Zabija 100%SoloJuve26 je napisao/la:Izgleda da cemo gledati Boriella iz prve minute u subotu.
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Juventus/" onclick="window.open(this.href);return false;
@Bianco
Nemoj da se salis. Brat se vraca u velikom stilu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Zabija 100%SoloJuve26 je napisao/la:Izgleda da cemo gledati Boriella iz prve minute u subotu.
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Juventus/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bianconeri1988 je napisao/la:Mora da me zezate? Vjerujete Gazzetti? Kako će Gazzetta znati prvi sastav ako je trening zatvoren za javnost!?![]()
![]()
Borriello će u utorak igrati prvu u Coppa Italia, dok je u napadu još uvijek Matri prva opcija.
Amaurijev agent potvrdio da će se sutra ozvaničiti prelazak Amaurija u Fiorentinu. Amin Bože![]()
![]()
Rubin odbio ponudu za Bocchettija, to sam već pisao, čini mi se i tako...
Curva N. rece da ce Borriello mozda od prve, a gazzetta pokupila sa foruma ko hljebSoloJuve26 je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Mora da me zezate? Vjerujete Gazzetti? Kako će Gazzetta znati prvi sastav ako je trening zatvoren za javnost!?![]()
![]()
Borriello će u utorak igrati prvu u Coppa Italia, dok je u napadu još uvijek Matri prva opcija.
Amaurijev agent potvrdio da će se sutra ozvaničiti prelazak Amaurija u Fiorentinu. Amin Bože![]()
![]()
Rubin odbio ponudu za Bocchettija, to sam već pisao, čini mi se i tako...
Eh vidjet ces ti da ce Gazzetta imati u pravu, ma da bi ja i volio da zaigra Boriello od pocetka.
A ja sto sam cito u vezi Amauri je da ce izgleda opet usrati sve, on trazi 1,9 godinsnji dok mu ovi nude 1,2 pa eto vidjet cemo sta ce izaci iz toga sutra...
Bianconeri1988 je napisao/la:Možda je Curva Nord insider koji radi za Gazzettu![]()
![]()
Ko bi nam sutra mogao doći!?
Guarin ili Caceres, eci peci pec ti si mali zec...![]()
Valjda će ta pojačana biti u konkurenciji za utakmicu protiv Udinesea.
on je radio za Calcio GP, a sad ne znam, gazzetta je toalet papir, pa se muva po forumimaBianconeri1988 je napisao/la:Možda je Curva Nord insider koji radi za Gazzettu![]()
![]()
Ko bi nam sutra mogao doći!?
Guarin ili Caceres, eci peci pec ti si mali zec...![]()
Valjda će ta pojačana biti u konkurenciji za utakmicu protiv Udinesea.
Bianconeri1988 je napisao/la:Volio bih i ja da zaigra Borriello zbog ovih svih dušmana i da zabije koji gol, ali ne znam meni je Marchisio najdraži igrač u ovom Juventus, uz preostalu staru gardu, ali mi je najdraže kad Matri zabije, ja bih najradije da obojica igraju.
Ali opet kad skontam svejedno je ko će igrati, samo da mi dobijemo.![]()
Ma kakva Gazzetta, iz godine u godinu im je prodaja sve slabija i slabija, žive od stare slave, hoće oni protiv Juventusa da pišu...
@SoloJuve26
Daj Bože da bude tako za Caceresa, slično razmišljamo, od početka se znalo, neko mora otići da bi neko došao, odlaskom Sorensena i Amaurija rasteretili smo budžet sasvim dovoljno da dođe neki dobar igrač.
Kažem ti ja da će Amauri potpisati samo do kraja sezone
Ma nek' zabija, nek' nam pomogna u čiščenju konkurencije, znam da protiv nas neće zabiti, zna on kako je opasno trenirati sa ChiellinijemGlupost je napisao/la:Joj kada nam Amauri zagorca zivot, ocekujem u njegovih prvih 5 nastupa 3 gola
haha mogu zamisliti ako bi zabio protiv nas tu njegovu reakciju al eto ja bi mu poklonio taj go samo da ode jendomBianconeri1988 je napisao/la:Nećemo, imamo mi boljih igrača od Pepea u Juventusu, primjer Chiellini![]()
![]()
Ma nek' zabija, nek' nam pomogna u čiščenju konkurencije, znam da protiv nas neće zabiti, zna on kako je opasno trenirati sa ChiellinijemGlupost je napisao/la:Joj kada nam Amauri zagorca zivot, ocekujem u njegovih prvih 5 nastupa 3 gola![]()
![]()
@SoloJuve26
Daj Bože da Marotta zna, ja dok ga ne vidim na press konferenciji ja ne vjerujem![]()
Platili smo ga 20 miliona + Nocerino, dakle tu 20 miliona, prvu sezonu 3 miliona i ostale 3 po 4, znači oko 35 miliona.
Kad se radi o nekom s dobrim kvalitetom onda nezalim tolko para dati,.Bianconeri1988 je napisao/la:Pa sljedeći igrač kojeg platimo npr. 25 miliona će nas izaći preko 50![]()
Računaj da mu plaća neće biti ispod 5 miliona, i to pomnožiš sa recimo 5 godina dobiješ 25![]()
Ova sezona je izuzetak u odnosu na prošle, levati koji dosad nisu nikad dali gola u karijeri ne zabijaju protiv nas kao prije, tako da sumnjam da će i Amauri, imat će on preveliku želju da zabije, ali neće uspjeti.
Da je sad kako Fiorentini uzeti Behramija, meni se baš sviđa taj igrač, protiv nas kad su igrali bio je najbolji uz Jovetića, baš ratoboran, ne voli da gubi, dobar za klupe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.