Štaš ih žalit dok su s njima ni ne zaslužuju boljealacious je napisao/la:Zalim te cureBianconeri1988 je napisao/la:Komšija i ja smo samo u ženskom društvu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Štaš ih žalit dok su s njima ni ne zaslužuju boljealacious je napisao/la:Zalim te cureBianconeri1988 je napisao/la:Komšija i ja smo samo u ženskom društvu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima logikeLBJ MVP je napisao/la:Štaš ih žalit dok su s njima ni ne zaslužuju boljealacious je napisao/la:Zalim te cureBianconeri1988 je napisao/la:Komšija i ja smo samo u ženskom društvu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako mali ujedaLBJ MVP je napisao/la:Nađite njemu kakvog rasnog momka.Biće sretnijiBianconeri1988 je napisao/la:Legendo, ja stvarno ne znam što, ali imam osjećaj da sam ti pao u očima.![]()
Ništa, komšija i ja ćemo se pobrinuti da ti nađemo šta ovamo i bit će to sve spremno kad nam budeš dolazio u posjetu
Svakako, nismo provincija, a imamo i tramvajLBJ MVP je napisao/la:Kako ste najbolji kaže alacious evo da ne znate sami ni postavit cijevi u rupu
P.S.Ta ilidža mnogo velika zabit onda
Nije dzaba iz mog krajaSarajlijc@ je napisao/la:Kako mali ujedaLBJ MVP je napisao/la:Nađite njemu kakvog rasnog momka.Biće sretnijiBianconeri1988 je napisao/la:Legendo, ja stvarno ne znam što, ali imam osjećaj da sam ti pao u očima.![]()
Ništa, komšija i ja ćemo se pobrinuti da ti nađemo šta ovamo i bit će to sve spremno kad nam budeš dolazio u posjetu![]()
Ima sve ono sto je doslo iz Foce,Gorazda,Varesa,Visegrada.... je doleBianconeri1988 je napisao/la:Svakako, nismo provincija, a imamo i tramvajLBJ MVP je napisao/la:Kako ste najbolji kaže alacious evo da ne znate sami ni postavit cijevi u rupu
P.S.Ta ilidža mnogo velika zabit onda![]()
![]()
Poslije rata se na Ilidži izgradilo svega i svačega, opština Ilidža sigurno ima preko 30 hiljada stanovnika
Izvini,al' ja sto znam Varesana da je u Sarajevu il' su na Kosevu il' na Ciglanama...nisu ljudi odavde navikli na Ildzansku divljinuSarajlijc@ je napisao/la:Ima sve ono sto je doslo iz Foce,Gorazda,Varesa,Visegrada.... je doleBianconeri1988 je napisao/la:Svakako, nismo provincija, a imamo i tramvajLBJ MVP je napisao/la:Kako ste najbolji kaže alacious evo da ne znate sami ni postavit cijevi u rupu
P.S.Ta ilidža mnogo velika zabit onda![]()
![]()
Poslije rata se na Ilidži izgradilo svega i svačega, opština Ilidža sigurno ima preko 30 hiljada stanovnika
Jbg tebi se kosa diže kad nema ništa drugoSarajlijc@ je napisao/la:Njih mi nemoj ni spominjat odma mi se ovo 3 mm kose digne
Auuuuuuuuuuuu,ovo je boljeloLBJ MVP je napisao/la:Jbg tebi se kosa diže kad nema ništa drugoSarajlijc@ je napisao/la:Njih mi nemoj ni spominjat odma mi se ovo 3 mm kose digne
Jako brate, jako.LBJ MVP je napisao/la:Jbg tebi se kosa diže kad nema ništa drugoSarajlijc@ je napisao/la:Njih mi nemoj ni spominjat odma mi se ovo 3 mm kose digne
Nemoj ziv bio. Vjeruj mi ja sam se navukao bio i plate im ostavljao. Prokleti dani!Devil je napisao/la:Joj uzeh od ortaka racun sa Bwin-a,pravo sam se navuk'o sad uz mec Lacko-Nadal,koliko je zanimljivije pratiti i sam mec.![]()
Mogao bih i ja da otvorim jedan.
Vec uzeto 25 eura.Bianconeri1988 je napisao/la:@Devil
Zanimljivo ti jer trošiš ortakovu lovu.
@Sarajlijica
To drugaricama govori, a ne nama.