Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

AYAN
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la AYAN » 26 avg 2009, 02:44

velez_mostar je napisao/la:Ne trazimo dlaku u jajetu kod Cire nego konstatiramo da je preocigledno da je Kodro otjeran sa pozicije selektora,i da je doveden on od strane ljudi koji ne zele dobro nikome ko voli ovu reprezentaciju,zemlju ,i td.
Sto se tice dokaza protiv Cire da ne voli Bosnu,nije ukusno to pisati,pogotovo nama u Hercegovini koji smo bili po logorima od strane Cirinog vjerovatno najboljeg prijatelja.
Sjeticemo se kad je Ciro sa nasim voljenim komentatorom bio u jednoj od emisija HRT-a.putem video linka i kad ga je pitao voditelj da li je izjavio da zeli da ga pokopaju zajedno sa Josipom Brozom,a on je na to odgovorio kako nikada nije to rekao,i da bi mu se majka u grobu okretala da je to istina,
Da pojasnim,to znaci da je ideja njegove citave familije USTASTVO,znaci,ne hrvatstvo,to je sasvim normalno,nego USTASTVO,E,sad bi valjalo spomenuti i ulogu tog istog pokreta u nasoj lijepoj Bosni i Hercegovini,a pogotovo u Hercegovini.
Ideja da se Hercegovina pripoji Hrvatskoj,ili pak da se od tog diejla zemlje napravi jedna nova drzava, je bila ideja Franje Tudjmana,a Ciro je bio njegov redovan gost,naime bili su izvanredni prijatelji,sto i dan danas Ciro ne krije,i ponosi se time.
Necu vise pisati o ovim stvarima,malo cu se osvrnuti na strucnost naseg selektora i obavljanje svog posla.
Naime,taj covjek ,niti jednom u zivotu nije otisao da pogleda formu nasih reprezentativaca,da ne spominjem potencijalne reprezentativce,neka otkrovljenja ,i td..ali je bio u stanju otici sa Mamicem na utakmicu Dinama u Armeniju,pod izgovorom da vidi kakvi su nam iduci protivnici,i kakav je TEREN,hahah,koja glupost.
Pa,nas selektor je jedini na svijetu ,koji gostuje u bilo kojoj emisiji u kojoj ga pozovu,isto dijete,valjda senilnost udarila u glavu ,pa mu drago sepurit se ispred kamera,i bacat fore tipa "razjeban sam" ,i td..koji to jos trener se provlaci kroz emisije ,pogotovo one koje nemaju veze sa sportom ,od naseg?
Sto se tice rezultata koje imamo u grupi,mozda 10 posto pridajem Cirinoj ulozi,i to samo zbog motiviranja igraca da da daju sve od sebe,a sto se tice taktike,pa on nema pojma ko mu sta igra,
Na kraju ,ako se Ciro nekome svidja,svidja mu se i savez i rad te institucije,i tu ja nemam sta vise pisati,i jako je bitno da kad neko brani Ciru ,treba da se javno deklarira kao neko ko podrzaje Muniba ,Ilju,i ekipu.
Nama treba uredjenje nogometnog sistema,koji ce u narednim godinama predstavljati ozbiljan faktor u svijetu fudbala,sistem koji ce se postivati od FIFA-e,ljudi koji ce moci pokucati Platiniju na vrata ,ljudi koji ce imati takvu reputaciju da nas niko nikada nece smatrati MALIM u fudbalu,ljudi koji ce putovati na mnogobrojne konferencije o fudbalu ,ljude na koje cemo se ponositi.
Zatim,nama treba savez koji ce napraviti takvu premier ligu,da je nemoguce namjestiti utakmicu,koji ce napraviti ligu iz koje ce transferi iznositi milione,a ne par hiljada,koji ce napraviti takvu nogometnu infrastrukturu po svim gradovima da cemo svake godine napraviti par odlicnih igraca.
Nama ne treba da nas neko kupi sa jednim obicnim senilnim licemjerom koji nas pravi budalama,i koji misli da je Bog ovdje jer je 2 puta pobjedio Belgiju,ne treba nam to da nam je liga najgora na svijetu po kvaliteti,da nam igraci igraju za druge reprezentacije,da nemamo jake sponzorske ugovore,da nas u svijetu nazivaju "neka tamo BiH",,,ima tu za napisati puno vise toga,izvinjavam se ako sam bio opsiran.
Druže Vjerovatno je onda i cijela EU zasnovana na USTASTVU jer su težili da unište komunizam na Balkanu i Titinu državu. Izjavu koju je Ćiro dao nemogu nikako okarakterisati kao Ustastvo, jer to može biti i da je čovjek klasični demokrata koji je svjestan šta je u stvari bio Komunizam, "Goli otok ako trepneš kako se nekome ne sviđa", možda je neko Ćirin bio na Golom otoku pa zato nevoli Titu, možda je čovjek imao planove u životu u kojima ga je spriječavao komunizam, moglo bi se tu navesti milion mogućih razloga.

Kodro jeste Iz Mostara, jeste Hercegovac i jeste otjeran, bilo mi je krivo zbog toga, ali Život ide dalje i Želim da doživim da navijam za Reprezentaciju BiH na Svjetskom prvenstvu. I smješno je reći da Ćiro nema pojma... SMIJEŠNO... jesi li svjestan...SMIJEŠNO... Neka ti imaš pojma, tebe kad bi vidjeli odmah bi nas poslali na svjetsko bez kvalifikacija. :lol:

To što je Ćiro navodno bio prijatelj sa Tuđmanom, ako uzimaš kao razlog Ćirine nepodonosti za Selektorsku klupu BiH onda si stvarno Totalna Konzerva od čovjeka. Pa Ćiro je prijatelj i Sabahudinu Vugdaliću, čovjeku koji je Jedan od najvećih Humanista Svijeta...zar Humanost nije nešto sasvim suprotno od nekih fašističih i nehumanih ideja...
Šta bismo onda mogli reći o Ćiri, na osnovu tog Ćirinog druga?

Sjećam se kad je Kodro igro za BiH, bila utakmica protiv Grčke i tad je se propisno izpromašivao... Komentari poslije utakmice su bili ovakvi: Šta će onaj Kodro, Glava mu ko kopaćka, ko njega dovede da igra"...
Da je kojim slučajem Kodro ostao na Kormilu Repke i tako neiskusan napravio koji poraz, bilo bi mu vrlo zabavno slušati nezaslužene uvrede od naroda...
Tako su prošli i Mišo Smailović, Fuad Muzurović i sl.

Ja bih Volio, da selektor bude neko poput Bajevića, Osima, Baždarevića, Halilhoddžića, ali šta se tu može ako ljudi neće da dođu...tu je Ćiro i ja se nadam da će nas odvesti Barem do Baraža...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

sioux-lukavac
Kontakt:

Post Postao/la sioux-lukavac » 26 avg 2009, 03:15

pordska za Ciru Blazevica i nasu reprezentaciju...ostavite se politike ljudi pogledajte tabelu...SIOUX-LUKAVAC-AFGANISTAN..pozdrav u Bosnu ponosnu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 avg 2009, 04:07

Za ovog AYANA:
Volio bi da mi pojasnis ovo "tebe kad bi vidjeli odmah bi nas poslali na svjetsko bez kvalifikacija",ne razumijem sta si time mislio reci?Jesi me mozda mislio povrijediti?To je isto da ja napisem "tebe kad bi svi mi vidjeli ,zestoko bi se prepali kako si ruzan",ili "po tome kako usko razmisljas vezano za reprezentaciju,pokazujes kolika si ti konzerva".Zamolio bi te da ne vrijedjas,ja tebe nisam...ako se pocnemo vrijedjati izgubices!!!
I,kad si se vec trudio da ostavis dojam da je Ciro ok,zasto se nisi osvrnuo na ovo sto sam poslije pisao vezano za uredjenje nase Kuce Fudbala.Po tebi je ,znaci sve ok ako odemo na Svjetsko?To se moze nazvat "konzervom".

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 26 avg 2009, 08:17

velez mostar svaka cast jarane...udario si ga u sridu...samo teski retard u teskom mu ludilu moze mislit da neko ko je prije 10 godina govorio da ce se 'krvi bosanske napit'(prema mesi bazdarevicu i jos par ocevidaca) zeli dobro ovoj repci...eno senilni majmun danas izjavi da bi bio zadovoljan sa 4 boda iz sljedece 2 tekme a 2 dana ranije prica da juri prvo mjesto(koje je moguce samo sa svim pobjedama i kiksom spanije)...vidi senilko da bi mozda hrvatska mogla bit najlosija druga(sto znaci nema baraza) pa se ukakijo i siguran sam da ce postavit neku debilnu taktiku samo da nepobjedimo tursku...o njegovom trenerskom umijecu govori cinjenica da u repku poziva igrace bez kluba ,ima 6 stopera na terenu ,htio igraca hajduka sa 2 tekme u polusezoni pozivat u repku,gubi od b tima turske,igra formaciju koju vise niko ziv neigra,promovise se po emisijama blamira se radi sve osim onog jedinog sto treba da radi...sama cinjenica da nije dalje od hrvatske otisao da gleda kandidate dovoljno govori o njemu...nece da poziva sivonjica jajalu mujdzu delaca(bitno je pozvat supica koji ni kluba nema) jer na ove vjerovatno racuna i hrvatska ali hajd ti ovim nasim bosnjama objasni to...ovi cirini loveri vide samo ono sto zele da vide a ne ono sto se zaista desava...nigdje harisa medunjanina nigdje anela dzake,ahmetovic i blatnjak standardni u jakoj ruskoj ligi on poziva nekakvog sto ni za sarajevo nije moga zaigrat prije pola godine.,..vule trivunovic standardan njemu igra radeljic koji ni kluba nije imao..covjek u po tekme gdje treba da posmatratekmu i da uocava slabosti on zove minsk da vidi rezultat...boze sacuvaj

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 26 avg 2009, 09:02

bubooty je napisao/la:velez mostar svaka cast jarane...udario si ga u sridu...samo teski retard u teskom mu ludilu moze mislit da neko ko je prije 10 godina govorio da ce se 'krvi bosanske napit'(prema mesi bazdarevicu i jos par ocevidaca) zeli dobro ovoj repci...eno senilni majmun danas izjavi da bi bio zadovoljan sa 4 boda iz sljedece 2 tekme a 2 dana ranije prica da juri prvo mjesto(koje je moguce samo sa svim pobjedama i kiksom spanije)...vidi senilko da bi mozda hrvatska mogla bit najlosija druga(sto znaci nema baraza) pa se ukakijo i siguran sam da ce postavit neku debilnu taktiku samo da nepobjedimo tursku...o njegovom trenerskom umijecu govori cinjenica da u repku poziva igrace bez kluba ,ima 6 stopera na terenu ,htio igraca hajduka sa 2 tekme u polusezoni pozivat u repku,gubi od b tima turske,igra formaciju koju vise niko ziv neigra,promovise se po emisijama blamira se radi sve osim onog jedinog sto treba da radi...sama cinjenica da nije dalje od hrvatske otisao da gleda kandidate dovoljno govori o njemu...nece da poziva sivonjica jajalu mujdzu delaca(bitno je pozvat supica koji ni kluba nema) jer na ove vjerovatno racuna i hrvatska ali hajd ti ovim nasim bosnjama objasni to...ovi cirini loveri vide samo ono sto zele da vide a ne ono sto se zaista desava...nigdje harisa medunjanina nigdje anela dzake,ahmetovic i blatnjak standardni u jakoj ruskoj ligi on poziva nekakvog sto ni za sarajevo nije moga zaigrat prije pola godine.,..vule trivunovic standardan njemu igra radeljic koji ni kluba nije imao..covjek u po tekme gdje treba da posmatratekmu i da uocava slabosti on zove minsk da vidi rezultat...boze sacuvaj
Potpisujem, i nadam se da nas sve ovo ne tresne direktno u glavu vec poslije 09.09.2009, jer mislim da bi me to unistilo.
NADAM SE da cemo i pored svega vidjeti JAR kao učesnici,a ne puki gledaoci.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 avg 2009, 10:07

necu reci da sam najveci ali sam jedan od najvecih navijaca, isao na tekme repke, i sve to, ali kako su doveli ciru otjerali kodru, sve mi je preslo granice, od tada niti pisem niti ista radim o reprezentaciji, igram protiv nje na kladionici, navijam protiv nje, svi mi se smiju kako ja to navijam protiv nas uvijek, i kad su svi oslabili na dobre rezultate ja sam i dalje bio protiv, i sad kazem dabogdaaaa ispali dabogda nikad ne prosli u JAR, nikad sa ovim ljudima i ovim selektorima, ciri sve najbolje, ali da mi citav zivot prigovaraju hrvati i srbi kako je nas narod odveo hrvat i da nije bilo cire ne bi nikad mi otisli na World Cup, to mi ne treba nikako, bolje da nikad ne odemo nego snjim, onda zbog nekih nejgovih ponasanja koja su mi uvijek bila ofucana, onda zbog svega sto se desavalo u ratu, onda ne treba mi cojk koji slini za dinamom i hrvatskom, a vamo uspjeva da SAMO nasim malo neksolovanim ljudima da prodaje lafinu, MOJA BOSNA, ili tipa j.... ja sam bosanac ko to kaze da sam ja reko ono ili ovo, da ja volim hrvatsku vise, pa onda ode u hrvatsku pa kaze za njihove medije hrvatska pa sve ostalo, ne znam kolko vas ima sad ovdje koji ste bili uz ciru a sad pricate protiv cire, ako ima koji od vas takav, samo mu zelim reci nek ga je sram i stid, i nek mu Bog dragi podari pameti, ovo ko nije skonto i ko nije uspio odoliti slatkim rezultatima, nek dobije pameti da skonta neke stvari, ovo mi je prvi post o reprezentaciji i pisem ga samo jer zelim da znam je li su ove osobe koje sad pisu protiv njega odjednom postali protiv cire a bili uz njega, pa da ako ima takih ovdje samo da kazem da me to nekako iznerviralo iako im ne mogu zamjerit jer ne znaju sta rade ali nadam se da ce znati jednom, ciir sve zelim dobro zdravlja i svega ostalog, i dobrog posla ali samo vani nase reprezentacije i pirje svega da mu Bog da pameti, dzeki spahicu, barabrezu i svim ostalim koji su me duboku razocarali i pokazali kako imaju kratak karakter isto zelim pameti, jer i oni vise ne znaju sta rade i sta ce od sebe sad vako sad nako, neko pismo, pa ovo ono, pa odjednom eto ih svi su tu u reprezentaciji, SVAKA TI CAST PAPAC, imas karakter,
i za kraj, daboga nas armenija pobiejdila u zadnjem minutu da svi placete i dodete sebi malo, da vas udari hladan tus, ono da mi vodimo, i onda odjednom u zadnje dvije minute armenija okrene rezultat, da smo svi ostali ujedinjeni i dalje sad bi smo sve imali novo, a nije svi ste otisli na bolu i kodru tekmu a onda niste mogli odoliti slatkim rezultatima
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 26 avg 2009, 10:19

marseille_unique je napisao/la:necu reci da sam najveci ali sam jedan od najvecih navijaca, isao na tekme repke, i sve to, ali kako su doveli ciru otjerali kodru, sve mi je preslo granice, od tada niti pisem niti ista radim o reprezentaciji, igram protiv nje na kladionici, navijam protiv nje, svi mi se smiju kako ja to navijam protiv nas uvijek, i kad su svi oslabili na dobre rezultate ja sam i dalje bio protiv, i sad kazem dabogdaaaa ispali dabogda nikad ne prosli u JAR, nikad sa ovim ljudima i ovim selektorima, ciri sve najbolje, ali da mi citav zivot prigovaraju hrvati i srbi kako je nas narod odveo hrvat i da nije bilo cire ne bi nikad mi otisli na World Cup, to mi ne treba nikako, bolje da nikad ne odemo nego snjim, onda zbog nekih nejgovih ponasanja koja su mi uvijek bila ofucana, onda zbog svega sto se desavalo u ratu, onda ne treba mi cojk koji slini za dinamom i hrvatskom, a vamo uspjeva da SAMO nasim malo neksolovanim ljudima da prodaje lafinu, MOJA BOSNA, ili tipa j.... ja sam bosanac ko to kaze da sam ja reko ono ili ovo, da ja volim hrvatsku vise, pa onda ode u hrvatsku pa kaze za njihove medije hrvatska pa sve ostalo, ne znam kolko vas ima sad ovdje koji ste bili uz ciru a sad pricate protiv cire, ako ima koji od vas takav, samo mu zelim reci nek ga je sram i stid, i nek mu Bog dragi podari pameti, ovo ko nije skonto i ko nije uspio odoliti slatkim rezultatima, nek dobije pameti da skonta neke stvari, ovo mi je prvi post o reprezentaciji i pisem ga samo jer zelim da znam je li su ove osobe koje sad pisu protiv njega odjednom postali protiv cire a bili uz njega, pa da ako ima takih ovdje samo da kazem da me to nekako iznerviralo iako im ne mogu zamjerit jer ne znaju sta rade ali nadam se da ce znati jednom, ciir sve zelim dobro zdravlja i svega ostalog, i dobrog posla ali samo vani nase reprezentacije i pirje svega da mu Bog da pameti, dzeki spahicu, barabrezu i svim ostalim koji su me duboku razocarali i pokazali kako imaju kratak karakter isto zelim pameti, jer i oni vise ne znaju sta rade i sta ce od sebe sad vako sad nako, neko pismo, pa ovo ono, pa odjednom eto ih svi su tu u reprezentaciji, SVAKA TI CAST PAPAC, imas karakter,
i za kraj, daboga nas armenija pobiejdila u zadnjem minutu da svi placete i dodete sebi malo, da vas udari hladan tus, ono da mi vodimo, i onda odjednom u zadnje dvije minute armenija okrene rezultat, da smo svi ostali ujedinjeni i dalje sad bi smo sve imali novo, a nije svi ste otisli na bolu i kodru tekmu a onda niste mogli odoliti slatkim rezultatima
jarane gluho bilo,pu,pu,pu
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 26 avg 2009, 10:27

marseille_unique je napisao/la:necu reci da sam najveci ali sam jedan od najvecih navijaca, isao na tekme repke, i sve to, ali kako su doveli ciru otjerali kodru, sve mi je preslo granice, od tada niti pisem niti ista radim o reprezentaciji, igram protiv nje na kladionici, navijam protiv nje, svi mi se smiju kako ja to navijam protiv nas uvijek, i kad su svi oslabili na dobre rezultate ja sam i dalje bio protiv, i sad kazem dabogdaaaa ispali dabogda nikad ne prosli u JAR, nikad sa ovim ljudima i ovim selektorima, ciri sve najbolje, ali da mi citav zivot prigovaraju hrvati i srbi kako je nas narod odveo hrvat i da nije bilo cire ne bi nikad mi otisli na World Cup, to mi ne treba nikako, bolje da nikad ne odemo nego snjim, onda zbog nekih nejgovih ponasanja koja su mi uvijek bila ofucana, onda zbog svega sto se desavalo u ratu, onda ne treba mi cojk koji slini za dinamom i hrvatskom, a vamo uspjeva da SAMO nasim malo neksolovanim ljudima da prodaje lafinu, MOJA BOSNA, ili tipa j.... ja sam bosanac ko to kaze da sam ja reko ono ili ovo, da ja volim hrvatsku vise, pa onda ode u hrvatsku pa kaze za njihove medije hrvatska pa sve ostalo, ne znam kolko vas ima sad ovdje koji ste bili uz ciru a sad pricate protiv cire, ako ima koji od vas takav, samo mu zelim reci nek ga je sram i stid, i nek mu Bog dragi podari pameti, ovo ko nije skonto i ko nije uspio odoliti slatkim rezultatima, nek dobije pameti da skonta neke stvari, ovo mi je prvi post o reprezentaciji i pisem ga samo jer zelim da znam je li su ove osobe koje sad pisu protiv njega odjednom postali protiv cire a bili uz njega, pa da ako ima takih ovdje samo da kazem da me to nekako iznerviralo iako im ne mogu zamjerit jer ne znaju sta rade ali nadam se da ce znati jednom, ciir sve zelim dobro zdravlja i svega ostalog, i dobrog posla ali samo vani nase reprezentacije i pirje svega da mu Bog da pameti, dzeki spahicu, barabrezu i svim ostalim koji su me duboku razocarali i pokazali kako imaju kratak karakter isto zelim pameti, jer i oni vise ne znaju sta rade i sta ce od sebe sad vako sad nako, neko pismo, pa ovo ono, pa odjednom eto ih svi su tu u reprezentaciji, SVAKA TI CAST PAPAC, imas karakter,

Niej ni tebi lako....Bolje ti je negledaj Bosnu kad si toliki kompleks popusio i navijas uvijek protiv nje...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 avg 2009, 10:28

velez_mostar je napisao/la:Za ovog AYANA:
Volio bi da mi pojasnis ovo "tebe kad bi vidjeli odmah bi nas poslali na svjetsko bez kvalifikacija",ne razumijem sta si time mislio reci?Jesi me mozda mislio povrijediti?To je isto da ja napisem "tebe kad bi svi mi vidjeli ,zestoko bi se prepali kako si ruzan",ili "po tome kako usko razmisljas vezano za reprezentaciju,pokazujes kolika si ti konzerva".Zamolio bi te da ne vrijedjas,ja tebe nisam...ako se pocnemo vrijedjati izgubices!!!
I,kad si se vec trudio da ostavis dojam da je Ciro ok,zasto se nisi osvrnuo na ovo sto sam poslije pisao vezano za uredjenje nase Kuce Fudbala.Po tebi je ,znaci sve ok ako odemo na Svjetsko?To se moze nazvat "konzervom".
Mislio sam reći, da je neumjesno da prosuđuješ ima li Ćiro pojma o onome što radi, pošto vjerujem nikad nisi imao priliku da vidiš realnu sliku posla jednog fudbalskog trenera, pa da možeš prosuđivati ima li neko pojma ili ne.
Kakav bi trebao biti onda Fatih Terim koji zaostaje za Ćirom 4 boda?

Ja razumijem da si ti Čovjek koji navija za Veleža i vjerovatno čovjek koji ima dosta neugodnih sjećanja na neka prošla vremena i svjestan sam kakva je situacija u Mostaru i sada a kamo li kakva je bila prije. Ali smatram da imaš previše subjektivno mišljenje prema cijeloj situaciji.

A što se tiće vrijeđanja, nemam namjeru nikoga da vrijeđam, samo diskutujem jer mi je bezveze što neko ima neke zamjerke sadašnjem selektoru, koji je uradio jedan fin poso za sve nas...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 26 avg 2009, 11:07

I ja bih tako da mogu.Uglavnom,nikad neću biti na strani Ćire i Savez makar osvojili SP. :evil:
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 avg 2009, 11:17

evo poceo citati sve unazad dvije stranice, od sinoc sto se napislo...cito malo i vise ne mogu...strah me postalo...hoceti mi zgaditi ovu jadnu i bijednu reprezntaciju...

stavrno neznam kako neke ljude ovdje nije vise stid i sram Boga pisati po ovoj temi...pa imateli vi imalo obraza jeboga obraz vise...pa vi pistete kako smo mi bili losi, totalno losi i onda kad se vidjelo da se vise ne moze, zovnuli smo svog neprijatelja da nam pomogne...pa sve mogu da shaviti al ovo...pa jobovas ciro kako vas nije stid i sram oni ljudi sto leze na Kovacima, u Potpcarima, u Zenici, Tuzli, Mostaru i svim gradovima po Bosni...oni sto su svoj zivot dali da bi vi mogli pisati ovakve gluposti...kako vas njih nije sram...pa docete nekad na onaj svijet i kako cete stati prednjih...pa **** i morala i obraz isve...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 avg 2009, 11:29

sioux-lukavac je napisao/la:pordska za Ciru Blazevica i nasu reprezentaciju...ostavite se politike ljudi pogledajte tabelu...SIOUX-LUKAVAC-AFGANISTAN..pozdrav u Bosnu ponosnu
bas ti pase siuks iz lukavca...navijac-Bosna-Taliban..pozdrav u Afganistan
ak ti je ciro tako dobar povedi ga na tvoje radno mjesto nek uvjezbava repku afganistana :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 26 avg 2009, 12:05

e ljudi stvarno ste me doveli do toga da sam se sad morao namjerno prijaviti ovdje ..

sto pojedinci od vas pisu to je za nepovjerovat, al eto sta ces .. cujem da ovaj jedan navija protiv nase repke, zeli joj sve lose, a gore navodi da je jedan od najvecih navijaca .. pa druze ti si najveci neprijatelj repke, kad tako pises .. sta ocekujete vise od te nase repke, da je sve ko med i mlijeko? pa vidite kakva nam je drzava, gdje ce repka biti u boljem stanju .. ja nazalost nezivim dole u BiH i nisam cuo za neke stvari koje vi navodite, ustvari jesam ali samo preko neta .. al jednu stvar nikad necu moci shvatiti, a to je da sad od jednom ima ovoliko mnogo ljudi koji su protiv cire i tako reci repke .. a sjecam se dobro prije godinu dvije, svi pisu joj kad cemo vec jednom otici na neko veliko takmicenje .. sad kad smo na korak do toga svima to vise nije prvi plan, vec svi zele promjene u savezu .. a kad su BHF i ostali ISTINSKI navijaci bili protestovali pred zgradom saveza, bilo ih je svega 5.000 .. a sto nisu ovi svi bili koji ovdje pisu protiv saveza? gdje su oni bili? da su oni izisli na cestu bilo bi vise raje nego na berlinskoj LOVE-Paradi .. toliko od mene .. pojedini ovdje nek se opredjele, znaju da savez nemozemo tako lahko rascistiti a isto tako i znaju da nam tako malo fali barem do baraza .. namucili smo spaniju, pregazili estoniju, popusili tursku a potom opet pregazili armeniju .. "male" slovence smo takodje tukli, slijedi Belgija, u koju sam ja iso i dan danas a i za cijeli moj zivot to ce mi biti najlijepsi dan na svijetu (osim plasmana na SP, to se podrazumijeva :D) .. tada je ciro jos valjo, a nakon bezze tekme s iranom svi se nesto povampirili . dajte ljudi budimo patriote, pa i hrvate je odveo BOSANAC sa katolickom vjeroispovijesti na svjetsko, sto nas taj isti nebi trebo?

Pozdrav za sve istinite navijace i vidimo se u Zenici, ako Bog da insAllah .. ;)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 26 avg 2009, 12:15

Log Out je napisao/la:
i za kraj, daboga nas armenija pobiejdila u zadnjem minutu da svi placete i dodete sebi malo, da vas udari hladan tus, ono da mi vodimo, i onda odjednom u zadnje dvije minute armenija okrene rezultat, da smo svi ostali ujedinjeni i dalje sad bi smo sve imali novo, a nije svi ste otisli na bolu i kodru tekmu a onda niste mogli odoliti slatkim rezultatima[/qu
I ja bih tako da mogu.Uglavnom,nikad neću biti na strani Ćire i Savez makar osvojili SP. :evil:

a jesi li znao da je Papac odigrao dvije tekme za mladu Hrvatsku repku,i da mu je Ćiro savjetovao da igra za Bosnu,jer bi za Hrvatsku mogao odigrati 2-3 utakmice i to je to.isto je govorio i Stanki Bubali i još nekolicini igrača.koji ga nisu poslušali i eto odigrali su 1 tekmu za Hrvatsku i onda pa-pa
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 avg 2009, 12:30

pa eto ti dokaz da ciro nema pojma...pa Sasa Papac je bolji lijevi bocni od bilo kog Hrvatskog...
a i u tu pricu bas nesto previse nevjerujem...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 26 avg 2009, 12:41

e ja ne mogu da vjerujem da moze neko navijati protiv BIH a taj ima ozbiljni problema ja jesam protiv saveza a nisam protiv cire pustimo covjeka neka radi svoj posao sve dok radi dobre stvari meni je ok cim pocne muljati treba ga rasprasiti u NDH :twisted: :twisted: :twisted:
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

demco
Kontakt:

Post Postao/la demco » 26 avg 2009, 12:53

slika

Ciro vodi ovu repku do SP ...

Malik
Kontakt:

Post Postao/la Malik » 26 avg 2009, 13:32

jadna smo mi država ako je najveći problem šta je ćiro negdje rekao u novinama ili na TV-u...čitam neko kaže prigovarat će srbi i hrvati da nas je odveo hrvat na svjetsko...izvini jarane ali zadnji put kad sam provjerio ovo nije bila muslimanska država...ja jesam Bošnjak...ali za moju fudbalsku reprezentaciju igraju i misimović, supić, pandža, igrali su barbarez, bajić, glavaš itd...ćiro je rođeni bosanac iz travnika...katoličke vjeroispovijesti...po nesretnom bosanskom ustavu hrvat po nacionalnosti...bio je i slišković...nije nas odveo na svjetsko...kaže imali smo šansu...imali bi veću šansu da nije izgubio na koševu od rumunije 3:0... bio je i muzurović selektor...bošnjak...pa nas pobijedi moldavija...mislim da je jako primitivno i glupo govoriti o naciji sada...a iljo, suljo, bogdan itd...kažu papac karakter...nije nego izdajica...vrlo brzo su svi zaboravili da je u mladoj repki...kada se intonirala himna drčao ruku na onoj stvari i bio tri koraka nazad iza svojih kolega...ćiro je lijepo rekao...ne igra se za ćiru, sulju i sl...igra se za Bosnu...to je ono što treba biti najbitnije...pustili smo sliškovića da izgubi dva ciklusa, muzurovića da ga pobijedi moldavija...pa pustimo i ćiru do kraja makar sad kad imamo realne šanse za odlazak na prvenstvo...

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 26 avg 2009, 13:45

Ciro je jedan od vecih lopova u regionu od njega su samo veci oni u savezu. Pitate me zasto je lopov? Dva primjera: Ne da Stlicu da igra jer mu nije platio. Drugo Protiv Slovenije je pozvao Sarabu, pustio ga u igru da bi se taj isti Saraba prodao u Ukrajinu odmah sutra ;) . Ima ugovor sa savezom bolji nego i jedan selektor na svijetu. Uzima pare na lopate od marketinga i takvih zezancija. I ja kad gledam utakmicu i kad odemo na aBd Svjetsko prvenstvo zahvalit cu se Misimovicu,Ibisevicu, Salihovicu, Dzeki, itd. sto smo otisli na a ne njemu.

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 26 avg 2009, 14:00

slusaj ti gore, mi imamo 4 boda u trenutku ispred turske i ovde nikoga nezanima sto Ciro prodaje igrace preko repke kao sto se i raniej radilo, ha ja, neka se prodaju dok mi pobjedujemo, sta to ans interesuje, pogledaj tabelu bolan i vidi da smo mi sada sa Cirom jedna SILA...

da da mi smo SILA sada....samo neka dodu turci ima da ih prepadnemo sa nasom 3-6-1 formacijom, jos kada uuramo Ibricica u vatru ima sa svojom genijalnoscu da nam donese nova tri boda protiv turaka.

znaci mene neiteresuje uopste to sto se Ciro nalazi sa kojekakvim menadzerima i Pasalicevima i neznam kime jos, nezanimame uopste sto imamo sugave formacije protiv jakih ekipa te me netangira nikako poslije nasih poraza protiv F ekipa neki igraci odjednom imaju nove klubove.....

Mene isto tako nezanima da je savez otjerao covijeka koji je zelio da nam pomogne i da bude jedan od tih ljudi koji ce renaissancu-e u nasem fudbalu predvoditi..ah, ljudi moji sto bi to mene interesovalo sta je ciro rekao ranije o Bosni i sto na pauzi protiv F ekipe Irana zove Minsk kada mi imamo CAK 4 BODA ISPRED TURSKE!!!!!!!!!!!!

YEEEEEAAAAAAAAAAAHH! Hajmo raja, Ciro majstore, Ciro majstore, Ciro majstore...

:(

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.