FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ipetm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ipetm » 18 jan 2012, 11:15

Ovaj razgovor sa Bekricem me raduje....

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 18 jan 2012, 11:26

Samo nek se piše to znači koliko vrijedimo. Ko god otišao neće otići za male pare, a mi sigurno nećemo biti oslabljeni jer bi doveli druge igrače.
Stvarno što još treba napomenuti da onaj razgovor s Žujom na TvSa baš obečava i mislim da smo jedini klub koji je izašao u javnost s svim financija i koliko smo zaradila, a koliko potrošili. Pored toga što još raduje naše navijače je i to da njegov cilj nije samo 3 mil. već sada puno veće ciljeve zadaje koji su oko 6 mil. i to je stvarno za svaku pohvalu.
Nastavimo li ovako u kontinuitetu raditi, bez obzira ko ga ćemo prodavati imam svijetlu budučnost.
Živio Osim, živio Žujo.
Potpis!

dado55
Kontakt:

Post Postao/la dado55 » 18 jan 2012, 12:37

Amar_TM87 je napisao/la:
UPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu

ali, gdje su ti zaradjeni milioni o kojima je zujo pricao na skupstini kad ne mozete zebu poslati ni u portugal na probu?! Milsim, sta reci?
Govori ime i prezime dilera na pm, odma! :lol:
Nekada ispocetka me je ovaj UPS pravo nervirao, jer sam mislio da normalna osoba nemoze da valja takve gluposti kao on, a sada se samo nasmijem na njegove izvale, pa ljudi on je RETARDIRANI PSIHICKI NEURACUNJIVI LIK, volio bi da te upoznam, da li bi zelio da popijes kafu samnom.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 18 jan 2012, 12:42

imal igdje ovo emisija sa TVSA sa Žujom da se pogleda?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

dado55
Kontakt:

Post Postao/la dado55 » 18 jan 2012, 12:47

Trebali bi neku peticiju napraviti, npr. grupa za fb da se vrati Bekric Samir, i ono kao da navijaci lajkaju mislim kad bi vidio to, da pi prelomio iako zna koliko ga mi gotivimo.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 jan 2012, 12:59

dado55 je napisao/la:Trebali bi neku peticiju napraviti, npr. grupa za fb da se vrati Bekric Samir, i ono kao da navijaci lajkaju mislim kad bi vidio to, da pi prelomio iako zna koliko ga mi gotivimo.
ne budi smijesan pogotovo sa ovim za fb...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jan 2012, 13:04

Strašni Željezničar ! 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

napoli1991
Kontakt:

Post Postao/la napoli1991 » 18 jan 2012, 13:11

BRAT LAZO OSTAJE U SVETINJI DOK NE STIGNE PRAVA PONUDA IZ NEKE BOLJE LIGE.....OVO OVDJE NA BALKANU JE SVE K....

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 18 jan 2012, 14:04

Žujo je stari maher, Farmavitu je lansirao pravo u orbitu farmaceutskih kompanija koje su nezaobilazan faktor ne samo u regionu nego i šire. Danas je Farmavita najjača farmaceutska kompanija u BiH zahvaljujući Žuji. Takvi potpuno realizovani ljudi treba da vode sportske kolektive.
Koliko je Željo do sada dobio od prodaje Šehića?
Iako nije cijeli iznos, ugovor je čini mi se ovjeren kod Uefa-e i ovi turci će morati izmiriti sve svoje obaveze na ovaj ili na onaj način.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jan 2012, 14:08

Alifakovac je napisao/la:Žujo je stari maher, Farmavitu je lansirao pravo u orbitu farmaceutskih kompanija koje su nezaobilazan faktor ne samo u regionu nego i šire. Danas je Farmavita najjača farmaceutska kompanija u BiH zahvaljujući Žuji. Takvi potpuno realizovani ljudi treba da vode sportske kolektive.
Iako nije cijeli iznos, ugovor je čini mi se ovjeren kod Uefa-e i ovi turci će morati izmiriti sve svoje obaveze na ovaj ili na onaj način.
Koliko ja znam, Željo je, kad je Šehić potpisao ugovor, dobio 50.000 eura i ostalo je još tih 375.000 duga
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 jan 2012, 14:18

Dogovoreno sa Belupom

http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/dog ... sa-belupom" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 18 jan 2012, 14:22

anonimni je napisao/la:
Alifakovac je napisao/la:Žujo je stari maher, Farmavitu je lansirao pravo u orbitu farmaceutskih kompanija koje su nezaobilazan faktor ne samo u regionu nego i šire. Danas je Farmavita najjača farmaceutska kompanija u BiH zahvaljujući Žuji. Takvi potpuno realizovani ljudi treba da vode sportske kolektive.
Koliko ja znam, Željo je, kad je Šehić potpisao ugovor, dobio 50.000 eura i ostalo je još tih 375.000 duga
Uglavnom zajebati vas ne mogu, mogu samo sebe zajebati. Željo će naplatiti svaki dinar preko Uefa-e samo je pitanje kad i koliko dugo će to trajati.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 jan 2012, 14:36

Alifakovac je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
Uglavnom zajebati vas ne mogu, mogu samo sebe zajebati. Željo će naplatiti svaki dinar preko Uefa-e samo je pitanje kad i koliko dugo će to trajati.
Dobro je pa nam nije hića :D

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 18 jan 2012, 14:36

Alifakovac je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
Vrlo brzo se to završi, iz razloga što je sve čisto kao dan.
Potpis!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 18 jan 2012, 14:53

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 jan 2012, 17:23

Sramota je da najbolji igrac lige ode za 200k eura

Moj ga komsija moze kupiti da mu istovara stvari kad dodje iz Njemacke

tako ispada jbg
Thomas Müller - Fußballgott

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 jan 2012, 17:25

don_burza je napisao/la:Sramota je da najbolji igrac lige ode za 200k eura

Moj ga komsija moze kupiti da mu istovara stvari kad dodje iz Njemacke

tako ispada jbg
Ja ne mogu da vjerujem :o

Cuj Osim trazi jos 50k, treba milion nabit cijenu pa nek picke kupe, nedo Bog da su ovi slucajno ponudili jos 50k
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 18 jan 2012, 17:33

Ma pustite medijske hajke i novinare, jedan jedno tvrdi drugi drugo !

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 18 jan 2012, 17:49

cuj nije bio spreman za 45 min. to me najvise iznerviralo,
pa ja cu pjan odigrat 60 min. (karikiram)
ja Topica kvarnjaka sto petlja, popusio lovu kao posrednik pa sad iznosi lazi u javnost.

smetljar
AMAR AMAR OSIM OSIM

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 jan 2012, 17:54

Sumnjam da je trazio samo 50k (pored onih 200k),jednom je prilikom rekao da ga neda ispod 1M..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 177 gostiju.