Fera - pa dobro,meni nije nesto draga,imam i drazih ..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
gdje si to pročitao?Red Assassin je napisao/la:Luis Suarez nikada nece moci u karijeri nositi titulu najboljeg igraca godine jer mu je izrecena kazna za rasizam :S
normala o tome i ja pricam... zato sam i spominjao ono oko zakija... meni se cini da liverpool i ne skautira ove starije igrace nego kupi one koji su dobro odigrali utakmice protiv liverpoola.... nasi skauti samo djecu onu prate... koliko je samo dovedeno igraca od 17 i manje godina u prosle 2 godine....majestic24 je napisao/la:Joj fera ,nije sve ni u parama. Ja koliko mogu primjetiti ,Liverpool ima los scouting. Jbt,koliko drugi timovi dovedu jeftinih a dobrih igraca ,a vi??
Evo ove sezone Ba,pa od Uniteda igraci;Hernandez,Park pa cak i Jones koji je placen 15 mill. Iskreno,on s 19 godina je bolji od citave obrane Liverpoola.
Ako je igrac skup,to neznaci da ce razvaljivati.
ma ja nek budale opet cekaju dzadnjeg dana pa nek opet za igraca koji vrijedi desetak daju trideset miliona... mene bas nerviraju.Carlo je napisao/la:biće pojačanja do kraja januara, samo se sjetite prošle godine kada su došli Andy i Suarez. Dobro, transfer Andyja je ovisio o torresu, ali Suarez je svakako bio na putu za Liverpool prije nego što je torres podnio zahtjev za transfer
Sow said yesterday: "I want to play in England. Liverpool, well, that is a dream club. Anyone would be happy, scoring goals in front of the Kop can be the highlight of a career."
However, Lille are said to have accepted the Turks offer last night, and have already moved for a replacement, agreeing a deal for another Liverpool target, Brest frontman Nolan Roux.
izgleda da ljudi moraju poceti moliti ove nase glavesine da ih potpisu... i onda se mi vadimo kao nismo interesantni jer ne igramo LP a cinjenica je da nismo interesantni jer smo nesposobniCarlo je napisao/la:Lille je prihvatio ponudu Fenera za Sowa, sad je King na potezu:
Sow said yesterday: "I want to play in England. Liverpool, well, that is a dream club. Anyone would be happy, scoring goals in front of the Kop can be the highlight of a career."
However, Lille are said to have accepted the Turks offer last night, and have already moved for a replacement, agreeing a deal for another Liverpool target, Brest frontman Nolan Roux.
istina, ali ne može sve biti savršeno. izvucemo se mi nekako iz ovih govanafera je napisao/la:izgleda da ljudi moraju poceti moliti ove nase glavesine da ih potpisu... i onda se mi vadimo kao nismo interesantni jer ne igramo LP a cinjenica je da nismo interesantni jer smo nesposobniCarlo je napisao/la:Lille je prihvatio ponudu Fenera za Sowa, sad je King na potezu:
However, Lille are said to have accepted the Turks offer last night, and have already moved for a replacement, agreeing a deal for another Liverpool target, Brest frontman Nolan Roux.![]()
ovo me sve pocinje podsjecati na nas fudbalski savez devedesetih...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.