NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 19 jan 2012, 17:23

Bosanski zmaj je napisao/la:Nesto smo se usutili.Jeste li sta culi hocemo li dobiti jos neko "kvalitetno pojacanje", hoce li jos doci povrijeđenih igraca,rezervnih golmana, drugoligaskih igraca iz BiH, treceligaskih iz Srbije i Hrvatske.....????
Mi svaki prelazni rok isto radimo,velik promet mala zarada....
nemoj z a j e b a v a t pa ekipa nam je gotovo cijela na okupu od prosle polusezone i sad si doveo par igraca i bice to sve dobro bicemo hit ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 19 jan 2012, 21:09

Da se malo uključim jer dugo nisam bio.Žao mi je što jos nisam nijedan trening pratio,nove momke....jbg.obaveze.Danas sam bio na jednom stručnom aktivu u Tuzli gdje je bio i jedan kolega iz Gračanice.Čujem da hvalite tog momka iz Bratstva,pitao sam ga za njega.Kolega mi je rekao da je steta za Bratstvo sto taj momak odlazi,ono,ko će im zabijatu golove,sve riječi hvale za njega.On misli da je taj M ujkić iz okoline Kalesije,ta Kalesija bas ima talenata i dosta veze sa nama.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 19 jan 2012, 21:23

zvjezdas je napisao/la:Da se malo uključim jer dugo nisam bio.Žao mi je što jos nisam nijedan trening pratio,nove momke....jbg.obaveze.Danas sam bio na jednom stručnom aktivu u Tuzli gdje je bio i jedan kolega iz Gračanice.Čujem da hvalite tog momka iz Bratstva,pitao sam ga za njega.Kolega mi je rekao da je steta za Bratstvo sto taj momak odlazi,ono,ko će im zabijatu golove,sve riječi hvale za njega.On misli da je taj M ujkić iz okoline Kalesije,ta Kalesija bas ima talenata i dosta veze sa nama.
Tačnije Mujkić je iz Vukovija ;) . Do sada je nastupao za Vukovije, u sezoni 2008/09 je inače prošao sve pripreme sa Omladincem ali ipak smo se odlučili uzeti Turbića, jer je bio iskusniji a i sigurno dosta kvalitetniji u tom momentu, a Mujkić je završio u Slavenu u kojem je nakon što je Slaven ušao u Prvu ligu FBiH bio rezerva, zatim u januaru 2010. dolazi u Bratstvo gdje se zadržao do danas. Inače u prošloj sezoni najbolji strijelac Druge lige FBiH - Sjever a ujedno i svog tima sa 26 postignutih zgoditaka u sezoni, a u ovoj nakon prvog dijela sezone nalazi se na drugom mjestu liste strijelaca Prve lige FBiH sa 10 postignutih golova. Eto ukratko o dosadašnjoj karijeri Mujkića

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 20 jan 2012, 00:21

Nakon što je osvanula vijest da je Željezničar suspendovao veznjaka Srđana Savića, te najavio moguću finansijsku kaznu zbog toga što se ovaj pojavio u Češkoj na pripremama drugoligaša Karvine, kontaktirali smo i Savića koji nam je kazao da je iznenađen potezom ljudi sa Grbavice.

Podsjećamo, Savić je zatražio raskid ugovora s Plavima arbitražom, i sada čeka odluku.

„Ne znam šta sam trebao uraditi? Pravilnik kaže, kada nekome ne uplatiš tri mjeseca socijalno i penziono osiguranje, da taj neko može zatražiti raskid ugovora. A, meni to nije uplaćeno 18 mjeseci“, kazao je Savić za ****.ba i dodao:

„Nisam zadužio plan i program rada, nisam išao na testiranje, nisam jedini dobio ratu ugovora, nisam dobio pulsmetar sat, kažnjen sam sa 80 posto od plaće... Pa, otkada sam u Želji, dobio sam četiri ili pet čitavih plaća“.

Savić je kazao da je jedan od razloga zašto je arbitražom zatražio raskid ugovora i taj što nije ispoštovano ništa što je ranije dogovorio sa ljudima iz Želje...

„Nije mi se povećala plaća za ovu godinu iako sam u prošloj godini, kako smo dogovorili, odigrao više od 27 utakmica u Premijer ligi BiH i Kupu BiH. Kada sam pitao zašto, rečeno mi je da nisam zaslužio povećanje plaće. Ne znam šta sam trebao još uraditi da to zaslužim, i ne znam treba li više osnova za raskid ugovora“.

Savić je na kraju poručio:

„Žao mi je, nisam mislio da će to ovako završiti, ali to je bio jedini način, jer jednostavno nisu željeli da se dogovorimo. Razočaran sam, ali... Što se mene tiče, ne vraćam se iz Češke u Sarajevo. Neću više u Želju pa makar zadužio tacnu i radio kao konobar“, kazao je Savić
Hoćeš Saviću u Želju pa šta si mogao očekivat :lol:
U Zvijezdi sve imao na vrijeme, ali mu to nije dosta bilo. Čak su mu ponudili da bira produženje ugovora po istom kriterijumu(na vrijeme plata, socijalno, penzijsko, hrana, piće) ili da ode u Želju. Sada bih mu rado preporučio da pita imal gdje kakav restoran u Bijeljini da bi mogao radit :)
Dragon Town

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 jan 2012, 00:27

:D :D :D :D :D

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 20 jan 2012, 02:22

zmaj_Bosne je napisao/la:
Nakon što je osvanula vijest da je Željezničar suspendovao veznjaka Srđana Savića, te najavio moguću finansijsku kaznu zbog toga što se ovaj pojavio u Češkoj na pripremama drugoligaša Karvine, kontaktirali smo i Savića koji nam je kazao da je iznenađen potezom ljudi sa Grbavice.

Podsjećamo, Savić je zatražio raskid ugovora s Plavima arbitražom, i sada čeka odluku.

„Ne znam šta sam trebao uraditi? Pravilnik kaže, kada nekome ne uplatiš tri mjeseca socijalno i penziono osiguranje, da taj neko može zatražiti raskid ugovora. A, meni to nije uplaćeno 18 mjeseci“, kazao je Savić za ****.ba i dodao:

„Nisam zadužio plan i program rada, nisam išao na testiranje, nisam jedini dobio ratu ugovora, nisam dobio pulsmetar sat, kažnjen sam sa 80 posto od plaće... Pa, otkada sam u Želji, dobio sam četiri ili pet čitavih plaća“.

Savić je kazao da je jedan od razloga zašto je arbitražom zatražio raskid ugovora i taj što nije ispoštovano ništa što je ranije dogovorio sa ljudima iz Želje...

„Nije mi se povećala plaća za ovu godinu iako sam u prošloj godini, kako smo dogovorili, odigrao više od 27 utakmica u Premijer ligi BiH i Kupu BiH. Kada sam pitao zašto, rečeno mi je da nisam zaslužio povećanje plaće. Ne znam šta sam trebao još uraditi da to zaslužim, i ne znam treba li više osnova za raskid ugovora“.

„Žao mi je, nisam mislio da će to ovako završiti, ali to je bio jedini način, jer jednostavno nisu željeli da se dogovorimo. Razočaran sam, ali... Što se mene tiče, ne vraćam se iz Češke u Sarajevo. Neću više u Želju pa makar zadužio tacnu i radio kao konobar“, kazao je Savić
U Zvijezdi sve imao na vrijeme, ali mu to nije dosta bilo. Čak su mu ponudili da bira produženje ugovora po istom kriterijumu(na vrijeme plata, socijalno, penzijsko, hrana, piće) ili da ode u Želju. Sada bih mu rado preporučio da pita imal gdje kakav restoran u Bijeljini da bi mogao radit :)
Hajd bar je malo vidio Evrope i osvojio neki pehar u svojoj karijeri, a da je ostao tu mogao je osvojit kup sajamski šljiva Gradačac ;)
Potpis!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 20 jan 2012, 06:30

Aldinn1 je napisao/la:

Hajd bar je malo vidio Evrope i osvojio neki pehar u svojoj karijeri, a da je ostao tu mogao je osvojit kup sajamski šljiva Gradačac ;)
U pravu si ali je to on lično morao platit. Znači ako igrač želi vidit europu mora sebi podvući da neće biti plaćen niti će biti osiguran. Može se hvalit kada ostari da je osvojio pehar ali nema poštara da donese penzije :lol: :lol:
Dragon Town

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 jan 2012, 08:27

pabizo je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:Ako ima malo snijega na stadionu valja ga ocistiti,,,,,,imas iskustva
nema jos snijega a kad bude ici cu sa svojim sugradanima i navijacima cistiti ,bolje cistiti snijeg nego lizati paksu i uvlacit se pojedinim osobama
Ti si jedna smješna osoba,,,,,,,lijepo to organizuj oko snijega ---da se može trenirat i da se ne dogodi neka povrijeda.
Pametnjakovicu, sada je u redu kada dolazis na druge teme i provociras jel da? A na tvojoj o Olimpicu ne smije niko ruznu rijec reci.
Molim moderaciju da urgira kod taksiste i posalje ga natrag na stand.
Cuva Bog Zelju svog!

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 20 jan 2012, 08:54

mirzza je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:nema jos snijega a kad bude ici cu sa svojim sugradanima i navijacima cistiti ,bolje cistiti snijeg nego lizati paksu i uvlacit se pojedinim osobama
Ti si jedna smješna osoba,,,,,,,lijepo to organizuj oko snijega ---da se može trenirat i da se ne dogodi neka povrijeda.
Pametnjakovicu, sada je u redu kada dolazis na druge teme i provociras jel da? A na tvojoj o Olimpicu ne smije niko ruznu rijec reci.
Molim moderaciju da urgira kod taksiste i posalje ga natrag na stand.
De ba, što mziš OlimpiC i gosp. gracića, što si ljubomoran? :o

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 20 jan 2012, 11:48

Aldinn1 je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Nakon što je osvanula vijest da je Željezničar suspendovao veznjaka Srđana Savića, te najavio moguću finansijsku kaznu zbog toga što se ovaj pojavio u Češkoj na pripremama drugoligaša Karvine, kontaktirali smo i Savića koji nam je kazao da je iznenađen potezom ljudi sa Grbavice.

U pravu si ali je to on lično morao platit. Znači ako igrač želi vidit europu mora sebi podvući da neće biti plaćen niti će biti osiguran. Može se hvalit kada ostari da je osvojio pehar ali nema poštara da donese penzije :lol: :lol:[/quote]

Neko bi rekao kad te čita da je Zvijezda klub puna para, sve sami milioni ispadaju iz njega. Igrači koji valjaju napuštaju klub, trener ide u klub koji nema za viršle i tako to :lol: :lol: Daj ba uozbilji se ...
Potpis!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jan 2012, 13:37

trenirajul nasi danas i gdje znal neko

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 20 jan 2012, 16:43

@Aldinn1
Navedi mi bilo kojeg igrača ili trenera koji je igrao u Zvijezdi da je potraživao bilo kakav dug prema njemu od Zvijezde. A ne brini za milione ti, imamo mi ko vodi brigu o njima ;)
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jan 2012, 17:47

grbovic kako je dosao nije jos lopte osuto :mrgreen: danas nije nikako radio s ekipom izgleda da je donio neku opasnu povredu :D al nista vidjecemo u narednom periodu kako ce se situacija odvijati.momci ce ubrzo na more u makarsku ..igraci koji dolaze na probu smjenjuju se ko na pokretnoj traci :mrgreen: jedan dode drugi ode.trenutno su tri igraca na probi a ocekuje se dolazak jos par igraca sl sedmice na probu...ugovor su potpisali kovacevic halilovic grbovic i mujkic :)

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 20 jan 2012, 17:56

astra1922 je napisao/la:grbovic kako je dosao nije jos lopte osuto :mrgreen: danas nije nikako radio s ekipom izgleda da je donio neku opasnu povredu :D al nista vidjecemo u narednom periodu kako ce se situacija odvijati.momci ce ubrzo na more u makarsku ..igraci koji dolaze na probu smjenjuju se ko na pokretnoj traci :mrgreen: jedan dode drugi ode.trenutno su tri igraca na probi a ocekuje se dolazak jos par igraca sl sedmice na probu...ugovor su potpisali kovacevic halilovic grbovic i mujkic :)
Nista od malo zvucnijh pojacanja ...samo probe!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jan 2012, 18:00

ma bice uskoro doce jedan provjeren igrac ovi stari ce se morati dobro potruditi da izbore prvu postavu :D

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 20 jan 2012, 18:03

astra1922 je napisao/la:ma bice uskoro doce jedan provjeren igrac ovi stari ce se morati dobro potruditi da izbore prvu postavu :D
Nadamo se :) :) Samo da nije iz Srbije :D

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 20 jan 2012, 20:09

zmaj_Bosne je napisao/la:@Aldinn1
Navedi mi bilo kojeg igrača ili trenera koji je igrao u Zvijezdi da je potraživao bilo kakav dug prema njemu od Zvijezde. A ne brini za milione ti, imamo mi ko vodi brigu o njima ;)
Pa naravno da neće biti dugova kad je kod vas plata 500KM, a npr. u klubu koji ti spominješ je plata pa minumun po 2.000KM. Samo uzmes računicu i sabereš plate od 500-700KM s platama od 2.000- 5.000 pa čes doći do zaključka zašto je tako.
Zašto je otišao Jović na viršle, ako kod vas ima tu neke pare, pa i to je očigledno.
Nemam ništa protiv Zvijezde, naprotiv možda ste malo i postali civilizovani u odnosu na druge sredine, gdje je katastrofa igrati, ali da ste vi neka velasila u financijama kako ti to predstavljaš je smiješno.
Jedan tim nije samo Savić več ima još pored njega 25 igrača koji se ne žale i primaju redovano plate, a to što je on šupak i što se posvađao s nekim iz kluba je njegova stvar i to je trebao ko čovjek uraditi. Inače treba da bude zadovoljan i što je ikad došao u Želji, jer da nije nikad ne bi otišao nigdje izvan Premijer lige BiH.
Potpis!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 20 jan 2012, 21:07

Bas me zanima kad krenu utakmice koliko cemo biti dobri jer skoro su svi ostali a doslo je par pojacanja nadam se da ce ovi novi biti bas pojacanja da ne griju opet klupu a dosli ko pojacanje i da se osvrnem malo na ove komentare oko tih para sto spominjete zvjezdasi daj ba malo prestante sa tim hvaljenjem da nam se nece odbit to od glavu i meni ste vise dosadili sa tim ko ima redovne plate a ko ih nema pa i ti bi klubovi volili da nije tako ipak svi smo mi iz BiH a vi ostali sto imate nesto protiv tih nasih plata od 500 do 2000 jesu redovne su kod nas sto se dogovori to se ispostuje sami gradimo stadion i opet se sve to ispostuje i opet dodjete svi u Gradacac igrate slobodno i navijate slobodno za svoj klub prema tome nemate nama sta rec da smo mali da smo seljaci i sve te ostale stvari sto to mislite ostavte to za sebe ha ya ;)

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 20 jan 2012, 21:43

Aldinn1 je napisao/la:
Pa naravno da neće biti dugova kad je kod vas plata 500KM, a npr. u klubu koji ti spominješ je plata pa minumun po 2.000KM. Samo uzmes računicu i sabereš plate od 500-700KM s platama od 2.000- 5.000 pa čes doći do zaključka zašto je tako.
Zašto je otišao Jović na viršle, ako kod vas ima tu neke pare, pa i to je očigledno.
Nemam ništa protiv Zvijezde, naprotiv možda ste malo i postali civilizovani u odnosu na druge sredine, gdje je katastrofa igrati, ali da ste vi neka velasila u financijama kako ti to predstavljaš je smiješno.
Jedan tim nije samo Savić več ima još pored njega 25 igrača koji se ne žale i primaju redovano plate, a to što je on šupak i što se posvađao s nekim iz kluba je njegova stvar i to je trebao ko čovjek uraditi. Inače treba da bude zadovoljan i što je ikad došao u Želji, jer da nije nikad ne bi otišao nigdje izvan Premijer lige BiH.
Sine Zvjezda je klub koji postoji od 1922 godine,Gradacac je sine poznat po civilizaciji i to je jedan od rijetkih gradova poznat po cistoci,civilaizaciskoj,to je grad gdje jedino sudije sude kako hoce zato sto je publika civilizovana,i da ti kazem jos nesto sine Jovic nije otiso radi novca ,vec radi Sarajeva,i normalno je da ce lakse iz Sarajeva do mozda i Evrope,Gradacac je sine grad koji ima dusu ,ali ti to vjerovatno neznas zato sto ti je djed ili babo bio seljak,i ti doselio pa ti drago sto zivis u gradu i sto imas balkon,po obvome sto ti pises se poznaju pravi seljaci,jer sine seljak nije sa sela on je iz grada ali se istice njegov seljakluk!!!!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 20 jan 2012, 22:21

realinjo1 je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:
Sine Zvjezda je klub koji postoji od 1922 godine,Gradacac je sine poznat po civilizaciji i to je jedan od rijetkih gradova poznat po cistoci,civilaizaciskoj,to je grad gdje jedino sudije sude kako hoce zato sto je publika civilizovana,i da ti kazem jos nesto sine Jovic nije otiso radi novca ,vec radi Sarajeva,i normalno je da ce lakse iz Sarajeva do mozda i Evrope,Gradacac je sine grad koji ima dusu ,ali ti to vjerovatno neznas zato sto ti je djed ili babo bio seljak,i ti doselio pa ti drago sto zivis u gradu i sto imas balkon,po obvome sto ti pises se poznaju pravi seljaci,jer sine seljak nije sa sela on je iz grada ali se istice njegov seljakluk!!!!
Bio sam ja Gradačcu i napisao sam svoje mišljenje. Ima ona stara izreka svako svoje selo fali ...
Potpis!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.