Najlakše reći mogao se Silva dovesti, ali da li je Silva uopšte htio u Juventus koji mu nije mogao priuštiti Ligu prvaka!?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ne nego je Conte dozvolio dolazak Elije (mislim da je čak bio i zagovornik tog transfera, jer je tražio igrača dobrog 1 na 1, za njegovu 4-2-4 formacijuBianconeri1988 je napisao/la:Marotta je doveo Elia na svoju ruku, a Estigarribia i Giaccherini su došli jer ih je Conte htio, u tome je razlog što više i igraju.
paolomontero je napisao/la:Jebote nije htio bastosa, sada kaseresa dovodi
Sutra dobivamo, što bi Rusi rekli a hundred prsentSoloJuve26 je napisao/la:Ma da je nama sutra pobjedite bez Elie il S Eliom svedno mi, vise mi ovo dojadilo citato u vezi Elia. Gio je bio veci talenat pa nije imo mjesta u onom Juventusu...
CSKA igra u Ligi prvaka, City isto tako, danas svi igrači hoće da igraju u Ligi prvaka, to je čitava poenta. Znam da je to ljeto Moggi dogovorio i Benzemu.paolomontero je napisao/la:pa ko radja hoce u CSKA ako mu daju 2,8mil, sto Silva ne bi htio u juventus,koji je veci club od cityja. Jos dok je u valensiji bio,nije ni toliko zaradjivao.ne znam, ali Moggi dok je one 2006 bio,na ljeto je planirao Joaquina,koji je zvijer bio, a Yaya Toure je vec bio gotov posao. Yaya koji je u grckoj bio tada..nesposobni su. Pa moggi je potpisao isto ljeto Zlatana, Emersona, Cannavara, Vieiru
Ma to je bilo ono pokriće za javnost, Bog zna šta se dešavalo u tajnosti, evo tek je na vidjelo prije par sedmica izaša ta svađa između Marotte i Contea prije početka sezone jer Marotta nije doveo igrače koje je Conte htio.juventus 0244 je napisao/la: Ne nego je Conte dozvolio dolazak Elije (mislim da je čak bio i zagovornik tog transfera, jer je tražio igrača dobrog 1 na 1, za njegovu 4-2-4 formaciju), tako da ta priča pada u vodu, još jedna greška što su uradili sa Zieglerom koji je proveo nekoliko mjeseci i otišao, a sad na toj poziciji igra Chiellini ( a Ziegler bio jedan od bolji bekova lige).
Edit: Sjećaš se da je zbog tog 1 na 1 otpao i Bastos, jer ga Conte nije htio.
I ja mislim da je zaslužio šansu, ali ovim bezveznim istupima u javnosti samo pada očima Contea, to mi je nekako baš neprofesionalno.juventus 0244 je napisao/la:@Bianc
Dobro, ali ako ništa zaslužio je šansu, ali na kraju svi dobili više minuta na terenu od njega, samo se bojim da nas ne košta ta njegova tvrdoglavost. Jeste to je najveća greška, jer su se igrači doveli za tu 4-2-4 formaciju.
Ali za Zieglera mi nikad neće biti jasno, pa to se rijetko događa, da u jednom prelaznom roku kupiš i posudiš igrača, a da nisu neke trampe kao što rade Genoa i Milan i neki drugi klubovi. A on bi nam dobro došao ovu polusezonu, ne bi se mnogo brinuli za odbranu.
Jeste da griješi sa ovim objavama na društvenim mrežama, ali još je on mlad i "puše mu kroz glavu"Bianconeri1988 je napisao/la:I ja mislim da je zaslužio šansu, ali ovim bezveznim istupima u javnosti samo pada očima Contea, to mi je nekako baš neprofesionalno.
Kažem ti ja, pobjeda 100%SoloJuve26 je napisao/la:Znaci zadnja 3 susreta s Atalantom u gostima su zavrsili, 2-5 , 1-3 i 0-4 a ukupno imamo 12 susreta dje mi imamo 7 pobjeda 3 X i 2 poraza.. Znaci sutra ocekujem dosta golova i nasu pobjedu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.