FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Samo nek se piše to znači koliko vrijedimo. Ko god otišao neće otići za male pare, a mi sigurno nećemo biti oslabljeni jer bi doveli druge igrače.
Stvarno što još treba napomenuti da onaj razgovor s Žujom na TvSa baš obečava i mislim da smo jedini klub koji je izašao u javnost s svim financija i koliko smo zaradila, a koliko potrošili. Pored toga što još raduje naše navijače je i to da njegov cilj nije samo 3 mil. već sada puno veće ciljeve zadaje koji su oko 6 mil. i to je stvarno za svaku pohvalu.
Nastavimo li ovako u kontinuitetu raditi, bez obzira ko ga ćemo prodavati imam svijetlu budučnost.
Živio Osim, živio Žujo.
Stvarno što još treba napomenuti da onaj razgovor s Žujom na TvSa baš obečava i mislim da smo jedini klub koji je izašao u javnost s svim financija i koliko smo zaradila, a koliko potrošili. Pored toga što još raduje naše navijače je i to da njegov cilj nije samo 3 mil. već sada puno veće ciljeve zadaje koji su oko 6 mil. i to je stvarno za svaku pohvalu.
Nastavimo li ovako u kontinuitetu raditi, bez obzira ko ga ćemo prodavati imam svijetlu budučnost.
Živio Osim, živio Žujo.
Potpis!
Nekada ispocetka me je ovaj UPS pravo nervirao, jer sam mislio da normalna osoba nemoze da valja takve gluposti kao on, a sada se samo nasmijem na njegove izvale, pa ljudi on je RETARDIRANI PSIHICKI NEURACUNJIVI LIK, volio bi da te upoznam, da li bi zelio da popijes kafu samnom.Amar_TM87 je napisao/la:Govori ime i prezime dilera na pm, odma!UPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
ali, gdje su ti zaradjeni milioni o kojima je zujo pricao na skupstini kad ne mozete zebu poslati ni u portugal na probu?! Milsim, sta reci?
imal igdje ovo emisija sa TVSA sa Žujom da se pogleda?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Trebali bi neku peticiju napraviti, npr. grupa za fb da se vrati Bekric Samir, i ono kao da navijaci lajkaju mislim kad bi vidio to, da pi prelomio iako zna koliko ga mi gotivimo.
ne budi smijesan pogotovo sa ovim za fb...dado55 je napisao/la:Trebali bi neku peticiju napraviti, npr. grupa za fb da se vrati Bekric Samir, i ono kao da navijaci lajkaju mislim kad bi vidio to, da pi prelomio iako zna koliko ga mi gotivimo.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- KB-TM87
- Kontakt:
Strašni Željezničar ! 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- napoli1991
- Kontakt:
BRAT LAZO OSTAJE U SVETINJI DOK NE STIGNE PRAVA PONUDA IZ NEKE BOLJE LIGE.....OVO OVDJE NA BALKANU JE SVE K....
- Alifakovac
- Kontakt:
Žujo je stari maher, Farmavitu je lansirao pravo u orbitu farmaceutskih kompanija koje su nezaobilazan faktor ne samo u regionu nego i šire. Danas je Farmavita najjača farmaceutska kompanija u BiH zahvaljujući Žuji. Takvi potpuno realizovani ljudi treba da vode sportske kolektive.
Koliko je Željo do sada dobio od prodaje Šehića?
Iako nije cijeli iznos, ugovor je čini mi se ovjeren kod Uefa-e i ovi turci će morati izmiriti sve svoje obaveze na ovaj ili na onaj način.
Iako nije cijeli iznos, ugovor je čini mi se ovjeren kod Uefa-e i ovi turci će morati izmiriti sve svoje obaveze na ovaj ili na onaj način.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić
Koliko ja znam, Željo je, kad je Šehić potpisao ugovor, dobio 50.000 eura i ostalo je još tih 375.000 dugaAlifakovac je napisao/la:Žujo je stari maher, Farmavitu je lansirao pravo u orbitu farmaceutskih kompanija koje su nezaobilazan faktor ne samo u regionu nego i šire. Danas je Farmavita najjača farmaceutska kompanija u BiH zahvaljujući Žuji. Takvi potpuno realizovani ljudi treba da vode sportske kolektive.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Dogovoreno sa Belupom
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/dog ... sa-belupom" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/dog ... sa-belupom" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Alifakovac
- Kontakt:
Uglavnom zajebati vas ne mogu, mogu samo sebe zajebati. Željo će naplatiti svaki dinar preko Uefa-e samo je pitanje kad i koliko dugo će to trajati.anonimni je napisao/la:Koliko ja znam, Željo je, kad je Šehić potpisao ugovor, dobio 50.000 eura i ostalo je još tih 375.000 dugaAlifakovac je napisao/la:Žujo je stari maher, Farmavitu je lansirao pravo u orbitu farmaceutskih kompanija koje su nezaobilazan faktor ne samo u regionu nego i šire. Danas je Farmavita najjača farmaceutska kompanija u BiH zahvaljujući Žuji. Takvi potpuno realizovani ljudi treba da vode sportske kolektive.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić
Dobro je pa nam nije hićaAlifakovac je napisao/la:Uglavnom zajebati vas ne mogu, mogu samo sebe zajebati. Željo će naplatiti svaki dinar preko Uefa-e samo je pitanje kad i koliko dugo će to trajati.anonimni je napisao/la:Koliko ja znam, Željo je, kad je Šehić potpisao ugovor, dobio 50.000 eura i ostalo je još tih 375.000 dugaAlifakovac je napisao/la:Žujo je stari maher, Farmavitu je lansirao pravo u orbitu farmaceutskih kompanija koje su nezaobilazan faktor ne samo u regionu nego i šire. Danas je Farmavita najjača farmaceutska kompanija u BiH zahvaljujući Žuji. Takvi potpuno realizovani ljudi treba da vode sportske kolektive.

Vrlo brzo se to završi, iz razloga što je sve čisto kao dan.Alifakovac je napisao/la:Uglavnom zajebati vas ne mogu, mogu samo sebe zajebati. Željo će naplatiti svaki dinar preko Uefa-e samo je pitanje kad i koliko dugo će to trajati.anonimni je napisao/la:Koliko ja znam, Željo je, kad je Šehić potpisao ugovor, dobio 50.000 eura i ostalo je još tih 375.000 dugaAlifakovac je napisao/la:Žujo je stari maher, Farmavitu je lansirao pravo u orbitu farmaceutskih kompanija koje su nezaobilazan faktor ne samo u regionu nego i šire. Danas je Farmavita najjača farmaceutska kompanija u BiH zahvaljujući Žuji. Takvi potpuno realizovani ljudi treba da vode sportske kolektive.
Potpis!
- BolanBolan
- Kontakt:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Sramota je da najbolji igrac lige ode za 200k eura
Moj ga komsija moze kupiti da mu istovara stvari kad dodje iz Njemacke
tako ispada jbg
tako ispada jbg
Thomas Müller - Fußballgott
Ja ne mogu da vjerujemdon_burza je napisao/la:Sramota je da najbolji igrac lige ode za 200k eura
tako ispada jbg

Cuj Osim trazi jos 50k, treba milion nabit cijenu pa nek picke kupe, nedo Bog da su ovi slucajno ponudili jos 50k
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ma pustite medijske hajke i novinare, jedan jedno tvrdi drugi drugo !
cuj nije bio spreman za 45 min. to me najvise iznerviralo,
pa ja cu pjan odigrat 60 min. (karikiram)
ja Topica kvarnjaka sto petlja, popusio lovu kao posrednik pa sad iznosi lazi u javnost.
smetljar
pa ja cu pjan odigrat 60 min. (karikiram)
ja Topica kvarnjaka sto petlja, popusio lovu kao posrednik pa sad iznosi lazi u javnost.
smetljar
AMAR AMAR OSIM OSIM
Sumnjam da je trazio samo 50k (pored onih 200k),jednom je prilikom rekao da ga neda ispod 1M..
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 177 gostiju.