FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svakoga dana u svakom pogledu sve vise i vise napredujemo. 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Svakog dana u svakom pogledu sve vise naprđujemo 

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ako mislimo na istu stvar onda i ne mora značiti da je greška. Pusti to, treba malo više cijeniti klub nego sebe. : )pile87 je napisao/la:Cuo sam da je i napravljena jedna kardinalna greska prilikom ovog svega al necu da kvarim ugodjaj svima.Al eto cisto da se zna neki ljudi jednostavno nemaju osjecaj za posao!partibrejker1921 je napisao/la:Dobro si čuo . : )
Mah reci to Bukiju...Amaterizam nikad nije dobar pogotovo ako je posao u pitanju a po meni ovo sto se otvara bi trebalo biti posao.Korisnija su dva covjeka koji rade za platu i odgovaraju nekome u ovom slucaju dir. marketinga nego neko ko ce dzaba nesto kurikat pa kako mu se cefne.Radije ne bi o ovome al povuce me ti za jezik...partibrejker1921 je napisao/la:Ako mislimo na istu stvar onda i ne mora značiti da je greška. Pusti to, treba malo više cijeniti klub nego sebe. : )pile87 je napisao/la:Cuo sam da je i napravljena jedna kardinalna greska prilikom ovog svega al necu da kvarim ugodjaj svima.Al eto cisto da se zna neki ljudi jednostavno nemaju osjecaj za posao!partibrejker1921 je napisao/la:Dobro si čuo . : )
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Treba napomenuti da fan šop komšija počiva na istom principu.
I još nešto moram se složiti sa Piletom.Bolje da je klub uložio 15000 i zaposlio dva čovjeka koji bi direktno odgovarali jednom od direktora,nego ovako.
mislim da je zujo oko toga govorio na TV SA da ce biti angazovana firma koja ce se bavi mrketingom kako u tom polju nisu zadovoljni a vjerovatno da ce to biti fabrika ciji direktor je u upravi zelje , mislim da je tako nesto rekao ...
To ti dodje isto kao kad imas trenera koji ima platu 5000 i trenera koji je isto dobar a kao radice dzaba ovaj sa platom bice odgovoran.Ili igraca koji kaze eto volim Zelju igracu dzaba, nemoj ziv bio igraj za platu, jer ono cemu se tezi da se izdignemo iznad bosanskog amaterizma.Amar je drukcija psiha zato i uspjeva nesto napraviti.Moje misljenje je kad nesto pravis neka bude kako treba ili nikako.Bilo sta unutar kluba je posao i tako se treba odnositi prema tome.DANDY je napisao/la:I još nešto moram se složiti sa Piletom.Bolje da je klub uložio 15000 i zaposlio dva čovjeka koji bi direktno odgovarali jednom od direktora,nego ovako.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A šta će nam sad biti sa udruženjem!?
Valjda će naći neki dogovor pa da se navijačka obilježja koja se prave preko udruženja prodaju u fan shopu!?
Zna li neko otprilike lokaciju tog fan shopa?
Valjda će naći neki dogovor pa da se navijačka obilježja koja se prave preko udruženja prodaju u fan shopu!?
Zna li neko otprilike lokaciju tog fan shopa?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
o stanju u BH društvu, kada te gazda najuri sa posla ako tražiš svoju zarađenu plaću, jer on hoće i posao i plaću a kolko je onih koji nemaju ni posla 

Moj savicuu mali pticu sine dragii nadam se da cemo se sresti pa da te podsjetim jedne noci kad si jos dvojicom kolega svojih bioo iz prvog tima pa sta ste pricali , a sad **** jedno odje,bauuus i tad sam ti rekao ne moze te vi voljet Zelju kao mii povrijedjen it ponos takvi igraci kao ti koji nemaju samopouzdanje i nisu psihicki jaki tj ne mogu biti jaki samo usporavaju nase teznje ka boljem
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Gotivio sam ovog Savica uvijek, ali je sad ispao smrad da je nevjerovatno. Neces da treniras, neces da produzis ugovor, a trazis neke pare. Nece moci ove noci. Imao je solidnu platu i laze da je nije primao, mozda ne na vrijeme, ali je sve ispostovano.
Nemoj se ni vracati ko te .ebe i ja mu ne bi dao papire.
Nemoj se ni vracati ko te .ebe i ja mu ne bi dao papire.
Potpis!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma ništa, raja, raspadamo se

Ž '21!
Savić je sam sebe ukopo i sj... karijeru, Amar mu ovo pljuvanje i iznosenje lazi nece nikad oprostiti jos ce se pobrinuti da ga jos vise sj..., hvala njemu na par dobrih utakmica i golu u finalu KUP-a ali iznosenje lazi da bi sebe opravdao za neke postupke, eto svima se dizale plate, isplacivalo se na vrijeme i uplačivalo samo eto njemu jadniku nisu, mislim sta reci? frajer konta da moze neke stvari kako on a hoce zaboravio gdje je nije mu ovo Zvijezda, do kad ga veze ugovor sa nama?
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Mozda hoce da radi kao konobar kod Amara
e hajvana

Aaaa u ne vrijeme mi dodje ovaj fan shop,valja skupljati novce za Siroki a sad i ovo
Nego ovo sto Bianco pita,hocel' se sta iz udruzenja prodavati tu,i ovo preko web jel samo za van BIH,ili i za van Sarajevo?

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije ni kod vas sve bajno,a komsije?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
boccaccio@
JA bio bio zadovoljan sa 250 000 eura za Zebu ali u slucaju da zeba striktno kaze da nece produziti ugovor s zeljom..ali nije takva situacija zeba hoce da produzi ugovor i tako ce i biti..Zato je Amar odma odbio Zurich jer zna kako zeba razmislja i zna da je voljan pruduziti ugovor..Dok je sutuacija oko Nyeme potpuno razlicita..on nece da produzi ugovor i nista od njeg u ovoj polusezoni,cak mislim da je potpisao predugovor s drugim timom al et znace se sve vise narednih dana...
JA bio bio zadovoljan sa 250 000 eura za Zebu ali u slucaju da zeba striktno kaze da nece produziti ugovor s zeljom..ali nije takva situacija zeba hoce da produzi ugovor i tako ce i biti..Zato je Amar odma odbio Zurich jer zna kako zeba razmislja i zna da je voljan pruduziti ugovor..Dok je sutuacija oko Nyeme potpuno razlicita..on nece da produzi ugovor i nista od njeg u ovoj polusezoni,cak mislim da je potpisao predugovor s drugim timom al et znace se sve vise narednih dana...
ma jedino ovi nezadovoljnici minutazom na terenu i klupiSarajlijc@ je napisao/la:Nije ni kod vas sve bajno,a komsije?

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
- spielführer_21
- Kontakt:
Raspadamo seSarajlijc@ je napisao/la:Nije ni kod vas sve bajno,a komsije?

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Argentina, imekorisnicko, Taree i 43 gosta.