Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nije.dalje.bavaraccccc je napisao/la:alija izetbegovic![]()
Fikret Abdic kako zaboravih babuSajko5 je napisao/la:nije.dalje.bavaraccccc je napisao/la:alija izetbegovic![]()
Heroj Fikret AbdicSajko5 je napisao/la:nije.dalje.bavaraccccc je napisao/la:alija izetbegovic![]()
Posto sam jedva skonto pitanje (mislim da je do mene, posto je napisano gramaticki bez greske) mislim da je red da se postavi novo. Treba li spomenuti da je pitanje tako lagano, da sumnjam da ce iko znati bez Googla?bavaraccccc je napisao/la:Koje je latinsko ima Odiseja junaka iz Homerovih prica??
tacno,postavi novoŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, mislim da je cak poprilicno jednostavno, tko god je procitao Odiseju i Joyceov ''remake'' Uliks, skuzio bi da je to drugi naziv za Odiseja. Ujedno i latinski.
Pirsing na usima i nosu?ŠB_Fidelis je napisao/la:Hmm, hajd eto prijenos sa druge teme. U mayanskoj kulturi ljepota je bila od vaznosti, a osoba je smatrana lijepom ako je imala sta?
ŠB_Fidelis je napisao/la:Hmm, hajd eto prijenos sa druge teme. U mayanskoj kulturi ljepota je bila od vaznosti, a osoba je smatrana lijepom ako je imala sta?
da budu koso-oki ? da imaju ukrštene oči ? T_TŠB_Fidelis je napisao/la:Netocno sve, dalje hehe. Mislim, blizu u nekim slucajevima, radi se o deformitetima, ali konkretnije malo.
Ajd evo, pomoc, danas je to medicinsko stanje ociju za koju postoji i izraz, a Maye su to namjerno radili.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 27 gostiju.