NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
astra jesil bio danas u obudovcu na treningu,imal sta novo????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
imali ko kakvih informacija hoce li se sta uskoro raditi na stadionu

pa renovirali su prostorije sad preko zime...moranjak je napisao/la:imali ko kakvih informacija hoce li se sta uskoro raditi na stadionu![]()
renovirali i trenutno se renovira...emir_dj je napisao/la:pa renovirali su prostorije sad preko zime...moranjak je napisao/la:imali ko kakvih informacija hoce li se sta uskoro raditi na stadionu![]()
Bijelo-crvena polja zvijezdina
nisam bio poso me neki pritisno nista ni ja neznam nista.ako ima neko da zna jel grbovic treniro sa ostatkom ekipe ili je opet sam radiobondich je napisao/la:astra jesil bio danas u obudovcu na treningu,imal sta novo????
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Neslužbeno, Jasmin Mujkić potpisao za Zvijezdu
evo dzafić raskinu sa sarajevom, spominje se sloboda kao nova detinacija... mozda bi i nama dobro dosao..
goran stokić deni bočni veleza isto raskinuo ugovor, ni on nije los...
Bio sam danas na stadionu,tamo se dobro radi,prave WC-ee,skidaju onaj sljunak kod ulaza i redaju one kocke(msm da su betonske)...To je dobro za klub i naravno za gledaoce koji dolaze..

emir_dj je napisao/la:evo dzafić raskinu sa sarajevom, spominje se sloboda kao nova detinacija... mozda bi i nama dobro dosao..
ma joooj DŽafić je davno prestao biti fudbaler
Dragan Ristic na meti Leotara...
-
- Kontakt:
Evo kako pise ss.ba Dragan Ristic na pragu Leotara.Da li to znaci da su ga nasi otpisali ??? Ne bi me cudili jer u ovoj polusezoni Ristic nije nista pokazao, promasivao je sto se da promasiti, prazne golove,...Ako Ristic ode sigurno ce doci jos najmanje jedan napadac.
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/susi ... tara/72543" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/susi ... tara/72543" onclick="window.open(this.href);return false;
predator je napisao/la:Dragan Ristic na meti Leotara...
treba čovjeka pustiti neka ide
-
- Kontakt:
Gdje prave WC, unutar stadiona ili vanjske kabine i gdje skidaju sljunak i postavlaju ploce kod kojeg ulaza ??predator je napisao/la:Bio sam danas na stadionu,tamo se dobro radi,prave WC-ee,skidaju onaj sljunak kod ulaza i redaju one kocke(msm da su betonske)...To je dobro za klub i naravno za gledaoce koji dolaze..![]()
treba,treba i onako se ovdje nece puno naigrat..ha ya...seven je napisao/la:predator je napisao/la:Dragan Ristic na meti Leotara...
treba čovjeka pustiti neka ide

AKO BI KO MOGAO UBACITI KOJU SLIKU NE BI BILO LOSE... ILI CEKATE DA JE DOĐEM IZ SARAJEVA PA DA SLIKAMBosanski zmaj je napisao/la:Gdje prave WC, unutar stadiona ili vanjske kabine i gdje skidaju sljunak i postavlaju ploce kod kojeg ulaza ??predator je napisao/la:Bio sam danas na stadionu,tamo se dobro radi,prave WC-ee,skidaju onaj sljunak kod ulaza i redaju one kocke(msm da su betonske)...To je dobro za klub i naravno za gledaoce koji dolaze..![]()

pa onaj ulaz gdje se ulazi na veliku tribinu,znate da je ondje sljunak..ispod tribine su WC-ei,za gledaoce...a bit ce slike,mozda danas poslije treninga da slikam..emir_dj je napisao/la:AKO BI KO MOGAO UBACITI KOJU SLIKU NE BI BILO LOSE... ILI CEKATE DA JE DOĐEM IZ SARAJEVA PA DA SLIKAMBosanski zmaj je napisao/la:Gdje prave WC, unutar stadiona ili vanjske kabine i gdje skidaju sljunak i postavlaju ploce kod kojeg ulaza ??predator je napisao/la:Bio sam danas na stadionu,tamo se dobro radi,prave WC-ee,skidaju onaj sljunak kod ulaza i redaju one kocke(msm da su betonske)...To je dobro za klub i naravno za gledaoce koji dolaze..![]()
![]()
.. SALU NA STRAN OZBILJNO MOGAO JE NEKO UBACITI KOJU SLIKU.. UNAPRIJED HVALA

kada su dogovorili?sony_91 je napisao/la:Neslužbeno, Jasmin Mujkić potpisao za Zvijezdu
Dogovorili!? Pa nije on Mesi da dogovara, stvar ide ovako mali je zadovoljio na probi i Zvijezda je odlučila da ga primi u svoju ekipu, jer misli da joj može donijeti korist, a za uzvrat će mu davati određeni iznos koji je uzmi ili ostavi. Da, i to se desilo danas.eminem22 je napisao/la:kada su dogovorili?sony_91 je napisao/la:Neslužbeno, Jasmin Mujkić potpisao za Zvijezdu
nije bas tako priajtelju, on ima ugovor sa gračanicom do kraja sezone tako da se dvije uprave moraju dogovoriti o obestećenju. na to sam mislio kada sam rekao o dogovoruseven je napisao/la:Dogovorili!? Pa nije on Mesi da dogovara, stvar ide ovako mali je zadovoljio na probi i Zvijezda je odlučila da ga primi u svoju ekipu, jer misli da joj može donijeti korist, a za uzvrat će mu davati određeni iznos koji je uzmi ili ostavi. Da, i to se desilo danas.eminem22 je napisao/la:kada su dogovorili?sony_91 je napisao/la:Neslužbeno, Jasmin Mujkić potpisao za Zvijezdu
[quote="eminem22nije bas tako priajtelju, on ima ugovor sa gračanicom do kraja sezone tako da se dvije uprave moraju dogovoriti o obestećenju. na to sam mislio kada sam rekao o dogovoru[/quote]
to se lahko riješi vjeruj mi, bez obzira drago mi je da je mali potpisao i mislim da će nam pomoći u budućnosti, a siguran sam da će i on imati koristi od toga
to se lahko riješi vjeruj mi, bez obzira drago mi je da je mali potpisao i mislim da će nam pomoći u budućnosti, a siguran sam da će i on imati koristi od toga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.