Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

SoloJuve26
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 jan 2012, 23:44

Bianconeri1988 je napisao/la:Doveo je Marotta Pirla, a ni to nije mala stvar, imao je Pirlo ponuda i drugih klubova, pa je nas izabrao.

Ali De Rossi može doći u Juve samo na fantasy footballu. :mrgreen:

Caceresa sad, Guarina i Higuaina na ljeto i imali bi odličnu ekipu sljedeće sezone. To je moj neki plan, mada ja mislim da nam je potrebnije krilo od centralnog napadača, recimo Gotze ili Hazard.

Ma to oko Pirla je druga stvar, jer mu je vec ugovor isteko i valjda mu je bilo zelja da bude jedan dio od ovog novog Juventusa i s novim stadionom.... Al eto nebi se ja ljutio kad bi nam doso De Rossi ;)

Caceres ce doci u to sam ubjedjen, al nadam isto da nece Behrami doci, taj jednostavno nije za Juve i ako znam da ga ti gotivis:D

i da na kraj..

Coppa Italia

Juventus-Bologna : 27 000

Milan-Novara : 4000
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 19 jan 2012, 23:45

Gledala raja Real Barca. Mozda bi bilo 5000 da je El Clasico bio u drugom terminu :mrgreen:
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jan 2012, 23:50

@Soni

Ne brani ih, ako dovoljno neko voli klub druga utakmica ne može biti izuzetak :P :mrgreen:

Ma nas će stadion pogurati dobro, glavne su ove ture što se organizuju svaki dan, mjesečno oko 10 hiljada posjetioca bude, samo od tih tura zaradimo dovoljno za plaću jednom igraču :mrgreen:

Sad ne znam koliko košta ta jedna tura, ispod 50 € sigurno nije. :mrgreen:

Caceres ili Guarin, ovi na SKY-u kažu kako Juve pregovara sa oba igrača i koji klub prvi pristane da proda jednog od igrača taj igrač će nam i doći, a u nedjelju igraju Cagliari - Fiorentina, i ko izađe bolje iz tog duela Nainggolan ili Behrami, navodno će njega Juve pokušati dovesti.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 jan 2012, 23:54

Nainggolan:

Juve fans won't be happy with these comments by Nainggolan:"If I leave Cagliari I prefer to go to another country than join an italian team"

Nainggolan continued: "I don't think #Juventus can win the Scudetto. Russian teams pay very well."

Taj nam i netreba, drugi Amauri samo na pare misli

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 jan 2012, 00:01

ma eto Amauri ide , i hvala Bogu da ide poslije svega sto je uradio oko ovog odlaska , ali sto se tice njegovih igrackih kvaliteta ja nikad necu reci da je to los igrac, jer uopce nije los igrac. Kod nas nije dobivao priliku, pokusali su ga otjerati k'o kera i mozda je zato ovako i reagovao..ne opravdavam ga jer niko nije veci od Juventusa ali donekle ga i razumijem...a sto se tice igrackih kvaliteta i dalje mislim da je bolji od Borijela, a za ovoliko minuta na terenu sigurno ne bi imao nista manji ucinak od Matrija, od Del Pijera da ne spominjem, jos pogotov sa ovim stilom igre gdje bi nam trebao jedan napadac njegovih karakteristika, dominantan u zraku. Lik je sa lakocom davao golove glavom i ubjedjen sam da mu je data prilika ne bi bio nista losiji od ovih napadaca koje imam, cak naprotiv mislim da bi nam koristio u tekmama u kojim smo morali razbijati bunker.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 jan 2012, 00:02

Nisam nigdje pročitao ovu izjavu Nainggolana, ali ako je ovakav, daleko mu kuća bila od Torina, zato sam ja za Behramija, ali opet ako ne dođe ni Behrami, ne znam ko bi mogao, ali sigurno će to biti neki prosjek, tako tipično za Marottu.

Antonio Conte, koji je to gospodin, moram to naglasiti.

Neko večer bio sastanak navijača Atalante, valjda neka emisija, šta ja znam i on pošalje poruku vođi navijača Atalante i zamoli ga da ga ne prozivaju na utakmici i da mu ne zvižde, htio da raščisti s njima jer nisu imali nikad dobar odnos, a vođa mu odgovorio kako on nikad ne zviđe čestitim ljudima, a pošto je Conte jedan od njih, neće ni njemu, navodno bi mu prije utakmice trebali pokloniti i veliku bocu vina od 25 litara koju je u Bergamu primilio malo trenera.
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 20 jan 2012, 00:14

Bianco pa Behrami je upravo taj čisti prosjek,ni u snu ga ne želim vidjeti u Juventusu,razumijem ja da Conte voli univerzalce,ali krilo na krilo u ekipi je malo previše.

Valjda će jedan između Caceresa i Guarina doći i skratiti nam ove muke.

Alfredo Pedullà,novinar sa sportitalia objavio da je Marotta imao tajni sastanak sa Cellinom i ponudio 15M + Marronea za Nainggolana.

Odakle nam 15M odjednom,valjda je ovo neka patka,pogotovo što daje Marronea što je neprihvatljivo.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 20 jan 2012, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 jan 2012, 00:21

O tome ti i govorim, doći će neki prosjek, bilo da je to Behrami ili neko drugi, znam da taj igrač neće biti neko ko bi u bilo kojem drugom klubu igrao prvu postavu.

Gdje su mi ona dvojica od sinoć!? Da se malo prisjetimo starih dana. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Sjećam se ove tekme, navečer do 1 čekao pregled, a ujutro prva smjena bio, ovi pregledi su bili vrlo neizvjesni za gledati, ja se uživim kao da je prava tekma, nije bilo teletexta ili ineta pa da se sazna rezultat nekako kao danas. :mrgreen:
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 20 jan 2012, 00:24

Conte gospodin. Svaka cast. A inace Juventus je uvijek imao takve igrace, pogledajmo samo naseg kapitena. Koja je to sportska i ljudska velicina. Isti ce i Marchisio da bude do kraja karijere.
Ale Del Piero aleee

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 20 jan 2012, 00:33

Bianconeri1988 je napisao/la:O tome ti i govorim, doći će neki prosjek, bilo da je to Behrami ili neko drugi, znam da taj igrač neće biti neko ko bi u bilo kojem drugom klubu igrao prvu postavu.

Gdje su mi ona dvojica od sinoć!? Da se malo prisjetimo starih dana. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Sjećam se ove tekme, navečer do 1 čekao pregled, a ujutro prva smjena bio, ovi pregledi su bili vrlo neizvjesni za gledati, ja se uživim kao da je prava tekma, nije bilo teletexta ili ineta pa da se sazna rezultat nekako kao danas. :mrgreen:
Haha ma meni poslije tih pregleda dode takva zelja da radim nesta vezano za fudbal pa upalim sebi neku igricu manager ili soccer i lagano uzivam :lol:
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 jan 2012, 00:42

Ma mene je uvijek neka trema pucala, kao da je prije 10 godina bilo tih igrica, sjećam se u osnovnoj školi po nas 5 za jedan računar, a internet je bio pojam :mrgreen: :lol:

Ne znam, ja i dan danas sa punim žarom pratim svaku utakmicu i željno je iščekujem, radujem se kao malo dijete, jednostavo zaljubljen sam u Juventus, vjerujte to je prva stvar koju kažem skoro svakoj djevojci s kojom se upoznajem. :mrgreen: :lol:
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 20 jan 2012, 00:47

Hehe ma sjecam se cd-a fife 99 za pc sto sam imao a kasnije i soccer za ps :lol:

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 20 jan 2012, 00:48

Mene ko god zna, zna me po imenu, pa onda da navijam za Juventus. Svi mi kazu da sam bolesnik, pogotovo kad je Juve bio u Seria B, pa onda kad se "vratio", pa nas nigdje nije bilo. Uvijek kazem, vratit ce se Juve jaci nego ikad i rastjerat sve dusmane ! Klub sa pricom, srcem i dusom :!:
Ale Del Piero aleee

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 20 jan 2012, 00:54

Soni je napisao/la:Mene ko god zna, zna me po imenu, pa onda da navijam za Juventus. Svi mi kazu da sam bolesnik, pogotovo kad je Juve bio u Seria B, pa onda kad se "vratio", pa nas nigdje nije bilo. Uvijek kazem, vratit ce se Juve jaci nego ikad i rastjerat sve dusmane ! Klub sa pricom, srcem i dusom :!:
I kod mene svi znaju da mi je Juve najdrazi iz lige 5 a ADP najdrazi igrac. I sada kada god Juve kiksa cak i bratovi jarani mi govore obori me onaj tvoj Juve :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 jan 2012, 00:56

Mene u komšiluku više znaju da navijam za Želju, kad vidim jednog komšiju prvo što mi kaže je krep'o Željo :lol:

A raja zna da je Juve prioritet, koga god sam sreo od nedjelje spomenuo mi je Juve jer su povalili na kladionici sve redom :mrgreen: :lol:

Uglavnom nije me lahko voljeti, jer zna se se ko ima prednost u mom životu. Pisao sam već na Chatu koji je moj životni moto: Bog, mama i Juventus. 8-) :mrgreen:
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 20 jan 2012, 01:04

Hahah ne mogu ti vise ni govorit kada sve redom deremo :lol:

Nego volio bih Higuaina vidjeti slj. sezone ali kud sa ovolikim napadacima, zanima me kako bi to Conte postavio sigurno i Matri hoce da igra u prvih 11 a pored Higuaina tesko da bi dobio sansu.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 jan 2012, 01:13

Danas mi jaran nešto govori, ja mu samo rekao koja jedina neporažena ekipa u Europi !? Ušuti si samo :mrgreen:

A ne znam, ja ne bih volio Higuaina, jer nama je potrebno krilo, Elia i Krasić su propali, a Pepe je prosjek, nekad mi je muka kad ga vidim kako katastrofalno ubacuje, a još gore dodaje loptu, sa 5 metara, ne može Lichtu u noge vratiti, Matri, Borriello pa i Vučinić su tamam, da ne zaboravimo i Quagliarellu.
Ž '21!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 jan 2012, 01:22

ma kakvi Matri i Borijelo, bolji je Zalajeta svojevremeno bio nego sto su oba sad, a znamo koji nam je izbor bio..da je igrao ko Matri imao bi vise golova u svoje vrijeme, a da ne govorim kome je sve davao golove( Real, Barca..) tako da napadac svjetske klase nam je vise nego potreban ako zelimo nesto vise...

za KOMPLETNU ekipu koja bi bila favorit u Italiji i konkurentna za vrh i u LP trebaju nam Kaseres, Kolarov??, Montolivo ???, krilo i Higuain/Dzeko/Tores. To je 5 pojacanja do naredne sezone, 2 sad i 3 na ljeto moze se to lagano odradit.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 20 jan 2012, 01:25

Pa jesu ali realno nisu to top igraci kakvi su nama potrebni, nemoj me pogresno shvatiti oni su extra iznad prosjeka sigurno ali nije to bas cime sam ja zadovoljan, ja bih ostavio Matrija mozda Vucka, Boriello neka ide puni 30 god a Qug se unisti ovim povredama i cisto sumnjam da ce se vratiti na onaj nivo na kojem je bio. Imamo prioriteta naravno, Pirlo jos ovu sezonu moze izgurat i moramo imati dostojnu zamjenu za njega, onda isto tako i odbrana sacuvao bih Lichta i Chiellu a Barzagli i Bonucci mogu na klupu onda sto ti kazes Pepe, Krasic, Elia. Ovo je ipak za par sezona zamjena igraca ne moze se to sve odmah idemo korak po korak. Prvo sto bih volio vidjeti je Caceres i on je prosjek ali za ovu sezonu je super rijesenje.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 jan 2012, 01:33

Sa ovih pojačanja koje je @ultrasstyle_tz nabrajao sa Conteom na čelu bi se prošetali Seriom A, čak bi bili i favoriti za polufinale Lige prvaka, moje skromno mišljenje. :mrgreen:

Zalayeta je bio dobar što je imao dobre saigrače, zamisli Matrija sa Nedvedom, Vieirom, Zlatanom i Camoranesijem u ekipi, ako ćemo tako gledati. Matri je nedvojbeno igrač koji zna zabiti gol i ponekad sa takom lakoćom zabija, njemu treba igrač koji zna odigrati pas, zato i bolje igra kad je Vučinić s njim u ekipi, zato i govorim da nam je krilo prioritet, treba neko ko ima onaj jedan djelić inspiracije da jednim pasom sve preokrene i izbaci čitavu protivničku odbranu, jer svaki napadač je dobar ako dobiva upotrebljive lopte.

Marotta to radi korak po korak, iako imamo najbolju odbranu lige, tu smo nekako najtanji, tu se najbolje vidi kako je Conte dobar trener, prioritet se tu pojačati nekim igračem na kojeg ćemo moći računati i sljedeće sezone, da ne mjenjamo odbranu na ljeto, jer bi pred sljedeću sezonu bili uigraniji, samim tim i bolji, idealnim igračem se čini Caceres, eh sad kad će on doći i da li će doći je pitanje.
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.