FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
" onclick="window.open(this.href);return false;
Čelik volim ja. Srce je k'o Zenica. Sanjam sretno Bilino.
Mislim da sudija nije vidio ono kada je Pepe stao na ruku Messiju namjerno, inace bi pocrvenio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Tad je i Real igro ko Sarajevo.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa sta ova Barsa radi stvarno sramota , igraju ko Sarajevo prije 30 godina

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- adriano_leite
- Kontakt:
Reci ce opet da ih je sudija ostetio, ha ja, sta moze vise tele da kaze.Donnie Darko je napisao/la:Šta li je večeras šaban nasro na presici.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
http://i1111.photobucket.com/albums/h47 ... /pepe2.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jok. Ne bih rakiju.Rooney88 je napisao/la:Opet bi se ti latio pilsnera, rakije i meze. Nebi znao uzivati u koktelima i onim dzunglama sto ubace u njih. (Fora pokupljenja iz Lock, Stock and Two Smoking Barrels)

Kopija? Ne. Daleko od toga. Možeš igrati defanzivno, al' ne moraš ići tako nisko i koristiti se nesportskim metodama. Utakmica bi se trebala dobiti na terenu, nikako kojekakvim pritiscima na sudije, pričama i pravdanjima. Rovovskom borbom u 90/180/ minuta i to je to. Problem je što Mourinho vodi Real. Da on vodi Manchester, City, Inter ili neki četvrti klub, ovo bi bilo mnogo lakše. Zašto? U Madridu su ipak navikli na gospodstvo. U Madridu ne smiješ postaviti totalno defanzivnu formaciju. Ne smije ti Ronaldo igrati beka. Ne smije Benzema igrati samo na svojoj polovici. Eh, zato Mou mora malo nabrijati ovu ekipu i pokušati na razne načine isprovocirati pobjedu. Razumijem ga, moram priznati. Čovjek ne voli gubiti, pa se vodi makijavelističkim metodama u nadi da će mu proći. Jok.Rooney88 je napisao/la:Tesko da se nekom kopijom njihove igre moze parirati, naravno ako si na to mislio pod opravdanom kritikom mesarske igre Madridjana sa her Pepeom na celu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
http://29.media.tumblr.com/tumblr_ly0n3 ... o1_400.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- PatrickBateman
- Kontakt:
Messi je odustao od golgeterske trke s Ronaldom ,sada se zadovoljava time sto jednim pasom rjesi utakmicu.
Mislim da ce na Nou Campu biti nerjeseno,jer Real nema sta da izgubi.Nesto slicno polufinalu lige prvaka prosle godine.
Pepea i comp. ne treba ni komentarisati,mentalno nisu u redu...
Mislim da ce na Nou Campu biti nerjeseno,jer Real nema sta da izgubi.Nesto slicno polufinalu lige prvaka prosle godine.
Pepea i comp. ne treba ni komentarisati,mentalno nisu u redu...
Jednostavno umjetnici,a sto se tice Reala vise kretena i imbecila na jednom mjestu odavno nije bilo u nekom klubu.Onako ponasanje,fauliranje namjeno stajanje po rukama i nemogucnost da sportski priznas da je neko klasa za tebe to mogu samo oni Portugalski kreteni od Murinja,Pepea i ostalih,za sve to postoji samo jedna rijec fuj.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ovo je ekipa sa 2 planete.
Sa kojom lakocom igraju,to je za nepovjerovati.Messi jednim potezom rijesi utakmicu,sto jos vise objasnjava ko je najbolji na svijetu,ako je postojala ikakva dilema oko toga.Sta reci o kapitenu ?Sa 33 godina igrati onako to je za svaku pohvalu.HVALA TI CAPITANO STO POSTOJIS !
Ovom recenicuom meni je guardiola ukrao srce
Guardiola. "Alexis je ukrao moje srce. Njegov transfer je izvanredan."
Sa kojom lakocom igraju,to je za nepovjerovati.Messi jednim potezom rijesi utakmicu,sto jos vise objasnjava ko je najbolji na svijetu,ako je postojala ikakva dilema oko toga.Sta reci o kapitenu ?Sa 33 godina igrati onako to je za svaku pohvalu.HVALA TI CAPITANO STO POSTOJIS !
Ovom recenicuom meni je guardiola ukrao srce

Guardiola. "Alexis je ukrao moje srce. Njegov transfer je izvanredan."
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 19 jan 2012, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
@Monolog
Ne vrijedjaj R
akiju da ti nebih opleo po pilsneru. Prosli put si mi i banom prijetio ako se dobro sjecam.
A slazem se za Mourinha. Sada je najgore sto on ispada los trener a ne shvataju da se mentalitet kluba na cijem je celu i navijaca istog mora promijeniti ako zele ispred Katalonaca. Zato ja njega zeljno ocekujem na klupi Uniteda kada se SAF povuce. Danas mu je mozda greska bila u udarnom dvojcu, Benzema-Gonzalo, nekako ne mogu ih zamisliti oboicu + Ronaldo na terenu protiv Barce a opet se sabijes u bunker.
Trebao je tu kreativac, Ozil ili Kaka da ekipa bar ima neku ideju, nije ni Ronaldo Messi pa da moRe sam protiv svih.
Automatski se i on uklopi u sivilo i onda samo na drz-nedaj mozes izvuci koliko-toliko povoljan rezultat.
Ne vrijedjaj R

A slazem se za Mourinha. Sada je najgore sto on ispada los trener a ne shvataju da se mentalitet kluba na cijem je celu i navijaca istog mora promijeniti ako zele ispred Katalonaca. Zato ja njega zeljno ocekujem na klupi Uniteda kada se SAF povuce. Danas mu je mozda greska bila u udarnom dvojcu, Benzema-Gonzalo, nekako ne mogu ih zamisliti oboicu + Ronaldo na terenu protiv Barce a opet se sabijes u bunker.

Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 19 jan 2012, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Jedini spas za ove kretene iz Madrida je da se Katalonija otcjepi,a Real ce zbog ponasanj Murinja,Pepea i njima slicnih doci u situaciju da ce se gaditi i sopstvenim navijacima.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.

evo sta drugi igraci misle o gnjidi
cigan ,još što jedan napisa na Realovoj temi pogleda da nebi promašio ruku.ALLSTAR23 je napisao/la:http://29.media.tumblr.com/tumblr_ly0n3 ... o1_400.gif

Ma ponašanje manje više meni se gadi igra,a kako se oni ponašaju boli me neka stvar.
Barcelona demonstrirala silu i zamolio bih ih da se više ne zajebavaju protiv Espanyola i sličnih jer mi onda dobijemo nadu da možemo pobjedit
Barcelona demonstrirala silu i zamolio bih ih da se više ne zajebavaju protiv Espanyola i sličnih jer mi onda dobijemo nadu da možemo pobjedit

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Veliki sam hejter Barcelone i znaci nemogu da smislim glumce kao sto su Alves,Busquts..znaci gade mi se kad ih vidim na tv..al poslije veceras i onakve predstave reala..ono je fuj Pepe,Contrao,Carvalho.smetljari obicni oni najvise..Problem Realu sto bi oni svakoj ekipi na svijetu bez ikakvih problema dali 3 gola bio to Milan,Chelsea,United..nebitno ali kad dodje Barca u njima bukne nesto najgore sto se njima moze desiti..neka bolesna zelja da se udari,povrijedi igrac barselone..fuj Znaci ocito Pepe,Carvalhu je draze da udari igraca Barselone nego da im daju 2 gola..nehvatam kakav je to mentalni sklop,kakva je to bolest kad tako razmisljas..Jedino vidi se Benzema da jedini hoce da se naigrava i da pobjedi Barcu cisto ostali bojkotuju fudbal i sve sto rade ostalim protivnicima..
Opet nemogu se zamisliti da navijam za ekipu koja u svojim redovima ima takve kvarnjake od ljudi na prvom mjestu Alves,Busquats,Pedro cak i Pique..ljudi koji zele na pokvaren nacin da dodju do prednosti tako sto ce isfolirat,isprovocirat crveni karton protivnika..ne samo protiv Reala..zbog ovih tipova ima dosta ljudi kojima je muka od Barcelone zbog ovih ljudi Barcelona nikad nece biti najveci klub na svijetu!!
Opet nemogu se zamisliti da navijam za ekipu koja u svojim redovima ima takve kvarnjake od ljudi na prvom mjestu Alves,Busquats,Pedro cak i Pique..ljudi koji zele na pokvaren nacin da dodju do prednosti tako sto ce isfolirat,isprovocirat crveni karton protivnika..ne samo protiv Reala..zbog ovih tipova ima dosta ljudi kojima je muka od Barcelone zbog ovih ljudi Barcelona nikad nece biti najveci klub na svijetu!!
Da li je bila pressica ima li neko izvjestaj sta je rekao murinjo???
Moj miljenik Alexis je dokazao da je ubica madrizana. Drago mi je sto se "mali zvrk" uklopio u igru i sa Mesijem ima da ubija. Onda Cesc pa Inijesta i Xavi. Ma nemozes ih sve nabrojat. Hej ljudi pa odbrana im zabija - ma to vise nema smisla.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.