Daleko iza Zebe smjestio se fudbaler Širokog Brijega Wagner Love.

Daleko iza Zebe smjestio se fudbaler Širokog Brijega Wagner Love.
gavran je napisao/la:Gušo
Čolić
Kvesić
Nyema
Bogičević
Vasilić
Jamak(Bekrić)
Svraka
Adilović
Zeba
Bešlija(Dialiba)
11 velicanstvenih
A Varupa....gavran je napisao/la:gavran je napisao/la:Gušo
Čolić
Kvesić
Nyema
Bogičević
Vasilić
Jamak(Bekrić)
Svraka
Adilović
Zeba
Bešlija(Dialiba)
11 velicanstvenih
kojasevic hahaha cudo da nisi napiso suljic hahahahahahahahahbordobijeli je napisao/la:AVDUKIC,MARKOVIC,KVESIC,TORLAK,JESE,KRUNIC,WAGNER,ZEBA,KOJASEVIC,MATKO,SKORO
trebao si umjesto skore staviti safeta susica i on je nekad igrao loptebordobijeli je napisao/la:AVDUKIC,MARKOVIC,KVESIC,TORLAK,JESE,KRUNIC,WAGNER,ZEBA,KOJASEVIC,MATKO,SKORO
i dalje 11 velicanstvenihgavran je napisao/la:gavran je napisao/la:Gušo
Čolić
Kvesić
Nyema
Bogičević
Vasilić
Jamak(Bekrić)
Svraka
Adilović
Zeba
Bešlija(Dialiba)
11 velicanstvenih
SarajlijaTM je napisao/la:gavran je napisao/la:gavran je napisao/la:Gušo
Čolić
Kvesić
Nyema
Bogičević
Vasilić
Jamak(Bekrić)
Svraka
Adilović
Zeba
Bešlija(Dialiba)
11 velicanstvenih
i mi djeca imamo pravo na misljenje,ŠB_Fidelis je napisao/la:Istina. Djecija posla.
al si ti zato sirokog razmisljanja,jos ako znas sta si htio reci,komotno prijavi sam sebe sudu u strazburu za ljudska pravaŠB_Fidelis je napisao/la:Vi djeca nemate misljenje. Niti mislite glavom nesto posebno. Vecinom.
To samim time nije ni pravo na misljenje.
Kao sto rekoh, dijete. Cestitam ti roditeljima na odgoju. Vrhunski posao. Bit ce velegradjanstvina, sta li.SarajlijaTM je napisao/la:al si ti zato sirokog razmisljanja,jos ako znas sta si htio reci,komotno prijavi sam sebe sudu u strazburu za ljudska pravaŠB_Fidelis je napisao/la:Vi djeca nemate misljenje. Niti mislite glavom nesto posebno. Vecinom.
To samim time nije ni pravo na misljenje.![]()
![]()
![]()
nego 11 velicanstvenih vas cekaju da vas pocjepaju i posalju nazad u kamenjar![]()
![]()
![]()
Gušo
Čolić
Kvesić
Nyema
Bogičević
Vasilić
Jamak(Bekrić)
Svraka
Adilović
Zeba
Bešlija(Dialiba)
da ne bude zabune
Što se izgleda ne bi moglo reci za tebe...al otom potom i ne interesuje me,nego standardna boljka pojedinaca ovdje je cim nemaju sta reci smisaono i konkretno,tj replicirati pametno da ti priblizim,pribjegava se metodi "djecija posla" i par kvazi mangupskih psovki sa Tačkom "." da ne odemo po bananu.ŠB_Fidelis je napisao/la:Kao sto rekoh, dijete. Cestitam ti roditeljima na odgoju. Vrhunski posao. Bit ce velegradjanstvina, sta li.
Super, nek nas pocijepaju i posalju u ''kamenjar'' onda.
Makar u ''kamenjaru'' ne bi morao citati djecija izdr.kavanja po forumu pod patronatom budnih promatraca.
11 ultra-mega-giga veličanstvenihgavran je napisao/la:gavran je napisao/la:Gušo
Čolić
Kvesić
Nyema
Bogičević
Vasilić
Jamak(Bekrić)
Svraka
Adilović
Zeba
Bešlija(Dialiba)
11 velicanstvenih