Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
amerosm je napisao/la:Fenomenalna prva cetvrtina vidi se odredjeni napredak. Protiv Dallasa smo samo u jednoj cetvrtini uspjeli postici 7 poena, veceras smo postigli cak nevjerovatnih 10 poena. Odusevljen sam kako igramo.
Ja da sam na Kobe-ovom mjestu ne bih uzimao 30+ suteva, vec bih sve akcije zavrsavao sam, toliko su ostali sinoc ocajni biliadnan24 je napisao/la:Opasno me pocinju nervirati...hajd sto igraju strasno ruznu kosarku,vec na sve to i gube meceve,i to dosta lagano prethodna dva.
U sljedecem periodu ocekujem ili neki trejd,ili povratak Kobe-ja na 30+ suteva...izgleda da nema trece opcije.Brown rece kako nije imao vremena da isproba nove ofanzivne akcije,vec se to polako uigrava kroz sezonu...jedva cekam da vidim neku novu
Iskreno mislim da su odredjeni trejdovi jedini spas za ovu ekipu, jer licno ne vidim dobrobit za ekipu ukoliko Bryant opet pocne uzimati ogroman broj suteva. Istina svi ce biti odusevljeni da jedan veteran moze postici preko 40 poena uz cinjenicu da ima povredu ruke i Lakersi ce dobiti odredjen borj utakmica protiv slabijih ekipa, ali dugorocno to nece donijeti nista dobro. Najveci krivici za trenutnu situaciju u Lakersima su Jim Buss i Mitch Kupchak.adnan24 je napisao/la:Opasno me pocinju nervirati...hajd sto igraju strasno ruznu kosarku,vec na sve to i gube meceve,i to dosta lagano prethodna dva.
U sljedecem periodu ocekujem ili neki trejd,ili povratak Kobe-ja na 30+ suteva...izgleda da nema trece opcije.Brown rece kako nije imao vremena da isproba nove ofanzivne akcije,vec se to polako uigrava kroz sezonu...jedva cekam da vidim neku novu
Imate ovo na forumu na forumu i neki koji su vec gledali reprizu utakmice su potvrdili da je ovo tacno i da se lijepo moglo vidjeti sta je Bryant rekao. Mislim da nakon ovoga rijetko ko vise vjeruje u uspjeh ekipe sa trenutnim rosterom.I was watch'n the game tonite and late in the 4th quarter "2:12" when pau was shooting freethrows bryant was talking to coach brown shook his head and said paus f****** soft. brown looked down and it looked like he said yeah. i dont know how to post links so anyone who has dvr and recorded the game on espn please post it. pau's gone this season bet your bottom dollar.
istina , lajv svjedokamerosm je napisao/la:Imate ovo na forumu na forumu i neki koji su vec gledali reprizu utakmice su potvrdili da je ovo tacno i da se lijepo moglo vidjeti sta je Bryant rekao. Mislim da nakon ovoga rijetko ko vise vjeruje u uspjeh ekipe sa trenutnim rosterom.I was watch'n the game tonite and late in the 4th quarter "2:12" when pau was shooting freethrows bryant was talking to coach brown shook his head and said paus f****** soft. brown looked down and it looked like he said yeah. i dont know how to post links so anyone who has dvr and recorded the game on espn please post it. pau's gone this season bet your bottom dollar.
Sarajlijc@ je napisao/la:Tad je imao sa kim da igra
i ja sam se bas ljepo ismijao kad sam procitao postLBJ MVP je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Tad je imao sa kim da igra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji si ti kralj
Ako je suditi prema posljednjim utakmicama tesko da cemo do pobjede, no sa Lakersima se nikad ne zna. Bit ce veoma tesko jer je Indiana ove sezone pokazala kvalitet i dobila Miami i Boston na strani.Devil je napisao/la:Mogu li Lakersi veceras do pobede,ostali su mi za neku kintu na jednom tiketu(doduse sitnu) al' bolje ista nego nista ?
Dig'o si mi moral u pm.amerosm je napisao/la:Ako je suditi prema posljednjim utakmicama tesko da cemo do pobjede, no sa Lakersima se nikad ne zna. Bit ce veoma tesko jer je Indiana ove sezone pokazala kvalitet i dobila Miami i Boston na strani.Devil je napisao/la:Mogu li Lakersi veceras do pobede,ostali su mi za neku kintu na jednom tiketu(doduse sitnu) al' bolje ista nego nista ?
Ukoliko bude samo igrao Bryant bez pomoci ostalih igraca necemo doci do pobjede.
Pa bolje da sam ti rekao kakva je trenutno realna situacija kod nas, nego da sam ti davao lazna obecanja da cemo Pacerse demolirati pa da me uzmes na zub.Devil je napisao/la:Dig'o si mi moral u pm.amerosm je napisao/la:Ako je suditi prema posljednjim utakmicama tesko da cemo do pobjede, no sa Lakersima se nikad ne zna. Bit ce veoma tesko jer je Indiana ove sezone pokazala kvalitet i dobila Miami i Boston na strani.Devil je napisao/la:Mogu li Lakersi veceras do pobede,ostali su mi za neku kintu na jednom tiketu(doduse sitnu) al' bolje ista nego nista ?
Ukoliko bude samo igrao Bryant bez pomoci ostalih igraca necemo doci do pobjede.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.