ko je bio na trenigu veceras jel bio taj brazilac kojeg je neko pomenuo da je dosao na probu? sta je bilo s Menelom? i imal govora o jos nekim pojacanjima, prinovama ili igracima na probi?
Ma eso vazda torokuša bio, samo melje
Cuo sam da taj mali kad god su ga nasi udvajali, vrlo ih se lako oslobadjao... e to je igrac koji bi nam trebao (tipa stila, avdija)...yeboga driblinga nisam vidio 100god, osim onog sto je mali colic onom iz sirokog kroz pisu probacio
Seyo_TM je napisao/la:Ma eso vazda torokuša bio, samo melje
Cuo sam da taj mali kad god su ga nasi udvajali, vrlo ih se lako oslobadjao... e to je igrac koji bi nam trebao (tipa stila, avdija)...yeboga driblinga nisam vidio 100god, osim onog sto je mali colic onom iz sirokog kroz pisu probacio
A fakat bi nam trebao igrac koji zna proci, koji zna izlevatiti cuvara
fali nam jedan vezni da pruži zadnji pas i napadač da ga zabije kao što je bio đelo,štila,huljev i golgeter kao muratović,jahić,dialiba,guvo,kao što olimpik sada ima spalevića i onda možemo razmišljati o evropi a ne ovako mehić,bešlija(istrošen),nadam se da možemo do polusezone među prvih 5 a onda u pauzi dovesti par igrača i u evropu AKB kako bi nam dobro došo vugrinec sad volim te ŽELJOOOOOO
Eh da Beslija ti istrosen a Vugrinec koji je stari 6 godina on njega nije Ja opet mislim da napadaca imamo Popovica (osim Mesanovica) klasican napadac ali mu treba igrac koji cu mu davati korisne lopte, opet ocekujem i bolja izdanja Serdarevica mislim nije nama toliko skripac u prvom timu koliko nemamo klupe a i igracu su skupa jako kratak period bice to sve bolje i bolje.
joint union burazeru bešlija otkad se vratio jedino je derbi 2 0 odigro ostalo 0 protiv svinjskog nije ubacio lopte a vugrinec je prošle sezone dao 23 gola neprocjenivo iskustvo serie a popović iz provjerenih izvora sam čuo da to nije onaj što je u grčkoj zabio kišu golovaa nego frajer istog imena i prezimena na forumu manijaci org. je još neko potvrdio odbrana beton vezna linija fali šmek igrač napad neigra alen.m u lukavici ko će igrat mehić smiješno igraj željoo bodove iz lukavice donesi u nedelju će nešto lijepo da se desi
harinjo je napisao/la:joint union burazeru bešlija otkad se vratio jedino je derbi 2 0 odigro ostalo 0 protiv svinjskog nije ubacio lopte a vugrinec je prošle sezone dao 23 gola neprocjenivo iskustvo serie a popović iz provjerenih izvora sam čuo da to nije onaj što je u grčkoj zabio kišu golovaa nego frajer istog imena i prezimena na forumu manijaci org. je još neko potvrdio odbrana beton vezna linija fali šmek igrač napad neigra alen.m u lukavici ko će igrat mehić smiješno igraj željoo bodove iz lukavice donesi u nedelju će nešto lijepo da se desi
Vugrinec je prosle sezone zabio 11 golova sto opet nije malo: http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html
s tim da je dovodjenje njega u kontekst sa Zeljom nidje veze znaci suplja prica!
Popovic je jedan samo je neko prenio vjest sa neke stranice koja ima grsku veznu za njega da je igrao u grckoj evo ti i likovi sa snimcima Popovica koji je kod nas pa pogledaj samo kako kazu momak jos uvijek nije spreman.
harinjo je napisao/la:joint union burazeru bešlija otkad se vratio jedino je derbi 2 0 odigro ostalo 0 protiv svinjskog nije ubacio lopte a vugrinec je prošle sezone dao 23 gola neprocjenivo iskustvo serie a popović iz provjerenih izvora sam čuo da to nije onaj što je u grčkoj zabio kišu golovaa nego frajer istog imena i prezimena na forumu manijaci org. je još neko potvrdio odbrana beton vezna linija fali šmek igrač napad neigra alen.m u lukavici ko će igrat mehić smiješno igraj željoo bodove iz lukavice donesi u nedelju će nešto lijepo da se desi
Vugrinec je prosle sezone zabio 11 golova sto opet nije malo: http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html
s tim da je dovodjenje njega u kontekst sa Zeljom nidje veze znaci suplja prica!
Popovic je jedan samo je neko prenio vjest sa neke stranice koja ima grsku veznu za njega da je igrao u grckoj evo ti i likovi sa snimcima Popovica koji je kod nas pa pogledaj samo kako kazu momak jos uvijek nije spreman.
Odigrao je Beslija dobro i protiv Sirokog. U nedjelju su svi bili losi, jbg, osim moza Coce. Mislim da mozemo do boda u Lukavici, nadam se dobroj posjeti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Izgubit cemo od Slavije.. Vecina igraca posti, dok kod njih niti jedan.. Isto je bilo i sa Svinjskim.. Doci cemo na svoje dok prodje Ramazan, kad im cevapi ne budu u mislima..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
Seyo_TM je napisao/la:Igrao namjerno rukom na kraju tekme...
Ja mislim da je umoran i da je jedva cekao malu pauzu,kazu da jucer na treningu samo trcakarao,nije on vise mlad ali je koristan za ovakvog Želju...
Veceras je trening u pola 7,odoh da vidim na sta lice
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
imate vi utakmica koje Alen ne smije igrati i mijesta u koja nije smio ic ne znam da li je to jos uvijek tako,ali tih namjernih kartona je uvijek bilo kod njeg,prije utakmica u mjestima u kojima ima dugova ljudima
ultrasstyle_tz je napisao/la:imate vi utakmica koje Alen ne smije igrati i mijesta u koja nije smio ic ne znam da li je to jos uvijek tako,ali tih namjernih kartona je uvijek bilo kod njeg,prije utakmica u mjestima u kojima ima dugova ljudima
vjerujem u to ali...naredna tekma je u i.sarajevu, tako da mislim da to nema nikakve veze