Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Tarik14
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Tarik14 » 25 avg 2009, 22:49

T-MAC je napisao/la:ja ne znam sta vi hocete(vi koji ste protic cire).sta hocete kodru,koji nema ni ama bas nista trenerskog iskustva i vi hocete njega za selektora.prvo govorite on bi otjerao ove iz saveza ma karinu bi moju otjero(izvinite na rjecniku al sam morao).kako znate da bi ih otjerao ajde recite mi,dajte nesto,bilo sta.
on bi ko neku atmosferu stvorio,ma kakvu bi to on atmosferu stavorio da mi je samo vidjet nasto bi to licilo
on bi samo zavrsio kao i svaki drugi selektor koji nema razultata a to je OTKAZ i 100% sam siguran da ih kodro ne bi imao.govorite nase strucnjake na klupu pa gdjesu svi oni,kad ih se najvise trebalo da budu tu,nakon one utakmice na kosevu,nijedan nije dao otkaz pa vamo dosao da nam pomogne i zato tisu.
zato dajte podzite ciru i nase momke i uz Boziju pomoc smo sljedece ljeto u africi
Potpisujem ti post ali bih htio da dodam da je Ciro izmislio nogomet za Kodru. Ciro je za Kodru sta je Spahic za Mikelinija. 8-)

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 25 avg 2009, 22:53

Sve se slažem sa ŽELJO DO GROBA osim sa nickom,u mene je VELEŽ DO GROBA ! :P
8-) 8-) 8-)

Sad ozbiljno,95 % onog što je napisao se poklapa sa mojim mišljenjem.
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 25 avg 2009, 23:20

[quote="amir"]Evo citam postove i u nekim procitah kako je ovo Kodrina ili neznam cija vec reprezentacija, po cemu su to njihove reprezentacije, po vasem onda je Ciro ili bilo koji drugi selektor koji preuzima reprezentaciju treba se odreci svih igraca koji su igrali dok je bio prijasnji selektor i pozvati sve nove igrace i da onda se kaze da je to njegova reprezentacija, pa ljudi kad god koji selekor je dolazio i pozivao je 80 % igrace koji su igrali za reprezentaciu prije njegovog dolaska i zato se nemoze ni za koga reci da je njegova reprezentacija, reprezentacija je svih bosanaca i hercegovaca a selektor ih samo poziva, za koje misli da su najbolji u tom njgovom mandatu.
Cuj reprzentacija Kodrina, dajte nemojte me nasmijavati, ili jos procitah da su se Ciri poklopili rezultati i zato smo u vrhu tabele, e stvarno smijesno, cuj poklopili rezultati, sto se prije nisu poklapali rezultati da nakon 6 kola bijezimo trecem 4 boda uz povoljan raspored do kraja, nije to poklapanje nego odlicna igra nasih igraca koje vodi MIROSLAV CIRO BLAZEVIC.
Moram ponoviti ovo sto sam napisao i dodati, citam komentare pojedinih koji kazu da bi voljeli da smo i zadnji na tabeli a da nas vodi neko drugi osim Cire, e zaista je to smijesno, pa selektor je tu radi dobrih rezultata a nije radi ucenja trenerskog posla ili radi toga sto svi imaju selekora,OD SELEKTORA SE TRAZE REZULTATI.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 25 avg 2009, 23:30

znaci ako imamo rezuktate mozemo sve ostalo zajebati..ha ja, zato i jeste ciro tu, da imamo rezultate :-)!

nasim ljudima je jednsotavno dovoljno da imamo rezultate, hebes prodavanje igraca, hebes koruptan savez hebes obraz, nek Ciro samo igra sa nasim zmajevima, lavovima, ljiljanima sta su vec na dobar rezultat, stim je sve ostvario sta je savez od njega ocekivao, podrsku vasu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2009, 23:35

no comment je napisao/la:znaci ako imamo rezuktate mozemo sve ostalo zajebati..ha ja, zato i jeste ciro tu, da imamo rezultate :-)!

nasim ljudima je jednsotavno dovoljno da imamo rezultate, hebes prodavanje igraca, hebes koruptan savez hebes obraz, nek Ciro samo igra sa nasim zmajevima, lavovima, ljiljanima sta su vec na dobar rezultat, stim je sve ostvario sta je savez od njega ocekivao, podrsku vasu.
Ok nema podrske,nema rezultata godine pice igraci odlaze u penziju nas ponekad i moldavija ili drugi onako usput klape po usima.A nakon ovog svog rasprdzavanja u savezu potpuno iste face ili dosli jos gori.
Obrazom se ne rijesavaju problemi vec necim drugim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 25 avg 2009, 23:45

Hm...moldavija? netreba nas klapit moldavija kada nam igraci odu u penziju, nas i sada vec poklapa Rijeka (tu smo ponovo isprljali obraz, al nema veze), pa nas klepi F ekipa Irana (posto im je 8 igraca suspendovano) u srcu nasem, ha ja, Radeljic nasao klub, sve super, imamo 4 boda ispred Turaka (mada sta ako nebude ovako kako se mi nadamo i turci nas klepe kod kuce, pa nas Spanci klepe i mi se na kraju pusimo? sta cemo onda?)...

ja i nisam rekao nikada da je Kodro bolji od Cire, ali nevjerujem da ce biti ni Kodro sa 75 puno losiji od Cire...

Medutim, timing kada je Ciro dosao je bas bio jako dobar i efektivan, dode kada se nacija digla na noge, ha ja mogu ja sada i sa StG 77 A1 pred zgradu stati i cekati da iljo izade, jedini efekat ce biti da me uhapse.

dok je bio Kodro, protest je bio barem tu, covijek je sabrao sve legenda ovog fudbala da se bore protiv ove bagre ali eto sada imamo politicara tu.

Znate sta, ovi rezultati su relativni, ova rasprava je relativna tako da se neisplati sta vise ni reci. Svako ovde ima donekle i pravo i donekle grijesi.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 26 avg 2009, 00:05

Selektorovo je samo da ima rezultate, i dok ima rezultate treba ga i podrzavati, podrzavao sam sve selektore dok su imali rezultate a kad prestanu rezeltati onda noga i to je to, tako i sa Cirom, neka ga tu dok ima rezultate a onda neka ide gdje hoce, REZULTATI I REZULTATI to je selektorovo.
Od Cire se trazi jedno a to su dvije stvari, REZULTATI, REZULTATI i REZULTATI.
Podrzavaju ga 95 % nasih strucnjaka, 95 % navijaca, 95 % igraca a da ga ja nepodrzavam e stvarno to nemogu niti hocu, kada ga podrzava jedan IVICA OSIM, koji zaista je "doktor nauka" sto se tice fudbala i svega vezanog za fudbal zasto nebi ja kao navijac.
Miroslave Ciro Blazevicu, budi ti nama ziv i zdrav i odvedi nas u baraz sa nasim igracima a onda cemo vidjeti sta dalje.
Dusmani crknite ali mi smo drugi u grupi i tu cemo aBd biti i poslije 10-og kola u grupi.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 avg 2009, 00:09

Vidim neki spominju ponos Bosanaca.

Prvo Ćiro je Rođen u Bosni u Travniku. Čovjek je dakle Bosanac tako se i izjašnjava Javno, zar nekome tu nešto nije jasno?
Drugo, Čovjek je sa Reprezentacijom hrvatske bio na domak Finala svjetskog prvenstva u Francuskoj, gdje su im konkurenti bili Francuska, Brazil i druge svjetske velesile. Takav podatak iz biografije jednog trenera, ne samo da je poželjan nego je i malo nevjerovatan, jer se radi o sadašnjem treneru naše Reprezentacije. Zar to nije velika stvar?

Treće, U španiji smo izgubili prvu utakmicu i to znamo kako, Villa zabio go iz nemoguće pozicije, čak ni on sam nije vjerovao da ga može odande zabit. Demolirali Estoniju i Armeniju, opet nesretno izgubili od Turske, Demolirali Belgiju u Belgiji, pa je opet pobijedili na domaćem terenu. Trenutno smo najefikasnija Reprezentacija u kvalifikacijama za SP. Sve to je postignuto sa Ćirom na kormilu reprezentacije... Ah da, bježimo 4 boda Turskoj na tabeli grupe i teže nam je se ne plasirat u baraž, nego se plasirat. A čak u nekim varijantama možemo i prvi da budemo... Sve to Sa Ćirom na Kormilu...

Četvrto, neko se poziva na neke priće o Ćiri kako je nekad nešto pričao o Bosni, kako je nekad imao neka radikalna uvjerenja u svojoj glavi, kako je ovo kako je ono... A ko vam je prenio te informacije, gdje su dokazi za to, gdje je sav taj silni Ćirin prljavi veš? Nema ga, nevidi se... pa ispada da je sve to u stvari neka Mahalska prića.
A i da jeste nešto od toga istina, to je bilo prije jedne decenije... Čovjek je možda promijenio svoje stavove... Jer čovjek koji ne mijenja svoje stavove nije čovjek nego spomenik.

Ako je nešto skrivio Bosni, sad joj se odužuje na najbolji mogući način u onome što najbolje zna.
Ali sve jedno, bilo da se pričaju laži o njemu ili istina on radi dobro za naš fudbal i na to trebamo biti ponosni.

Ćiro je se pokazao kao dobar. Čak mislim da upravo ta njegova drskost koju ima i harizma donosi prevagu u postizanju dobrih rezultata naše repke, uvijek smo bili nekako blizu, ali uvijek nam je falilo to malo... koje je čini mi se ćiro sa sobom donio.

Neko će reći sad imamo dobre igraće, uvijek smo imali dobre igraće ali nismo imali sreće.

Sve u svemu Svi koji nevole Ćiru, imaju problem sami sa sobom, nebi me čudilo da bi se neko bunio i kada bi nam Arsen Wenger došao za selektora... Rekao bi šta će nam Francuz, oni nam nisu pomagali kad je trebalo...

Samo se traži dlaka u jajetu...odvratno je slušat te priće o nekom ponosu i nekoj časti...Kad bi svi psovali mater svakom treneru koji bi napravio kiks u kvalifikacijama...
Onda bi rekli, Ćiro bi bio bolji.

Neznam kako bih završio ovaj post, jer je prića o selektorima toliko kompleksna, da bi se o tome moglo pričat 100 godina.

Samo bih rekao na kraju, Kad nas je Ćiro doveo gdje smo sad, sad biste ga tjerali...Odvratni ste!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 26 avg 2009, 00:13

AYAN je napisao/la:
Sve u svemu Svi koji nevole Ćiru, imaju problem sami sa sobom, nebi me čudilo da bi se neko bunio i kada bi nam Arsen Wenger došao za selektora... Rekao bi šta će nam Francuz, oni nam nisu pomagali kad je trebalo...

Samo se traži dlaka u jajetu...odvratno je slušat te priće o nekom ponosu i nekoj časti...Kad bi svi psovali mater svakom treneru koji bi napravio kiks u kvalifikacijama...
Onda bi rekli, Ćiro bi bio bolji.

Neznam kako bih završio ovaj post, jer je prića o selektorima toliko kompleksna, da bi se o tome moglo pričat 100 godina.

Samo bih rekao na kraju, Kad nas je Ćiro doveo gdje smo sad, sad biste ga tjerali...Odvratni ste!
Jesi li vidjela ? Stvarno smo fuj. :lol:
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 26 avg 2009, 00:28

amir je napisao/la:Selektorovo je samo da ima rezultate, i dok ima rezultate treba ga i podrzavati, podrzavao sam sve selektore dok su imali rezultate a kad prestanu rezeltati onda noga i to je to, tako i sa Cirom, neka ga tu dok ima rezultate a onda neka ide gdje hoce, REZULTATI I REZULTATI to je selektorovo.
Od Cire se trazi jedno a to su dvije stvari, REZULTATI, REZULTATI i REZULTATI.
Podrzavaju ga 95 % nasih strucnjaka, 95 % navijaca, 95 % igraca a da ga ja nepodrzavam e stvarno to nemogu niti hocu, kada ga podrzava jedan IVICA OSIM, koji zaista je "doktor nauka" sto se tice fudbala i svega vezanog za fudbal zasto nebi ja kao navijac.
Miroslave Ciro Blazevicu, budi ti nama ziv i zdrav i odvedi nas u baraz sa nasim igracima a onda cemo vidjeti sta dalje.
Dusmani crknite ali mi smo drugi u grupi i tu cemo aBd biti i poslije 10-og kola u grupi.
to su tri stvari heheh usput ba nek bude trener iz ekvatorijalne gvineje boli me briga samo nek igramo dobro rezultati ce doci sam to je jasno
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 avg 2009, 00:56

Ma ova tema je bila mirna ko ,,rahmetli pokojnik,, :lol: Dok nije Zeljo ,,uskrsno,, :mrgreen:
Jos ako vrate okruglu loptu jadna ti majka :D
0.U savezu znamo kakvo je stanje,ko ih moze skinuti i sta jedino.....ali to vec mirise na ban i kriminalne radnje :lol: :mrgreen:
1.Znaci tom savezu treba dzubre,pogan,dvolicnjak,nikakav covijek a uz to da poznaje sport zvani fudbal.
2.Dobar odmah na startu pusi nogu jos uz to ni Banjalucki BSK nije u zivotu vodio a kamoli neki drugi klub,znaci zestoko neiskustvo.
3.Znalci,selektori,treneri iz BIH iliti ljudi patriote koje kobajagi neko i tako naziva su u biti gora gov-na od cire jer svi bijeze od repke ko od kanalizacije a isto tako znaju pametovati kad ih neko ili niko ne pita za repku.
Sad trenutno imamo broj ili tacku 1 sa kojim se sve i vise nadamo tom velikom takmicenju.
A posto niko od vas nema muda da ucini stavku ili tacku 0 u ,,prohodno stanje.
Onda morate da ,,razgledate sta tacka 1 cini kad tacke 3 nece
:lol:
P.S tacku 2 nisam spominjao u kontekstu ovom iz razloga navedenog i nedovoljnog radnog staza u odnosu na ove radne kvalifikacije :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 avg 2009, 15:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 26 avg 2009, 01:11

Ćiro napolje, on da je valjao sad bi trenirao Dinamo ili mladu reprezentaciju Hrvatske.
To što je osvojio 1998 godine 3 mjesto na SP i titulu prvaka sa Dinamom bivše Jugoslavije pripada domenu historije-povijesti :mrgreen: , a jedini način da mu taktika dobije na snazi, jeste da pije mušku vodu iz Kladnja. Zato vi što pomažete Ćiri trk u Kladanj sa bukarama :mrgreen:
Kahva, Kava, Kafa!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 avg 2009, 01:17

Žil Kretenie je napisao/la:Ćiro napolje, on da je valjao sad bi trenirao Dinamo ili mladu reprezentaciju Hrvatske.
To što je osvojio 1998 godine 3 mjesto na SP i titulu prvaka sa Dinamom bivše Jugoslavije pripada domenu historije-povijesti :mrgreen: , a jedini način da mu taktika dobije na snazi, jeste da pije mušku vodu iz Kladnja. Zato vi što pomažete Ćiri trk u Kladanj sa bukarama :mrgreen:
Ciro je trenirao Dinamo skoro najvise od svih trenera ;) A mi u domenu historije sto se fudbala tice nemamo ama bas nista :lol: :mrgreen:
Nego kako ti bukaras znas o Cirinoj muskoj vodi da i ti nisi srkao sa Cirom.ha moj ti Zalosna Sovo haug iliti pih :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 avg 2009, 01:19

Ne trazimo dlaku u jajetu kod Cire nego konstatiramo da je preocigledno da je Kodro otjeran sa pozicije selektora,i da je doveden on od strane ljudi koji ne zele dobro nikome ko voli ovu reprezentaciju,zemlju ,i td.
Sto se tice dokaza protiv Cire da ne voli Bosnu,nije ukusno to pisati,pogotovo nama u Hercegovini koji smo bili po logorima od strane Cirinog vjerovatno najboljeg prijatelja.
Sjeticemo se kad je Ciro sa nasim voljenim komentatorom bio u jednoj od emisija HRT-a.putem video linka i kad ga je pitao voditelj da li je izjavio da zeli da ga pokopaju zajedno sa Josipom Brozom,a on je na to odgovorio kako nikada nije to rekao,i da bi mu se majka u grobu okretala da je to istina,
Da pojasnim,to znaci da je ideja njegove citave familije USTASTVO,znaci,ne hrvatstvo,to je sasvim normalno,nego USTASTVO,E,sad bi valjalo spomenuti i ulogu tog istog pokreta u nasoj lijepoj Bosni i Hercegovini,a pogotovo u Hercegovini.
Ideja da se Hercegovina pripoji Hrvatskoj,ili pak da se od tog diejla zemlje napravi jedna nova drzava, je bila ideja Franje Tudjmana,a Ciro je bio njegov redovan gost,naime bili su izvanredni prijatelji,sto i dan danas Ciro ne krije,i ponosi se time.
Necu vise pisati o ovim stvarima,malo cu se osvrnuti na strucnost naseg selektora i obavljanje svog posla.
Naime,taj covjek ,niti jednom u zivotu nije otisao da pogleda formu nasih reprezentativaca,da ne spominjem potencijalne reprezentativce,neka otkrovljenja ,i td..ali je bio u stanju otici sa Mamicem na utakmicu Dinama u Armeniju,pod izgovorom da vidi kakvi su nam iduci protivnici,i kakav je TEREN,hahah,koja glupost.
Pa,nas selektor je jedini na svijetu ,koji gostuje u bilo kojoj emisiji u kojoj ga pozovu,isto dijete,valjda senilnost udarila u glavu ,pa mu drago sepurit se ispred kamera,i bacat fore tipa "razjeban sam" ,i td..koji to jos trener se provlaci kroz emisije ,pogotovo one koje nemaju veze sa sportom ,od naseg?
Sto se tice rezultata koje imamo u grupi,mozda 10 posto pridajem Cirinoj ulozi,i to samo zbog motiviranja igraca da da daju sve od sebe,a sto se tice taktike,pa on nema pojma ko mu sta igra,
Na kraju ,ako se Ciro nekome svidja,svidja mu se i savez i rad te institucije,i tu ja nemam sta vise pisati,i jako je bitno da kad neko brani Ciru ,treba da se javno deklarira kao neko ko podrzaje Muniba ,Ilju,i ekipu.
Nama treba uredjenje nogometnog sistema,koji ce u narednim godinama predstavljati ozbiljan faktor u svijetu fudbala,sistem koji ce se postivati od FIFA-e,ljudi koji ce moci pokucati Platiniju na vrata ,ljudi koji ce imati takvu reputaciju da nas niko nikada nece smatrati MALIM u fudbalu,ljudi koji ce putovati na mnogobrojne konferencije o fudbalu ,ljude na koje cemo se ponositi.
Zatim,nama treba savez koji ce napraviti takvu premier ligu,da je nemoguce namjestiti utakmicu,koji ce napraviti ligu iz koje ce transferi iznositi milione,a ne par hiljada,koji ce napraviti takvu nogometnu infrastrukturu po svim gradovima da cemo svake godine napraviti par odlicnih igraca.
Nama ne treba da nas neko kupi sa jednim obicnim senilnim licemjerom koji nas pravi budalama,i koji misli da je Bog ovdje jer je 2 puta pobjedio Belgiju,ne treba nam to da nam je liga najgora na svijetu po kvaliteti,da nam igraci igraju za druge reprezentacije,da nemamo jake sponzorske ugovore,da nas u svijetu nazivaju "neka tamo BiH",,,ima tu za napisati puno vise toga,izvinjavam se ako sam bio opsiran.

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 26 avg 2009, 01:22

harishp je napisao/la:
Žil Kretenie je napisao/la:Ćiro napolje, on da je valjao sad bi trenirao Dinamo ili mladu reprezentaciju Hrvatske.
Ciro je trenirao Dinamo skoro najvise od svih trenera ;) A mi u domenu historije sto se fudbala tice nemamo ama bas nista :lol: :mrgreen:
Nego kako ti bukaras znas o Cirinoj muskoj vodi da i ti nisi srkao sa Cirom.ha moj ti Zalosna Sovo haug iliti pih :lol:
To Hare nek si mi se nagovorio :mrgreen: .
Kahva, Kava, Kafa!

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 26 avg 2009, 01:37

pravi dijeciji post, zalostan da nemoze biti zalosniji, znas li napisati nesto normalno a ne samo gluposti.
Ti nemas pojma ni ocemu, lupas ko tele, a ustvari neznas nista pa i nepises ozbiljne postove kakve sluze u ovoj temi.
idi ti nesto drugo raditi, nemoj se provaljivati ovdje

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 26 avg 2009, 01:43

@dobricina

Ispunjavam svoje demokratsko pravo zagarantovano Ustavom FBIH!
A to je sloboda govora, ako ti nešto nije jasno, a krši pravila foruma, uctivo kontaktiraš moderatora pa neka on donese odluku da li trebam pisati ili ne...

LP :P
Kahva, Kava, Kafa!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 avg 2009, 01:57

Ma ne moj ti Zalosna Sovo ja sam ti ko,Blaf prijatelj samo sto se nekad naljutim kad mi diras Floka :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 26 avg 2009, 02:02

harishp je napisao/la:Ma ne moj ti Zalosna Sovo ja sam ti ko,Blaf prijatelj samo sto se nekad naljutim kad mi diras Floka :lol:
MoRe, u daljoj priči zvaćemo ga Flok. :lol:
Kahva, Kava, Kafa!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 26 avg 2009, 02:13

Ovako što se Ćire tiće on je htio da bude prvi bosanski selektor.al mu ovi iz saveza nisu dali i j.bavali su mu mater.onda je čovjek uzeo Hrvatsku repku.Što se Kodre tiće on je meni pao u očima kada je rekao da neće lobirati da mu sin igra za BiH nego za Španiju.Klupski fudbal je jedno i tu se zarađuje hljeb.a kada je repka u pitanju to je svetinja.neigra se ni za savez,ni za trenera nego za državu.I on da imalo voli BiH nagovorio bi sina da igra za Bosnu.jer malac sam po sebi neće nikada to poželjeti.jer je odrastao u Španiji.Faktički nema nikakve veze sa Bosnom i njega ko njega ne krivim ništa.al otac ako je toliki patriota trebao bi se pozabaviti time.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.