boldani dvojac ima neke sanse,koje su opet minimalne...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Živim za dan, kad ću vidjeti engleski/britanski kostur Arsenala.Profesor je napisao/la:Jacka i Aarona u tandemu.
Ako je on staklen kakvi su tek Diaby i Gibbsarmin arsenalovac je napisao/la:Joj vermalena staklenog covjeka,stisni zube i igraj pa ne moras do kraja sezone i ti i henry,sta treba opet da se brukam,da se crvenim na treningu rezultata,poraz smo upisali,samo cekamo kolko razlike 5,6,8 ili 10 !!!
Korisniji bi nam bii Adnan Mravac u zadnje 2 godine nego onaj krakonja, a Lulić je za Gibbsa prof.dr.sc.Profesor je napisao/la:Ako je on staklen kakvi su tek Diaby i Gibbsarmin arsenalovac je napisao/la:Joj vermalena staklenog covjeka,stisni zube i igraj pa ne moras do kraja sezone i ti i henry,sta treba opet da se brukam,da se crvenim na treningu rezultata,poraz smo upisali,samo cekamo kolko razlike 5,6,8 ili 10 !!!
Dobro, nećemo sad pretjerivati.Bosco je napisao/la: Korisniji bi nam bii Adnan Mravac u zadnje 2 godine nego onaj krakonja, a Lulić je za Gibbsa prof.dr.sc.
Lula svakako, a Mravac nikakoHenry je napisao/la:Lulic je bolji igrac i od Gibbsa i od Miguela.
Timse sam samo htio dočarat koliku korast Arsenal ima od krakonje i Gibbsa.Profesor je napisao/la:Lula svakako, a Mravac nikakoHenry je napisao/la:Lulic je bolji igrac i od Gibbsa i od Miguela.
Daj ba ljudi sta vam je ko god igrao sigurno je da Arsenal nece onako izgubit.Ja cak mislim da mozete i do pobjede ali eto pred nama je.armin arsenalovac je napisao/la:Joj vermalena staklenog covjeka,stisni zube i igraj pa ne moras do kraja sezone i ti i henry,sta treba opet da se brukam,da se crvenim na treningu rezultata,poraz smo upisali,samo cekamo kolko razlike 5,6,8 ili 10 !!!
Gledaj ti dokle je nas AW doveo da se nemamo nadat cemu osim sreci da ne izgubimo vise od 5 razlike,mislim da bi svi bili sretni s 0:5Bosco je napisao/la:Ma kakva pobjeda, pitanje je samo s koliko razlike će izgubit...
čuj 0:5armin arsenalovac je napisao/la:Gledaj ti dokle je nas AW doveo da se nemamo nadat cemu osim sreci da ne izgubimo vise od 5 razlike,mislim da bi svi bili sretni s 0:5Bosco je napisao/la:Ma kakva pobjeda, pitanje je samo s koliko razlike će izgubit...
Dokle te je doveo? Tvoj izbor je što pričaš o porazu. Nije ti to on nametn'o.armin arsenalovac je napisao/la:Gledaj ti dokle je nas AW doveo da se nemamo nadat cemu osim sreci da ne izgubimo vise od 5 razlike,mislim da bi svi bili sretni s 0:5
U nedjelju u pet se igra.Arnelinho je napisao/la: Sa sutrašnjom eventualnom pobjedom bi napravili veliki korak u borbi za 4.
Da, ja sam pobrk'o. Neki dan sam govorio da se igra u istom terminu k'o prijašnja tekma protiv Swansea, al' u pravu si. Da.Thunderstruck je napisao/la:U nedjelju u pet se igra.Arnelinho je napisao/la: Sa sutrašnjom eventualnom pobjedom bi napravili veliki korak u borbi za 4.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.