Samo se nadam da necemo ko dosada puno fulati zicere i da jednom uvalimo peticu nekom , vrijeme je...
sutra ako bude pobjeda treba odma izaci i slaviti

i jel ko zna kakav imamo odnos s Atalantinim navijacaima?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
10m eura, druže.SoloJuve26 je napisao/la: i da sad se sjeti Andrade kad smo ga doveli odma se povrijedi i nikad se vise nije ni vratio steta a bio je dobar stoper... Valjda nam je doso dzabe ako se nevaram?
fine pare, al steta opet..Bertrand je napisao/la:10m eura, druže.SoloJuve26 je napisao/la: i da sad se sjeti Andrade kad smo ga doveli odma se povrijedi i nikad se vise nije ni vratio steta a bio je dobar stoper... Valjda nam je doso dzabe ako se nevaram?
Ako su profisionalci onda bi trebalipaolomontero je napisao/la:Krasic i Licht sta mislite mogu li njih dvojica zajedno igrati
Ja sam imao namjeru kupovati, ali kad sam vidio da je dostava skuplja od samog artikla odustao sam, shipping za Sarajevo 34 €. Ako ti nije žao love naruči sebi nešto.paolomontero je napisao/la:je li neko od vas kupovao preko juvestore
To je uloga koju ima Pepe, istu taku ulogu bi vjerovatno imao i Krasić, ali fazon je što Krasić ne trči kao Licht, sam vidiš, Pepe samo ima trku i snagu, uopšte nema znanje kao Krasić, protiv Cagliarija je Pepe promašio bolju priliku nego Krasić pa mu niko ništa ne govori. Krasić kad bi htio da trči i da se trudi sigurno bi igrao, ali fazon je što on nije naučio da se bori za mjesto u timu, očekuje da igra prvu postavu uvijek, jednostano djeluje kao igrač bez karaktera.paolomontero je napisao/la:imam srecu sa arenom sto ih imam,i svaku utakmicu koju gledam ofanzivniji licht desno nego pepe,pepe vise u sredinu ide.tesko je to kada izgubis samopouzdanje,krasic se to desilo,i mislim da je najbolje i za njega i za nas da ode za neku lijepu lovu
yes, nagrada cevappaolomontero je napisao/la:pogodio sam![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.