A kada pričamo i o Holgeru odmah se možemo osvrnut i na još jednog igrača iz Bayernovog podmlatka a to je Contento, donekle je to solidan igrač al za njega isto mislim da nikad igračine neće biti. Nekako meni ono nešto fali kod njega, da kažemo nema tu petlju ko na primjer Muller i Badstuber. I još nešto što se Holgera tiče, jeste da ga jesam branio, jer napadi su na njega često neosnovani, ali to ne znači da npr sad dođe Howedes u Bayern i da ja onda ne bi možda volio vidjet i stoperski par Boateng-Howedes. Može Badstubera istisnut drugi stoper, ali neka pokaže kvalitet na terenu, od potencijala i talenta nema ništa , ako ti ne dokažeš na terenu za Bayern da si pravi igrač.
Što se našeg podmlatka tiče , na njemu treba dalje radit, znači i pored toga što trebamo napravit 2-3 veća transfera godišnje (ne moraju uvijek biti veliki transferi, niti obavezno svake godine, zavisi od potrebe) treba ulagat i u drugi tim i s drugim timom dobro radit kako bi se izvukli novi igrači za prvi tim. Van Gaal je u prvoj godini odmah dvojicu izvukao (Muller , Badstuber) i vidimo da sada standardno igraju, da su brzo napravili proboj a i ostali su igrači tu koji su prošli mlađe kategorije: Lahm, Schweini, Kroos....Tako da i s drugim timom se mora radit dobro da bi opet izvukli dobre igrače iz njega. Uli i onako razmišlja o novim ulaganjima u drugi tim a eto sad će se angažovat tu i Tarnat i Scholl za rad i s tim kategorijama.
Effenberg je jučer izrazio spremnost da uđe u upravu Bayerna. Naime Uli je nedavno spomenuo kako bivši proslavljeni igrači poput Scholla, Kahna, Effenberga bi trebali naći mjesto u upravi i kako su oni kandidati da naslijede ovu staru gardu. I Cheffe odmah jučer izražava spremnost