FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BolanBolan
- Kontakt:
Re: FK Željezničar

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- zubanovic89
- Kontakt:
ovo je vise sjeverna neg' zapadna tribina al et

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- BolanBolan
- Kontakt:
Ulaz za zapadnu. =)zubanovic89 je napisao/la:ovo je vise sjeverna neg' zapadna tribina al et![]()
Da neće biti u onom lokalu gdje se prodavala sportska oprema - QucikSport ili kako već. Znam da se taj lokal i renovirao ali nisam odavno "zavirio" u taj ćošak...
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Adilović:
"Nigdje mi se ne žuri"
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ad ... se-ne-zuri" onclick="window.open(this.href);return false;
"Nigdje mi se ne žuri"
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ad ... se-ne-zuri" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Savicu Srdjane ako citas ovaj forum, a vjerujem da ponekad pacis pogled, dodji na prozivku u ponedeljak da se pozdravimo J....M LI TI MATER PAPANSKU
- KB-TM87
- Kontakt:
dado, neka, pomalo, znam ja kol'ko voliš Želju al se ne treba ni pretjerivati.dado55 je napisao/la:Savicu Srdjane ako citas ovaj forum, a vjerujem da ponekad pacis pogled, ja ti ovao javno porucujem. SREST CE MO SE

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
On ce da prica o mom Želji. hm nervozan sam nisam jutros bio na kafiKB-TM87 je napisao/la:dado, neka, pomalo, znam ja kol'ko voliš Želju al se ne treba ni pretjerivati.dado55 je napisao/la:Savicu Srdjane ako citas ovaj forum, a vjerujem da ponekad pacis pogled, ja ti ovao javno porucujem. SREST CE MO SE

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Haha, ne mogu da vjerujem, sada cu Haubicu moci gledati i u svom rodnom gradu...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
dado55 pauzira 7 dana.
toga nema na našem forumu, ni u šali.
toga nema na našem forumu, ni u šali.
Savić je puko skroz nakroz, raji koja su komentarisala na drgom najvecem bh. sportskom portalu salje poruke preko fb. raspravlja se sa pricom "nemozes ti to tako kad me neznas", kad se tako ponasa u javnosti onda mogu zamisliti sta je radio u svlacionici i onda odakle priča kako zadnjih godinu konstantno pravi probleme u ekipi i unosi nemir
jel iko moze potvrditi ovaj info. da on i Vladavić imaju istog menadžera ?? na transfermarktu su navedene dvije različite menadžerske agencije a ako je istina onda pokušava da sprovede recept Vladavića

jel iko moze potvrditi ovaj info. da on i Vladavić imaju istog menadžera ?? na transfermarktu su navedene dvije različite menadžerske agencije a ako je istina onda pokušava da sprovede recept Vladavića

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
ja mislim da je bila neka prodavnica sportske opreme, ali ne znam kako se zvalaBolanBolan je napisao/la:Ulaz za zapadnu. =)zubanovic89 je napisao/la:ovo je vise sjeverna neg' zapadna tribina al et![]()
Da neće biti u onom lokalu gdje se prodavala sportska oprema - QucikSport ili kako već. Znam da se taj lokal i renovirao ali nisam odavno "zavirio" u taj ćošak...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
jos 42 dana ...
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
stvarno malo pretjerujete, to su sve menadžerske spletke kakvih ima svuda. **** to. mi ostajemo gdje jesmo i bez njega i ćao.
- spielführer_21
- Kontakt:
Puno, brate, puno. Nemoj ni brojati, lakše nam jeLudLo 4 je napisao/la:jos 42 dana ...

P.S. Hoćemo li završiti priču sa Savićem već jednom? Sve se zna o cijeloj situaciji, nema smisla od te priče praviti neku senzaciju. Takvo šta se dešava, pogotovo u našim klubovima i riješiće to Brko kako je najbolje.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ma bolje brojati dane nego pricati o Savicuspielführer_21 je napisao/la:Puno, brate, puno. Nemoj ni brojati, lakše nam jeLudLo 4 je napisao/la:jos 42 dana ...![]()
P.S. Hoćemo li završiti priču sa Savićem već jednom? Sve se zna o cijeloj situaciji, nema smisla od te priče praviti neku senzaciju. Takvo šta se dešava, pogotovo u našim klubovima i riješiće to Brko kako je najbolje.

Kad pocnu pripreme brze ce dani prolaziti

||| FKZeljeznicar |||
Pa bice povoda za pricu dva tri igraca ce dobiti papire da nestave karijeru negdje drugo..al eto par dana strpljenja...pa ce biti rasprave nasirokoLudLo 4 je napisao/la:Ma bolje brojati dane nego pricati o Savicuspielführer_21 je napisao/la:Puno, brate, puno. Nemoj ni brojati, lakše nam jeLudLo 4 je napisao/la:jos 42 dana ...![]()
P.S. Hoćemo li završiti priču sa Savićem već jednom? Sve se zna o cijeloj situaciji, nema smisla od te priče praviti neku senzaciju. Takvo šta se dešava, pogotovo u našim klubovima i riješiće to Brko kako je najbolje.![]()
Kad pocnu pripreme brze ce dani prolaziti

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Goran GakovićHoomer je napisao/la:Savić je puko skroz nakroz, raji koja su komentarisala na drgom najvecem bh. sportskom portalu salje poruke preko fb. raspravlja se sa pricom "nemozes ti to tako kad me neznas", kad se tako ponasa u javnosti onda mogu zamisliti sta je radio u svlacionici i onda odakle priča kako zadnjih godinu konstantno pravi probleme u ekipi i unosi nemir![]()
![]()
jel iko moze potvrditi ovaj info. da on i Vladavić imaju istog menadžera ?? na transfermarktu su navedene dvije različite menadžerske agencije a ako je istina onda pokušava da sprovede recept Vladavića![]()
I imamo jos igraca u klubu kojima je on menadzerarbitraža je napisao/la:Goran GakovićHoomer je napisao/la:Savić je puko skroz nakroz, raji koja su komentarisala na drgom najvecem bh. sportskom portalu salje poruke preko fb. raspravlja se sa pricom "nemozes ti to tako kad me neznas", kad se tako ponasa u javnosti onda mogu zamisliti sta je radio u svlacionici i onda odakle priča kako zadnjih godinu konstantno pravi probleme u ekipi i unosi nemir![]()
![]()
jel iko moze potvrditi ovaj info. da on i Vladavić imaju istog menadžera ?? na transfermarktu su navedene dvije različite menadžerske agencije a ako je istina onda pokušava da sprovede recept Vladavića![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jel' Karić vidio sta mu pise na papirima 
Šala mala, da neko nesto ne pomisli.
Njemu hvala na svemu, momak se trudio, igrao zasivene noge i fakat hvala na svemu.
Ako fakat ide, a Gušo se vraca treniranju, tj. nece vise braniti, nekom logikom mi cemo dovesti golmana.
Eh sad koliko je puta Gušo spomenuo Hadžića iz Zrijskom mozda u tome i ima nesto hmmm.

Šala mala, da neko nesto ne pomisli.
Njemu hvala na svemu, momak se trudio, igrao zasivene noge i fakat hvala na svemu.
Ako fakat ide, a Gušo se vraca treniranju, tj. nece vise braniti, nekom logikom mi cemo dovesti golmana.
Eh sad koliko je puta Gušo spomenuo Hadžića iz Zrijskom mozda u tome i ima nesto hmmm.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.