Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- paolomontero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.r
Pozdrav svima. Zelim guarina u juventusu, strasan je igrac,po meni bolji od vidala, tehnicki potkovaniji. Navodi se da je Juventus spreman za veznog igrača, izdvojiti 11 milijuna eura. No, priča trenutačno staje na Portu budući da oni traže više od 11 milijuna za svog igrača. Za radio stanicu Catena Nacional Guarin je rekao: "Sve će biti gotovo do četvrtka. Ili ću produžiti igrati u Portu ili ću obuči dres stare dame" . On bi nam bas legao, vidjeli ste da pirlo protiv cagliaria nije mogao vise od 60 min,a vizija igre marchisia i vidala je bila ocajna.
Molim boga da ustanem jedno jutros i vidim da su AMAURI,IAQUINTA,MOTTA I GROSSO napustili nas voljeni klub
Molim boga da ustanem jedno jutros i vidim da su AMAURI,IAQUINTA,MOTTA I GROSSO napustili nas voljeni klub
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- paolomontero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Amauri Caravalho de Oliviera je neslužbeno igrač Fiorentine!
Juventus i Fiorentina postigli su danas dogovor oko prelaska ovog talijanskog reprenzentativca. Ovaj igrač će uskoro proslaviti svoj 32. rođendan, ali u novom klubu. Odlučeno je da će Amauri primati znatno manju plaću nego što ima u Juventusu.
On bi trebao uskoro potpisati ugovor s Fiorentinom, i navodi se da je već izabrao broj koji će nositi, a to je broj 11, upravo onaj koji je nosio Alberto Gilardino.
Mislim i da nije tako los igrac,ali jednostavno se nije snasao
Juventus i Fiorentina postigli su danas dogovor oko prelaska ovog talijanskog reprenzentativca. Ovaj igrač će uskoro proslaviti svoj 32. rođendan, ali u novom klubu. Odlučeno je da će Amauri primati znatno manju plaću nego što ima u Juventusu.
On bi trebao uskoro potpisati ugovor s Fiorentinom, i navodi se da je već izabrao broj koji će nositi, a to je broj 11, upravo onaj koji je nosio Alberto Gilardino.
Mislim i da nije tako los igrac,ali jednostavno se nije snasao
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Odakle ti uleti?
Navrati poneka slobodno, ne grizemo.
Mah Di Marzio je fino to objasnio zašto Caceres ima prednost u odnosu na Guarina rekavši kako Conte smatra da će mu Caceres biti korisniji, a lakše ga je dovesti, Fonseca i Bozzo bi to trebali obaviti sve u ponedjeljak, spremna je ponuda od 10 miliona, čim je Amauri otišao odmah se ponuda povečala i za 2 miliona.
A i na sredini terena postoji više alternativa nego za odbranu, ovaj neki sa Sportitalie rekao kako je Conte imao tajni sastanak sa Celinom za Naniggolana i kako je Juve spremio ponudu od 15 miliona, isto kao za Matrija, sad bi ga posudili i na kraju sezone otkupili.
Koliko ima istine u svemu ovome vidjet ćemo u sljedećih par dana.

Navrati poneka slobodno, ne grizemo.

Mah Di Marzio je fino to objasnio zašto Caceres ima prednost u odnosu na Guarina rekavši kako Conte smatra da će mu Caceres biti korisniji, a lakše ga je dovesti, Fonseca i Bozzo bi to trebali obaviti sve u ponedjeljak, spremna je ponuda od 10 miliona, čim je Amauri otišao odmah se ponuda povečala i za 2 miliona.
A i na sredini terena postoji više alternativa nego za odbranu, ovaj neki sa Sportitalie rekao kako je Conte imao tajni sastanak sa Celinom za Naniggolana i kako je Juve spremio ponudu od 15 miliona, isto kao za Matrija, sad bi ga posudili i na kraju sezone otkupili.
Koliko ima istine u svemu ovome vidjet ćemo u sljedećih par dana.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- paolomontero
- Kontakt:
Urugvajca traži Pari Sen Žermen i Juventus. L'Ekip piše da Parižani nude bolje uslove, ali da je Kaseres rešen da se vrati u Juve. Na kraju ce u PSG,inace nisam ljubitelj njega,radije bih da dodje neki ofanzivni lijevi bek. Ako vec hoce da jacaju odbranu, a i treba,od Bonuccija nema nista, ASTORI iz Cagliaria je genijalan, ili Bochetti. Htio sam tok ljeta Criscita da vidim u Juventusu,ali eto, nesposobni Agnelli nije bio u stanju da to uradi,iako imamo dobre odnose sa Genoom. Radja Nainggolan je strasan igrac, ali ne znam jesi citao,izjavio je da bi radije u inostranstvo,nego u Seriu A. Mislim da conte grijesi sto hoce behrami i martina,mislim da nazalost to nisu klasni igraci. Sto se ne okrenu nekom zvucnom pojacanj,ako su mogli otkupiti ugovore od 48 miliona tokom ljeta, koji vrag ne mogu HAZARDA, MARVINA MARTINA, AZPLICUETTU (iako je visak), MOUSSA SISSOKA, YANN M VILLU dovesti,to su zivotinje za Seriu A,ili probati SANTONA vratiti u italiju. Trebaju nam krila, Pepe se bori,ali nije klasa. Krasic i Elia su promasaji.
Danas je zakazan sastanak između Juventusovih čelnika i Guarinovog agenta, no ovaj pouzdani izvor tvrdi da bi Conte više želio dovesti Behramia ili Nainggolana.
Izgleda da Antonio Conte smatra da bi se u njegov sistem bolje uklopila ova dva fudbalera nego Kolumbijac. Kako god, nakon današnjeg sastanka će se znati više. Agent Guarina, Ferreira, razgovarat će i sa interRom.
Nije mi ovo bas jasno,ali eto...Krivo mi je što se Piresu i Marroneu slabo pruža prilika, **** ih Pazienza. Toliko promasaja ove uprave,sjeti se:
JORGE MARTINEZ
ALMIRON 10mil
TIAGO
MOTTA
GROSSO
AMAURI
da su svu ovu lovu dali na nekog superstara,gdje bi nam kraj bio:D
Danas je zakazan sastanak između Juventusovih čelnika i Guarinovog agenta, no ovaj pouzdani izvor tvrdi da bi Conte više želio dovesti Behramia ili Nainggolana.
Izgleda da Antonio Conte smatra da bi se u njegov sistem bolje uklopila ova dva fudbalera nego Kolumbijac. Kako god, nakon današnjeg sastanka će se znati više. Agent Guarina, Ferreira, razgovarat će i sa interRom.
Nije mi ovo bas jasno,ali eto...Krivo mi je što se Piresu i Marroneu slabo pruža prilika, **** ih Pazienza. Toliko promasaja ove uprave,sjeti se:
JORGE MARTINEZ
ALMIRON 10mil
TIAGO
MOTTA
GROSSO
AMAURI
da su svu ovu lovu dali na nekog superstara,gdje bi nam kraj bio:D
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- paolomontero
- Kontakt:
Problem je u napadačima, od 29 golova, samo 11 su djelo napadača.
Imam osjecaj da je RODRIGO PALACIO za MATRIJA zivotinja
Do sada je Miloš Krasić isticao da želi da ostane u Juventusu i bori za mesto pod suncem.
Međutim, utakmica protiv Kaljarija je pokazala da su ga "Juventini" uzeli na zub, a nije pomogao ni promašaj u finišu meča.
Iako je Konte rekao da napreduje, Krasiću je, kako pišu italijanski mediji, svega dosta.
On želi da napusti klub, a Juve je smanjio cijjenu, sada bi bili zadovoljni sa 12 miliona i to na leto. Dakle postoji mogućnost da ga pozajme, ali traže da se novi Krasićev klub obaveže da će ga otkupiti na leto.
Spekuliše se da bi taj novac iskoristili za dovođenje Fredija Guarina iz Porta.
Međutim, iako se stalno piše o interesovanju klubova za Miloša Krasića, nema konkretnih ponuda. Za nemačke klubove 12 miliona je previše, prema nekim saznanjima, Totenhem nudi 8 miliona.
ianconeri se interesuju za Gastona Ramireza, Urugvajca velikih tehničkih mogućnosti, a takođe i za Gaby Mudingaya, bivšeg igrača sredine terena Torina.
Čelsi se još nije oglasio, a Krasić ne želi da se vrati na istok, u Rusiju ili Tursku.
Imam osjecaj da je RODRIGO PALACIO za MATRIJA zivotinja
Do sada je Miloš Krasić isticao da želi da ostane u Juventusu i bori za mesto pod suncem.
Međutim, utakmica protiv Kaljarija je pokazala da su ga "Juventini" uzeli na zub, a nije pomogao ni promašaj u finišu meča.
Iako je Konte rekao da napreduje, Krasiću je, kako pišu italijanski mediji, svega dosta.
On želi da napusti klub, a Juve je smanjio cijjenu, sada bi bili zadovoljni sa 12 miliona i to na leto. Dakle postoji mogućnost da ga pozajme, ali traže da se novi Krasićev klub obaveže da će ga otkupiti na leto.
Spekuliše se da bi taj novac iskoristili za dovođenje Fredija Guarina iz Porta.
Međutim, iako se stalno piše o interesovanju klubova za Miloša Krasića, nema konkretnih ponuda. Za nemačke klubove 12 miliona je previše, prema nekim saznanjima, Totenhem nudi 8 miliona.
ianconeri se interesuju za Gastona Ramireza, Urugvajca velikih tehničkih mogućnosti, a takođe i za Gaby Mudingaya, bivšeg igrača sredine terena Torina.
Čelsi se još nije oglasio, a Krasić ne želi da se vrati na istok, u Rusiju ili Tursku.
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bit će pojačanja na ljeto, u Italiji nikad nije običaj da se puno troši zimi, s našim povratkom u Ligu prvaka bit će lakše dovesti odmah te vrhunske igrače koje ti spominješ.
Conte na sredini terena ne traži igrača za prvih 11, već igrača koji je bolji od ovih što su na klupi, jer ko god sad dođe zna da neće igrati prvu postavu pored tria MVP.
I da ti kažem na tom sastanku sa Guarinovim agentom nije ništa dogovoreno, jer Porto nije ekipa kojoj su potrebne pare i oni imaju love da se cjenkaju sa kupcima, primjer Falcao kojeg su prodali za 45 miliona čini mi se, dok s druge strane Sevilli su potrebne pare jer su izgubili planirani dio novca ranim ispadanjem iz UEFA takmičenja pa prodajom igrača moraju to nadmosjetiti, to je razlog zašto Caceres ima prednost, a znamo da zbog pravila od 2 stranca može doći samo jedan od ove dvojice.
Conte na sredini terena ne traži igrača za prvih 11, već igrača koji je bolji od ovih što su na klupi, jer ko god sad dođe zna da neće igrati prvu postavu pored tria MVP.
I da ti kažem na tom sastanku sa Guarinovim agentom nije ništa dogovoreno, jer Porto nije ekipa kojoj su potrebne pare i oni imaju love da se cjenkaju sa kupcima, primjer Falcao kojeg su prodali za 45 miliona čini mi se, dok s druge strane Sevilli su potrebne pare jer su izgubili planirani dio novca ranim ispadanjem iz UEFA takmičenja pa prodajom igrača moraju to nadmosjetiti, to je razlog zašto Caceres ima prednost, a znamo da zbog pravila od 2 stranca može doći samo jedan od ove dvojice.
Ž '21!
Ma kakav Bochetti onda je bolji Caceres jer znam kakav je igrac, borac kakav nam i treba a nesto ne vjerujem da je takav i Bochetti jos uz to Caceres pokriva sve pozicije u odbrani za razliku od tog drugog i samim tim cemo moci vise da kombiniramo odbranu i time cemo malo rasteretiti Lichta kojeg bi u nekim tekmama mogao zamijeniti upravo Caceres. Za ostale cemo se tek moci nadati naredne sezone jer cemo imati i vecu finansijsku moc plasiranjem u LP.
Zadnja izmjena: Glupost, dana/u 20 jan 2012, 02:59, ukupno mijenjano 1 put.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Tu priču oko Caceresa smo toliko puta prežvakali ovaj mjesec dana da i ptice na grani znaju da je on najbolji igrač koji nam može doći u odbranu u ovom trenutku.
Evo od mene nešto za laku noć. Uvijek smo ih derali.
[youtube][/youtube]
Evo od mene nešto za laku noć. Uvijek smo ih derali.

[youtube][/youtube]
Ž '21!
Montolivo i De Rossi na ljeto slobodni igrači. Ako Marotta ne uspije dovesti niti jednog od njih nek' da otkaz slobodno.
Čini mi se da i onom Džagoevu ističe ugovor na ljetu,a već su ga povezivali sa nama, mlad je mogao bi valjati
Čini mi se da i onom Džagoevu ističe ugovor na ljetu,a već su ga povezivali sa nama, mlad je mogao bi valjati

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jedno vrijeme mje nije bilo braćo.... e'o tigra ko za tigra pita...
Prva vijest koja me obradovala je da Smijauri ode.. hvala ti za sve (a nije toga bilo mnogo) i bjaaaaži...
sretno u daljem radu
Hoću danas ili trasu da čujem/pročitam da je Caceres došao.. daj Marotta radi nešto, bar ti znaš oko 2587798 rate
Kad vidim kako pišete o ljubavi prema Juventusu naježim se, sjetim se mojih ''mladih'' dana i zafrkancija u raji, pitanja oca ''Kako su tvoji igrali?'', ''klanja'' sa prijateljima koji su onako samo išli kontra mene, snijega i redukcije struje u ratu, trčanja na ''agregat'' da se gledaju utakmice Kupa Uefa i kasnije Lige prvaka, komentara Seada Hadžijahića na onoj finalnoj tekmi protiv Ajaxa, godinu prije golova Baggia, iščekivanja kad će utakmica, nerviranja dok ista traje, strepnje i treptanja... golova, pobjeda i poraza, utakmica koje ne odlučuju za prvaka ali daju nagovještaj o istom tamo negdje u februaru i martu
, titula, gubitaka istih, faca mojih prijatelja koji navijaju za inter i čestitanja od istih 2002g te mojih tura u kafani zbog pobjeda Juventusa (heeeej šta sam para konobaru daooooo
), dovođenja gara nedjeljom u stan, pa dok traje tekma na tv-u ide i ''tekma'' uporedo
(ništa bRezobrazno ocam'
), velikih pobjeda protiv Milana, Barcelone, intera, Reala, Bayerna, Lazia, Rome, izbacivanja u Seria B, prvog gola Matea Para u istoj, provokacija u raji, povratka, mog praćenja utakmica preko tranzistora dok sam u firmi radio 24h smjenu, pa u pola frke porođaj - trči nabrzaka i tivra se da vidim rezultat, upijanja svih vijesti koje su vezane za Juve...
Nekad mi bude drago drugu utakmicu pogledati : Classico, Old Firm, bundesku, ManUtd-Liverpool, engleske ostale derbije kao i španske jer ih gledam tako smireno i bez opterećenja...
samo kad Juve igra igraju i živci, nervoza, huja (kao i repka kad je u pitanju)...
Sarajevo - Juventus - Reprezentacija
Svaka žena je sretna samnom jer zna šta je prava ljubav.
U potpisu bolesnik fudbala

Prva vijest koja me obradovala je da Smijauri ode.. hvala ti za sve (a nije toga bilo mnogo) i bjaaaaži...
sretno u daljem radu
Hoću danas ili trasu da čujem/pročitam da je Caceres došao.. daj Marotta radi nešto, bar ti znaš oko 2587798 rate

Kad vidim kako pišete o ljubavi prema Juventusu naježim se, sjetim se mojih ''mladih'' dana i zafrkancija u raji, pitanja oca ''Kako su tvoji igrali?'', ''klanja'' sa prijateljima koji su onako samo išli kontra mene, snijega i redukcije struje u ratu, trčanja na ''agregat'' da se gledaju utakmice Kupa Uefa i kasnije Lige prvaka, komentara Seada Hadžijahića na onoj finalnoj tekmi protiv Ajaxa, godinu prije golova Baggia, iščekivanja kad će utakmica, nerviranja dok ista traje, strepnje i treptanja... golova, pobjeda i poraza, utakmica koje ne odlučuju za prvaka ali daju nagovještaj o istom tamo negdje u februaru i martu

Nekad mi bude drago drugu utakmicu pogledati : Classico, Old Firm, bundesku, ManUtd-Liverpool, engleske ostale derbije kao i španske jer ih gledam tako smireno i bez opterećenja...
samo kad Juve igra igraju i živci, nervoza, huja (kao i repka kad je u pitanju)...
Sarajevo - Juventus - Reprezentacija
Svaka žena je sretna samnom jer zna šta je prava ljubav.
U potpisu bolesnik fudbala

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Naingollan je vec odlucio gdje ce igrati ako mu predstavlja problem plata i ako bi radije igrao u Rusiji u Cska nego u Juventusu zbog tog ne bih ga uzeo ni da pristane a pogotovo povecao ponudu.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- Burberry46
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
Amauriju ipak hvala za sve. Nije on los igrac, a i nama je valjao bar sezonu i pol...
Vjerovatno bi ove sezone zabio 10tak golova do sada, da je igrao... Samo, navijaci su ga uzeli na zub, zato sto je htio biti mangup i suprostavio se
Caceres bi se trebao ubrzo zavrsiti, sto je odlicno, a pravo, al pravo bi nam valjo neko na sredini terena...
Behrami nije los igrac, ako mene pitate. Polivalentan i vrlo zahvalan. U Laziju je igrao sjajno zaista, onda u Englesku otisao, gdje je slomio nogu, sto je usporilo njegov razvoj i napredak.. ali u Violama je nasao dobru formu.
Nesto nsiam za ovoga Naingollana...antipatican mi i cini mi se kao buntovnik..ne treba nam to.
@Bianconero
Ovi pregledi, upravo tako...cekalo se ko prava utakmica...
Panathanaikos nas je tamo razvalio 3:1 i ispali smo, a presudio nam je Paolo Sousa
tog se dobro sjecam...bile su to dvije sezone kada nsimo mogli grupu proc...
Vjerovatno bi ove sezone zabio 10tak golova do sada, da je igrao... Samo, navijaci su ga uzeli na zub, zato sto je htio biti mangup i suprostavio se

Caceres bi se trebao ubrzo zavrsiti, sto je odlicno, a pravo, al pravo bi nam valjo neko na sredini terena...
Behrami nije los igrac, ako mene pitate. Polivalentan i vrlo zahvalan. U Laziju je igrao sjajno zaista, onda u Englesku otisao, gdje je slomio nogu, sto je usporilo njegov razvoj i napredak.. ali u Violama je nasao dobru formu.
Nesto nsiam za ovoga Naingollana...antipatican mi i cini mi se kao buntovnik..ne treba nam to.
@Bianconero
Ovi pregledi, upravo tako...cekalo se ko prava utakmica...

Panathanaikos nas je tamo razvalio 3:1 i ispali smo, a presudio nam je Paolo Sousa

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Gledao sam sinoć taj video, zabio gol iz slobodnjaka Van der Saru sa 30 metara...
Te sezonu smo čini mi se završili na 6. mjestu, sljedeću godinu igrali Intertoto kup
Izgleda da smo se odlučili za Guarina, ako se u sljedećih 48 sati na dogovorimo sa Portom, onda dovodimo Caceresa. Uglavnom sa Guarinom imamo sve dogovoreno.
I ja sam protiv dolaska Nainggolana, ne znam što, ali ga ne volim ni sekunde.

Te sezonu smo čini mi se završili na 6. mjestu, sljedeću godinu igrali Intertoto kup

Izgleda da smo se odlučili za Guarina, ako se u sljedećih 48 sati na dogovorimo sa Portom, onda dovodimo Caceresa. Uglavnom sa Guarinom imamo sve dogovoreno.
I ja sam protiv dolaska Nainggolana, ne znam što, ali ga ne volim ni sekunde.

Ž '21!
I tu tekmu smo fasovali dva crvendaća kao i prethodnu protiv HSV-a kući (Zidane i Davids).
Sousa zabio, crveni fasovali Kovačević i .... ?
I da sudiji (Dick Yol), nije ostalo ništa od ž f što nije spomenuto
Tad je Ancelotti puno rotirao trojac Inzaghi-Alex-Trezeguet
Sousa zabio, crveni fasovali Kovačević i .... ?
I da sudiji (Dick Yol), nije ostalo ništa od ž f što nije spomenuto

Tad je Ancelotti puno rotirao trojac Inzaghi-Alex-Trezeguet
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kovačević je odlučio da malo poleti, normalno protiv koga drugog neko protiv provincijskog kluba
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ž '21!
jel ovo u doba kad je Stara Kobila(jel i zebra zensko kobila?
) lukava i bezobrazna bila pa posle toga osudjena?

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne razumijem! 

Ž '21!
Nauči se kulturnom dijalogu dijasporac!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma pusti ga, trol obični.
Antonio Conte je izabrao Martina Caceresa!
Antonio Conte je izabrao Martina Caceresa!

Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.