Da ne ulazimo vise u raspravu da li je ili nije bila kradja u Stozicama.
Rasprave nije ni bilo, posto nisi nista rekao nakon dokaza koje sam ti iznio o kradji, osim onog pocetnog 'uvijek se Zvezdini navijaci zale'.
To za godinu selekcije sam ti rekao, zasto ga selektirati ako ce otici na kraju ili u sred sljedece sezone?
Drugo, ja uostalom ni ne znam sta je pravi problem sa Nedovicem, samo mogu nagadjati na osnovu onoga sto je Pesic rekao onom navijacu sto sam ti vec kopirao. Ako ne znam sta je problem, ne mogu ni znati da li je ovo najbolji nacin za njegovo rjesavanje, ali sam poprilicno siguran da jeste, jer kao sto tu pise "Kari nesumnjivo najbolje zna".
Sve što se dešavalo prošle nedelje na relaciji Pirej-Viljnus-Železnik, sva medijska prašina koja se digla, može najviše da šteti Nemanji, čiji će se svaki sledeći potez gledati pod posebnom lupom.
Naravno da ce najvise stetiti Nemanji. Ali zapitaj se zbog koga? Trenera ili menadzera? Ko njemu zaista zeli najbolje? Ko hoce da Nemanja bude kosarkas, a ko hoce da preko njega zaradi?
moraju imati kredit i kada ne odigraju dobro, promaše, loše dodaju,
Igraci i imaju taj kredit, sto se moglo vidjeti na svakoj utakmici u ligi, pripremama, na svakom izvjestaju sa treninga koji sam citao...
Da li je za Cveleta bilo bolje da igra u Radnički FMP, zar se na utakmicama ne prave igrači, a ne samo na treningu?
Sa ovim se slazem, ali opet, nisam ja medju najboljim trenerima u Evropi, niti sam svaki dan sa Cvetkovicem, niti znam kako od njega napraviti igraca.