Jel moze neko ukratko samo, gdje se trebam reg i tak to, nisam prije igrao online.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
kad instaliras i kad prvi put budes ulazio sve ce ti samo doci da se regas itd...haris334 je napisao/la:Valjda ce bit i za mene mjesta, eo treba skinut jos 200mb pa da inst.
Jel moze neko ukratko samo, gdje se trebam reg i tak to, nisam prije igrao online.
Pomjeren je draft za 21:40edo3majka je napisao/la:pa udjite vec i uzmite sebi ekipu koja je slobodnaMarseille84 je napisao/la:Kad pocinje liga, da se i na mene racuna?
, de stavite draft u 21:40h tad cu biti gotov sa FIDom
Pa zar nisi jbg ti rekao da neces moci biti tu, ja zbog tebe promijenioedo3majka je napisao/la:pa zar ste opet promjenili
Mogu igrati oni koji ne budu na draftu samo udju poslijepintol_TM87 je napisao/la:I oni koji ne budu na tom draftu ne mogu igrati? meni se igra jos skida tako da...
ali s kakvim igračima u timu?Martex je napisao/la:Mogu igrati oni koji ne budu na draftu samo udju poslijepintol_TM87 je napisao/la:I oni koji ne budu na tom draftu ne mogu igrati? meni se igra jos skida tako da...
Kompjuter ce izabrati igrace i to obicno ne bude toliko los izborpintol_TM87 je napisao/la:ali s kakvim igračima u timu?Martex je napisao/la:Mogu igrati oni koji ne budu na draftu samo udju poslijepintol_TM87 je napisao/la:I oni koji ne budu na tom draftu ne mogu igrati? meni se igra jos skida tako da...
Kompjuter ce izabrati igrace i to obicno ne bude toliko los izborMartex je napisao/la:ali s kakvim igračima u timu?pintol_TM87 je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:I oni koji ne budu na tom draftu ne mogu igrati? meni se igra jos skida tako da...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.