome, nema Buytena još dvije sedmice. stvarno bi' se trebalo pozabaviti štoperima. i Howedes bi' dobro došao u ovoj stiuaciji, Badstuber stvarno nema dobrog partnera u odbrani.Sumnja se na slomljenu metatarzalnu kost u stopalu. Tačna dijagnoza još uvijek nije poznata - nakon povratkta iz M'gladbacha će se uraditi detaljniji pregled.
Po ovom na Buytena se neće računati dva mjeseca , do kraja prelaznog roka je ostalo nekih desetak dana , tako da se mora brzo reagovati.JustBlue je napisao/la:po ovome, nema Buytena još dvije sedmice. stvarno bi' se trebalo pozabaviti štoperima. i Howedes bi' dobro došao u ovoj stiuaciji, Badstuber stvarno nema dobrog partnera u odbrani.Sumnja se na slomljenu metatarzalnu kost u stopalu. Tačna dijagnoza još uvijek nije poznata - nakon povratkta iz M'gladbacha će se uraditi detaljniji pregled.
itekako brzo, ko je zasad najbliži prelasku, nekako najbrže da dođe u odbranu?Saurman je napisao/la: tako da se mora brzo reagovati.
Trenutno ne vidim nikog koje blizu AA , novinarske špekulacije ne uzimam za ozbiljno.Očekujem od uprave u ovih par dana da povuče konkretne poteze.JustBlue je napisao/la:itekako brzo, ko je zasad najbliži prelasku, nekako najbrže da dođe u odbranu?Saurman je napisao/la: tako da se mora brzo reagovati.
To Omere kralju....To, to i to.....Omerbavarac je napisao/la:Vidim niko ne spominje Bastiana i njegovu nesigurnost na sredini terena. Postigao je gol, ali one greske prilikom dodavanja mu se ni u kom slucaju ne bi smjele dogadjati.
Ocigledno je da mu treba dosta vremena da udje u formu.
Robben ma takodjer dobrano razocarao. U njega sam polagao najvece nade da ce nekom svojom carolijom uspjeti prevagnuti na Bayernovu stranu, ali nazalost nista od toga.
Sto se tice pojacanja, sumnjam da ce se iko dovoditi. Ovo bi mogao biti pun pogodak za Brenu.
svi očekujemo ali zasad nema ništa. :-SSaurman je napisao/la:Očekujem od uprave u ovih par dana da povuče konkretne poteze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.