RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ako mislimo da ce Mrva biti pojacanje(vise igrao tenisa nego fudbala u zadnje 2 godine, a o njegovom alkoholozmu su i pjesme napravljene) onda se svi trebamo kolektivno baciti s mosta u Neretvu!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Potpisujem lagano. Ali eto, kad već nema ko onda je i on pojačanje.Bliss je napisao/la:Ako mislimo da ce Mrva biti pojacanje(vise igrao tenisa nego fudbala u zadnje 2 godine, a o njegovom alkoholozmu su i pjesme napravljene) onda se svi trebamo kolektivno baciti s mosta u Neretvu!
Who dares, wins !
Hehe, e sto jest jestBliss je napisao/la:Ako mislimo da ce Mrva biti pojacanje(vise igrao tenisa nego fudbala u zadnje 2 godine, a o njegovom alkoholozmu su i pjesme napravljene) onda se svi trebamo kolektivno baciti s mosta u Neretvu!

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Dobro mrva igra...ali na kladionici...o čem vi...prošlo vrijeme...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
ah u picku materinu.... odalke ovi izvlace ove no name igrace
pa bolju ces ekipu sastavit u starom gradom bog ih popiso 

Sutra sa Neretvom
„Rođeni“ će sutra (petak) odigrati prvu kontrolnu utakmicu u novoj godini. Protivnik je član Treće lige Hrvatske – grupa Jug Neretva iz Metkovića. Utakmica počinje u 14.00 sati na stadionu Neretve u Metkoviću.
http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
„Rođeni“ će sutra (petak) odigrati prvu kontrolnu utakmicu u novoj godini. Protivnik je član Treće lige Hrvatske – grupa Jug Neretva iz Metkovića. Utakmica počinje u 14.00 sati na stadionu Neretve u Metkoviću.
http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Bit ce gutavo na proljece spremite se zivce , dobro dosla ova zimska pauza taman da dodjem malo sebi.
Ju E Sej , Ju E Sej ..

Ju E Sej , Ju E Sej ..

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
odlaze igrači,a navodno do ponedjeljka bio ultimatum za sve da se odluče, e ko je sad upravu?
nadam se da Tanović zna šta radi, i da neće doći u pitanje opstanak, a da bi bili sigurni, trebao bi spriječiti egzodus igrača, razumijem da nismo bogat klub, ali ovo malo zabrinjava.....
nadam se da Tanović zna šta radi, i da neće doći u pitanje opstanak, a da bi bili sigurni, trebao bi spriječiti egzodus igrača, razumijem da nismo bogat klub, ali ovo malo zabrinjava.....
-
- Kontakt:
Ivetic ode u borac , zvonic u nekom kampu u dubajiu , stokic il kazazic ode nisam siguran 1 od njih dvojice et toliko od mene 100 % tacne informacije.
nazalost

- diplomatija
- Kontakt:
moze li mi neko od velezovaca reci sta je sad sa igarcem, mislim da se zvao Edin Secic, odlican je bio u velezu kod Ibrakovica, igao lijevog ili desnog bocno, pozdrav
kako sam ja pročitao ZVONIć će se priključiti pripremama kluba u nastavku, Stokić je otišao, a KAZAZIć neće biti spreman za početak prvenstva, zbog problema s onom povredom koju je zadobio još u Trebinju protiv Leotara..brato brato je napisao/la:Ivetic ode u borac , zvonic u nekom kampu u dubajiu , stokic il kazazic ode nisam siguran 1 od njih dvojice et toliko od mene 100 % tacne informacije.nazalost
@diplomatija, e moj paša Šečić je poodavno otišao iz kluba tj. Ibraković ga je otjerao.......čini mi se da se Šečić vratio u Sloveniju.....
Jes' vala bio odličan, dva puta nas pokopao pod Bijelim.diplomatija je napisao/la:moze li mi neko od velezovaca reci sta je sad sa igarcem, mislim da se zvao Edin Secic, odlican je bio u velezu kod Ibrakovica, igao lijevog ili desnog bocno, pozdrav

Who dares, wins !
- diplomatija
- Kontakt:
pa znam da je otisao, ali en znam gdje, u to vrijeme je bio jedan od boljih bekova u ligi, ako ne i najbolji koji je ccesto znao postici golove, zanci svaki targ mu se gubi, hvala tiAlemC85 je napisao/la:kako sam ja pročitao ZVONIć će se priključiti pripremama kluba u nastavku, Stokić je otišao, a KAZAZIć neće biti spreman za početak prvenstva, zbog problema s onom povredom koju je zadobio još u Trebinju protiv Leotara..brato brato je napisao/la:Ivetic ode u borac , zvonic u nekom kampu u dubajiu , stokic il kazazic ode nisam siguran 1 od njih dvojice et toliko od mene 100 % tacne informacije.nazalost
@diplomatija, e moj paša Šečić je poodavno otišao iz kluba tj. Ibraković ga je otjerao.......čini mi se da se Šečić vratio u Sloveniju.....
- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
Šečiću jesi li to ti?diplomatija je napisao/la:pa znam da je otisao, ali en znam gdje, u to vrijeme je bio jedan od boljih bekova u ligi, ako ne i najbolji koji je ccesto znao postici golove, zanci svaki targ mu se gubi, hvala tiAlemC85 je napisao/la:kako sam ja pročitao ZVONIć će se priključiti pripremama kluba u nastavku, Stokić je otišao, a KAZAZIć neće biti spreman za početak prvenstva, zbog problema s onom povredom koju je zadobio još u Trebinju protiv Leotara..brato brato je napisao/la:Ivetic ode u borac , zvonic u nekom kampu u dubajiu , stokic il kazazic ode nisam siguran 1 od njih dvojice et toliko od mene 100 % tacne informacije.nazalost
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!
A vjeruj svašta.
Pogotovo ovaj stil pisanja, posvađala mu se slova kao i na njegovom fejs profilu. 

Who dares, wins !
Otišla nam omladina Zolj, Demić, Duraković. Stokić... a doveli dva amera i Mrvu.. alal vera .. Ne gine nam liga prvaka!
Jel vam dosao Bandovic ?
EVET!aS_Roma je napisao/la:Jel vam dosao Bandovic ?
-
- Kontakt:
danas i amerikanci otiisli iz veleza
Vjerovatno su mislili da je američki fudbal u pitanju.VELEZDOGROBA je napisao/la:danas i amerikanci otiisli iz veleza

Who dares, wins !