NBA 2K12 LIGA - Asociacija
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K12 LIGA - Asociacija
afan, predator, benjo jeste zivi, hocemo li odigrat? ja odoh kasnije malo kod rodbine, tek se u nedelju vracam, pa bi bilo zgodno makar s jednim od vas trojice sad odigrat 

@djonla nece ovo, svaki put izbaci zbog problema sa konekcijom
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
hajde evo sacu ti ja poslati zahtjev da igramo 

afan i ja nismo bili u stanju odigrati match??? i sto ja ne mogu da igram sa joystickom odjednom...nego moram na tastaturu??
poslao sam ti zahtjev prihvatidjonla je napisao/la:afan i ja nismo bili u stanju odigrati match??? i sto ja ne mogu da igram sa joystickom odjednom...nego moram na tastaturu??

arelinho je napisao/la:poslao sam ti zahtjev prihvatidjonla je napisao/la:afan i ja nismo bili u stanju odigrati match??? i sto ja ne mogu da igram sa joystickom odjednom...nego moram na tastaturu??
kakav crni zahtjev, to vjerovatno afanu

tebi poslao da igramo hajde udji u nba u ligu da ti posaljem da odigramo utakmicu ba
arelinho je napisao/la:tebi poslao da igramo hajde udji u nba u ligu da ti posaljem da odigramo utakmicu ba
kako bolan, kad te ja ne vidim na listi ovdje.....jesi siguran? i o kojoj ligi pricamo, ja pricam o ovoj novoj NbaBosnia ha hu

i ja pricam o toj i vidim te na listi i poseljam ti da igramo i cekam i cekam i cekam tebe nigdje :S
meni na listi benjo, predator i afan....i to je to 

pa ja sam benjo tj vodim boston ba ahaha
pa tako reci
haj na pp 

molim vas da rijesim probelm....protiv CPU sa joypadom igraom bez ikakavih problema, a cim sam poceo da igram protiv, u ovom slucaju afana, prebaci mi na tastaturu i nema u options da prebacim na joystick controls tokom utakmice...u cemu je problem?
i usput nisam tu do nedelje predvecer, molim da me protivnici sacekaju do taddjonla je napisao/la:molim vas da rijesim probelm....protiv CPU sa joypadom igraom bez ikakavih problema, a cim sam poceo da igram protiv, u ovom slucaju afana, prebaci mi na tastaturu i nema u options da prebacim na joystick controls tokom utakmice...u cemu je problem?

-
- Kontakt:
De ako mozes da sada bacimo jednu, da te ne moram toliko čekati.i usput nisam tu do nedelje predvecer, molim da me protivnici sacekaju do tad
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
isti problem imam, jel koristis black box verziju?djonla je napisao/la:molim vas da rijesim probelm....protiv CPU sa joypadom igraom bez ikakavih problema, a cim sam poceo da igram protiv, u ovom slucaju afana, prebaci mi na tastaturu i nema u options da prebacim na joystick controls tokom utakmice...u cemu je problem?
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=143&t=82452" onclick="window.open(this.href);return false;
Probaj te ovdje naci rijesenje za problem

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Ako uspije castim te sa 30 razlikeMartex je napisao/la:http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=143&t=82452

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
znal iko ko vodi sacramento kingse i spurse 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
vak treba mi od spursa menager posto mi je posalo zahtjev ujutru u 11 :S
mozemol se dogovorit za veceras oko 12 il sutra nekad
mozemol se dogovorit za veceras oko 12 il sutra nekad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.