Ti da meni kazes da sam glupalacious je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Da ti nacrtaju?alacious je napisao/la:Ne seri da nema na Areni?![]()
Ne treba,nisam glup ko ti

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ti da meni kazes da sam glupalacious je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Da ti nacrtaju?alacious je napisao/la:Ne seri da nema na Areni?![]()
Ne treba,nisam glup ko ti
Ha ya što će ti govorit kad ti već znašEdin TM87 je napisao/la: Ti da meni kazes da sam glup![]()
![]()
mozes ti stavit 100 streamova ja je necu gledat samo cu pogledat golove na ss.ba ujutro da ne budem laikHeavensWonder je napisao/la:Jebote ovo ko da igraju Zeljo Sarajvo, a ne Real Barca pa krenula prepucavanja![]()
Nego, hocemo li traziti streamove srpskog sportkluba pa linkove ovdje da stavima da vidi raja, il da sakrijemo pa da nam bude bolja slika
Edin TM87 je napisao/la:Ti da meni kazes da sam glupalacious je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la: Da ti nacrtaju?
Ne treba,nisam glup ko ti![]()
![]()
Sarajlijc@ je napisao/la:Lijepi SK i Telemah
da li prenosi bilo koji program sa moje tv tekmualacious je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Lijepi SK i Telemah
Kod nas ima samo Moja TV i neka glupa kablovska na kojoj nema ni Arene ni SportKluba![]()
Ovisi kakvu tv imaš?Senaid L.F.C je napisao/la: da li prenosi bilo koji program sa moje tv tekmu
imam ovih 30-ak domacih sa moje tv ali nema stranih programaspielführer_21 je napisao/la:Ovisi kakvu tv imaš?Senaid L.F.C je napisao/la: da li prenosi bilo koji program sa moje tv tekmu
Mog'o si se i okupat vakat ti jeharebianconero je napisao/la:Uh, konacno sam se osisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.