daj nam Guarina
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
imacemo pravo kupovine Jovetića kao dio deal-a za AmauriaBianconeri1988 je napisao/la:@JuveSissoko
Nije fakat, ovo sam sam skontao, zato Marotta nije dao Amaurija ni Milanu ni Romi.
@Glupost
Večeras ili sutra. Amauri kaže da mu to agent sve obavlja i bit će gotovo u narednih par sati.
Portugalski mediji objavili da je Porto prihvatio našu ponudu,dok italijanski kažu da je sutra opet neki sastanak sa Portom.harebianconero je napisao/la: Imal sta od Guarina, dolazi li on ?
Kako nije bitno, bolje ga sad prodati za mizernu cijenu Fiorentini, pa nek se oni zajebavaju sa njimBianconeri1988 je napisao/la:Amauri će otići na posudbu samo u Fiorentinu i na ljeto će biti slobodan igrač...
Ali to i nije toliko bitno koliko je bitno da ode iz Juventusa, ostat će nam od njega 2 miliona i tamam ćemo tu lovu usmjeriti na Caceresa ili Guarina.
Shvatio sam ja tebe i prvi put. Nego ti kazem da je bolje bilo da se uvali za male pare, jer ce pare od plate svakako ostati. I odma da se prenese vlasnistvo na Fiorentinu. Mogli su uzet milion za njegaBianconeri1988 je napisao/la:Juve želi njega da se riješi po svaku cijenu, a Fiorentina ne želi da potroši lovu, a Amauri je tražio plaću za januar, a nijedan klub mu istu nije htio dati, tako da je dogovoreno između Juventusa i Fiorentine da Amauri ode na posudbu u Fiorentinu do kraja sezone i na ljeto bude slobodan igrač, a on će zauzvrat odustati od januarske plaće, a nama ostaju Amaurijeve plaće za ovih par mjeseci ili oko 1,5 miliona €.
Nadam se da me sad razumiješ.
Ma shvatili smo se odma, samo seremo i ja i ti, da ti pojednostavimBianconeri1988 je napisao/la:@Soni
Razumijem ja tebe, ali fazon je što Amauri nije htio da potpiše višegodišnji ugovor sa Fiorentinom, već želi da od ljeta bude slobodan igrač jer valjda misli da može igrati u boljem klubu od Fiorentine u kojem će imati veću plaću. A nama je isplativije da ode bilo gdje i bilo kako, nego da truhne još 5 mjeseci i prima ni za šta.
@Juventus0244
Vidio sam rezultat, ali nisam gledao tekmu, imam goste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.