A vi vjerovatno volite glupe jer vam je cilj da umočite što prije.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imal se gdje pogledat na netu ??pintol_TM87 je napisao/la:Dobar ovaj film bi...zanimljiv istinit dogadjaj..ovakvih danas ima koliko hočes samo sto su opasni po okolinu..
Ja ako vidim da je glupa bjezim. Jbg to mi je velika greska. Alergican sam na glupost.Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam baš drukčiji od vas, ja baš volim pametne djevojke, meni se merak s njima nadmudrivati.![]()
A vi vjerovatno volite glupe jer vam je cilj da umočite što prije.
Ma ne mogu ni ja sa vama Juventinima ,vi ste bolesni za JuvetomBianconeri1988 je napisao/la:Legendo, znaš da sam tu ja, ali ne mogu ja s tobom pričati o rukometu isto kao ti sa mnom o ženama![]()
![]()
Sta ces,ne daju nama "provincijalcima" da progovorimoLBJ MVP je napisao/la:Tu sam ja moj varešak,al ne mogu od ovih doć do riječi
legenda reala je napisao/la:Ma ne mogu ni ja sa vama Juventinima ,vi ste bolesni za JuvetomBianconeri1988 je napisao/la:Legendo, znaš da sam tu ja, ali ne mogu ja s tobom pričati o rukometu isto kao ti sa mnom o ženama![]()
![]()
![]()
Šta se javlja ovaj iz RTS-a![]()
Šta piše ovaj iz KalesijeOvaj post je postao/la Dylan Dog, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Nađite njemu kakvog rasnog momka.Biće sretnijiBianconeri1988 je napisao/la:Legendo, ja stvarno ne znam što, ali imam osjećaj da sam ti pao u očima.![]()
Ništa, komšija i ja ćemo se pobrinuti da ti nađemo šta ovamo i bit će to sve spremno kad nam budeš dolazio u posjetu
Zalim te cureBianconeri1988 je napisao/la:Komšija i ja smo samo u ženskom društvu![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 8 gostiju.