Marcha buduci kapiten

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Jes Iaquinta zvijer bio!Bianconeri1988 je napisao/la:Ma kakvo spavanje, noć tek počela, lijepo je da se prisjećamo starih dana i ne znamo da li da se smijemo ili plačemo kakvi su nam igrači igrali.![]()
[youtube][/youtube]
Ovo su bili dani kad sam pratio Juve preko teletexta i čekao Domenicu Sportivu na Rai-u da gledam golove, znam da ono jednu sezonu niko nije prenosio Serie A, baš kad se Juve vratio![]()
Što Iaquinta otrese Barzaglija!?![]()
A Barzagli pravi momak bio, a na Iaquinti se ni sekunde ne primjeti da je ostario
![]()
Vidio sam negdje i najboljeg veznog igrača Serie A Nocerina![]()
![]()
@Glupost
Slažem se Rossija u potpunosti, a doći će neki dobar igrač na ljeto, ne treba zaboraviti da trebamo platiti i treću ratu za ove otkupljenje i to će nas koštati nekih 35 miliona.
Haha vala bas, procitas unazad par stranica izgubis se skrozBianconeri1988 je napisao/la:Izađem, nema me 2 sata, dođem kući kontam Amauri konačno otišao, opet ništa.
Pisalo se za Yaga da smo ga prodali Tottenhamu, ali nismo znali gdje je dalje otišao...![]()
Od eventualnih pojačanja ništa prije ponedjeljka.
EDIT: Amauriju se žena treba poroditi, tako da je sve odgođeno za sljedeću sedmicu iako je praktički već sada Amauri Fiorentinin igrač jer je sve dogovoreno između igrača i klubova.
Iako je održan sastanak sa agentom Guarina, izgleda od njega neće biti ništa, prioritet i dalje ostaje Caceres.
Ovdje se više ne zna ni ko pije ni ko plaća.
BravoBianconeri1988 je napisao/la:Doveo je Marotta Pirla, a ni to nije mala stvar, imao je Pirlo ponuda i drugih klubova, pa je nas izabrao.
Ali De Rossi može doći u Juve samo na fantasy footballu.![]()
Caceresa sad, Guarina i Higuaina na ljeto i imali bi odličnu ekipu sljedeće sezone. To je moj neki plan, mada ja mislim da nam je potrebnije krilo od centralnog napadača, recimo Gotze ili Hazard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.