Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
NEMA zajeb,ancije kod AMARA!ipetm je napisao/la:
zeba i nyema su svjesni da amar nije levat i da je tvrdoglav kao mazga,ako ne produže ugovor vrlo lako bih mogli završiti na tribinama .spielführer_21 je napisao/la:A šta ako na ljeto ode džabana kad mu istekne ugovor?don_burza je napisao/la:Sramota je da najbolji igrac lige ode za 200k eura
Moj ga komsija moze kupiti da mu istovara stvari kad dodje iz Njemacke
tako ispada jbg
Nikako se neće dijeliti, klub će samo plaćati onu robu što im Gong isporuči, sav prihod ide klubu.DANDY je napisao/la:Yebo ti ovo!Samo me interesuje kako će se dobit od fan shopa dijeliti. Dođe "gong" na svoje.
A i nebitno, kako sam cuo trebalo bi biti bruku proizvoda + online prodaja pa navali dijaspora...Stekajte pare kako sam cuo bice prvoklasno sve...partibrejker1921 je napisao/la:Nikako se neće dijeliti, klub će samo plaćati onu robu što im Gong isporuči, sav prihod ide klubu.DANDY je napisao/la:Yebo ti ovo!Samo me interesuje kako će se dobit od fan shopa dijeliti. Dođe "gong" na svoje.
Dobro si čuo . : )pile87 je napisao/la:A i nebitno, kako sam cuo trebalo bi biti bruku proizvoda + online prodaja pa navali dijaspora...Stekajte pare kako sam cuo bice prvoklasno sve...partibrejker1921 je napisao/la:Nikako se neće dijeliti, klub će samo plaćati onu robu što im Gong isporuči, sav prihod ide klubu.DANDY je napisao/la:Yebo ti ovo!Samo me interesuje kako će se dobit od fan shopa dijeliti. Dođe "gong" na svoje.
Sudeći po Đelinom osmijehu mislim da si dobro čuo.pile87 je napisao/la: A i nebitno, kako sam cuo trebalo bi biti bruku proizvoda + online prodaja pa navali dijaspora...Stekajte pare kako sam cuo bice prvoklasno sve...
Cuo sam da je i napravljena jedna kardinalna greska prilikom ovog svega al necu da kvarim ugodjaj svima.Al eto cisto da se zna neki ljudi jednostavno nemaju osjecaj za posao!partibrejker1921 je napisao/la:Dobro si čuo . : )
jel ta kardinalna greška možda "poslovna" posjeta bišćevića fan shopu fudbalskog kluba sarajevo?pile87 je napisao/la:Cuo sam da je i napravljena jedna kardinalna greska prilikom ovog svega al necu da kvarim ugodjaj svima.Al eto cisto da se zna neki ljudi jednostavno nemaju osjecaj za posao!partibrejker1921 je napisao/la:Dobro si čuo . : )
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.