A to za Izeta i tog Justina ma i meni uvijek Čombe vs Justin šta mene briga boli

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nisam ni ja uzeo timeline i necu dok god me ne natjerajuBosco je napisao/la:Ne razumijem sad, hocemo li svi dobit onaj Timeline ili nećemo...u mene svi prihvatili prije mjesec dana kao govoreći dobit ćeš ga prije ili kasnije, pa bolje da se što prije privikneš. Ali ja nisam prihvatio i nisam ga još dobio.
fera je napisao/la:nisam ni ja uzeo timeline i necu dok god me ne natjerajuBosco je napisao/la:Ne razumijem sad, hocemo li svi dobit onaj Timeline ili nećemo...u mene svi prihvatili prije mjesec dana kao govoreći dobit ćeš ga prije ili kasnije, pa bolje da se što prije privikneš. Ali ja nisam prihvatio i nisam ga još dobio.
http://amitzdulniker.com/2012/01/20/uga ... esu-video/" onclick="window.open(this.href);return false; možda ti se želja i ostvari..adisice je napisao/la:Da hoće ovi hakeri sad oborit facebook
Ja mislim da notifikacije za objave, aktivnosti drugih prijatelja možeš samo dobiti ako te prijatelje dodaš na listu "Najbolji prijatelji"(bliski), kako već.Blue_He4rt je napisao/la:Imam jedno pitanje,tacnije problem?
Znate da postoji ona opcija na profilu od prijatelja "subscribed" te pomocu nje mozes zahtijevati da sve objave od tog prijatelja dolaze kao tvoje notifikacije.Eh,ja stavim da mi prikazuje "all updates"/sve objave od n.n.prijatelja,međutim nista se ne desava.
za dan dva,ponovo ce biti dostupanKing Kenny je napisao/la:"Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few hours."
Desava li se jos kome
Dobra sam sa Markom, redovno chatamo.Blue_He4rt je napisao/la:@BaDa12
Hvala ti veoma![]()
Vidim izuzetan si strucnjak za ove Fejs komplikacije
Ovu kad bi na plazu izveli istopila bi se na temp.manjoj od 30 stepeni...
E jesi nasao dzamiju gdje ces klanjat xdinacefindecko je napisao/la:imal koji "milioner" na pokeru 20 hiljada da pošalje, samo da počnem s nečim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.