Ma im'o nekog posla 'obaviti', samo ššš.Bianconeri1988 je napisao/la:Još nisi za raffaella skupio?![]()
![]()
Hodža, gdje nam je to Jimmy?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma im'o nekog posla 'obaviti', samo ššš.Bianconeri1988 je napisao/la:Još nisi za raffaella skupio?![]()
![]()
SOPA ga ukinula i pohapsili zaposlenepintol_TM87 je napisao/la:Radil vama megaupload?
Ako dirnu rapidshare imat ce posla sa mnomSoni je napisao/la:SOPA ga ukinula i pohapsili zaposlenepintol_TM87 je napisao/la:Radil vama megaupload?
Sranje je pocelo !
Treba 8.5 da bi išao u redovne .Soni je napisao/la:Raja ima l' neko da zna da li treba imati prosjek najmanje 8.00 na EFSA da bi se upisao master. Gledam sada spisak od prosle godine prosla raja i sa 6.5
Pa ako neko ima 100% provjerenu informaciju, je l' moze da podjeli ?
Jedna je živa, druga polu-mrtva.Bianconeri1988 je napisao/la:Jimmy, ma samo nek' je živa glava, barem još uvijek![]()
pintol_TM87 je napisao/la:Radil vama megaupload?
Zauzet sam sad oko ovog prvenstvaBianconeri1988 je napisao/la:
@Legendo
Ne daš se vidjeti, 'ebemu zeca
nisam jošBianconeri1988 je napisao/la:Još nisi za raffaella skupio?![]()
![]()
oj propade mi posaoSarajlijc@ je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:Radil vama megaupload?
Against the Stop Online Piracy Act (SOPA)
Concerned about how #SOPA affects human rights & Internet freedom? Let Congress hear your voice here: http://t.co/dzVzEzn2" onclick="window.open(this.href);return false;
pogresno ti kopirah.
Megaupload file-sharing site shut down, founders charged: http://www.bbc.co.uk/news/technology-16642369" onclick="window.open(this.href);return false; - via BBC News The allegations state that Megaupload has cost copyright holders a loss of over $500 million in revenue from pirated films and other media.
hodža je napisao/la:e da si ti zdrav i živ, Jimmy se ljepoto davno rast'o sa životom, izbo ga stoper, ukr'o mu motorBianconeri1988 je napisao/la:Još nisi za raffaella skupio?![]()
![]()
Hodža, gdje nam je to Jimmy?![]()
![]()
ma tu je Džimi, radi sklekove i trbušne![]()
Ja 2hodža je napisao/la:
@legenda
imam još 3 marke
OTNYS_YNWA je napisao/la:![]()
72 skleka i 97 trbušnjaka za 2 minute. Spreman za vojsku!
Kaže meni čovjek daj 5 hiljada .hodža je napisao/la:
@ legendo
ima on štelu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.