Feyenoord
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Feyenoord
Pitam se kako ce mo protiv ajaxa bez El Ahmadi-a... Kako bi bio sretan da pobjedimo tu utakmicu....
Nebi se trebalo plasiti njih kao u areni gdje je Feyenoord mogo lako doci do pobjede ali se povukao stao treba napadati od prve minute.Eki je napisao/la:Pitam se kako ce mo protiv ajaxa bez El Ahmadi-a... Kako bi bio sretan da pobjedimo tu utakmicu....
Dobro bi bilo da Marocco ne prodje prvu grupnu fazu tako bi se EL Ahmadi brze vratio.
Dobra vijest bili su pregovori stali i uplasio sam se bio iz razloga jer rutten napusta PSV a koeman je bio ranije i trener PSV-a pa da tamo nebi presao ovako sve se na dobro zavrsi.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Cuo sam i ja da je Koeman pito istu platu kao sto je imo Mario Been... To bi bila medju 700.000 - 1.000.000. Nadam se da ne dobija toliko, ne bi bilo ni posteno od Koemana, gledajuci na situaciju Feyenoorda
Plata ce mu biti povecana a to je tek nakon istekao ovog ugovora znaci tek od Jula a to je sigurno blizu milijona samo sto sada na nesto i licimo dok je bio mario prosle sezone bili smo truba.Eki je napisao/la:Cuo sam i ja da je Koeman pito istu platu kao sto je imo Mario Been... To bi bila medju 700.000 - 1.000.000. Nadam se da ne dobija toliko, ne bi bilo ni posteno od Koemana, gledajuci na situaciju Feyenoorda
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nije objavljeno nigdje zvanicna cifra al ja mislim da je izmedju 850 000 i 100 0000.RK Gradacac je napisao/la:Zna li neko koliku sada ima platu?
Onaj Johan Derksen neki dan rekao da je trazio istu platu kao Mario Been. To bi bilo medju 700.000 i 1.000.000. Neznam sad dal je Van Geel dopustio da toliko dobiva al uglavnom ce imati platu blizu togaRK Gradacac je napisao/la:Zna li neko koliku sada ima platu?
Sigurno je dopustio samo mi nekako nisko od koemana da trazi te pare imajuci u vidu situaciju u klubu isto kao da nije fudbalskom i trenerskom karijerom do sada zaradio lovu sto za zivota ne moze potrosit ni unuce mu ali eto.Eki je napisao/la:Onaj Johan Derksen neki dan rekao da je trazio istu platu kao Mario Been. To bi bilo medju 700.000 i 1.000.000. Neznam sad dal je Van Geel dopustio da toliko dobiva al uglavnom ce imati platu blizu togaRK Gradacac je napisao/la:Zna li neko koliku sada ima platu?
- RK Gradacac
- Kontakt:
Slazem se Polo, al nazalost svi oni prvo gledaju da zarade sto vise pa onda sta mogu pruzit klubu.
010 ISN'T JUST A CODE
Los start 2 djela sezone poraz od VVV-a ovog se svako plasio Guidetti nije igrao ima upalu krajnika odma se osjet onda El Ahmadi je sa Marokom u Afrika kupu.
- RK Gradacac
- Kontakt:
HT: Feyenoord 2-1 Ajax
Osjeti se ne igranje Ahmadija u ekipi Feyenoorda. Protiv neke ekipe kao sto je ADO den Haag sad bi gubili 3-0 al eto protiv jakog ajaxa vode 2-1
Nisam bas zadovoljan igrom, igraci na momente djeluju izgubljeno al sreca pa je tu sjajni Guidetti da popravi stvari
Osjeti se ne igranje Ahmadija u ekipi Feyenoorda. Protiv neke ekipe kao sto je ADO den Haag sad bi gubili 3-0 al eto protiv jakog ajaxa vode 2-1

Nisam bas zadovoljan igrom, igraci na momente djeluju izgubljeno al sreca pa je tu sjajni Guidetti da popravi stvari

010 ISN'T JUST A CODE
3:1 veselo 

- RK Gradacac
- Kontakt:
FT: Feyenoord 4-2 Ajax
Drugo poluvrijeme druga prica, razmontiranje Ajaxa. Feyenoord puno bolji u drugom poluvremenu a Ajax neprepoznatljiv. Moglo je bit i ubjedljivije da Mulder nije zaspao
Ludnica na De Kuipu
Drugo poluvrijeme druga prica, razmontiranje Ajaxa. Feyenoord puno bolji u drugom poluvremenu a Ajax neprepoznatljiv. Moglo je bit i ubjedljivije da Mulder nije zaspao

Ludnica na De Kuipu

010 ISN'T JUST A CODE
Ludilo 

Zasluzena pobjeda ekipa je igrala dobro samo mislim kod golova kod 1 je kriv Vlaar, a kod drugog naravno golman pa ono je greska sto se nesmije ni kod djece desit a ne u 1 timu.
Sa ovom pobjedom smo dosta dobili da smo opet bodovno isti sa rivalom uz to vidi se da je Guidetti pravi killer i kada on igra ekipa je jednostavno igra bolje a pogotovo kuci jer on zna napravit pravu atmosferu i zapalit publiku i sada je ljubimac ekipe.
Sa ovom pobjedom smo dosta dobili da smo opet bodovno isti sa rivalom uz to vidi se da je Guidetti pravi killer i kada on igra ekipa je jednostavno igra bolje a pogotovo kuci jer on zna napravit pravu atmosferu i zapalit publiku i sada je ljubimac ekipe.
[youtube][/youtube]
Ipak jedan dug period nismo pobjedili najveceg rivala a danas je to poslo za rukom i to dobrom igrom i rezultatom na kraju koji je sigurno mogo biti ubjedljivi ali nije i ovako los.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.