Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Narin
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Narin » 17 jan 2012, 21:15

Dobro,priznajem,moja greska,nisam trebao uz to napisati Carroll razvaljuje :D..
Fera - pa dobro,meni nije nesto draga,imam i drazih .. :D

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 17 jan 2012, 22:02

I King je skontao da nam samo sreca fali, zato je i rekao da nece nista kupovati. A koliko vidim, ni prodavati necemo nista. 8-)

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 17 jan 2012, 22:14

CONFIRMED: €16m Uruguay striker IS available for January transfer... | Liverpool-Kop.com | Liverpool

Izgleda da je PSG najblizi potpisu ovog sjajnog napadaca a nama bi sjeo ko budali samar, jos kad bi oni htjeli Kuyta ili Carrolla kao dodatne repa bilo bi dramaa.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jan 2012, 22:19

Moram priznati da na "normalnijim" siteovima ne naletih na ovako smiješnu sumu glede Cavanijevog odlaska iz Napulja. Ako se ne varam, on je za nekih 12 miliona došao iz Palerma, a u Napoliju je još više napredovao i zaradio titulu ubojitog napadača. Zašto bi ga De Laurentiis pustio za 16 miliona? Koja je tu logika? Također, ne vjerujem ni da postoji određena klauzula u njegovom ugovoru, a čak i da je to istina, opet je ovih 16 miliona malo. Uzmimo u obzir De Laurentiisovu sposobnost, onda ovih 5 miliona dobiti - plata igraču = šta? :mrgreen: Jbt, prije nešto više od mjesec dana se spominjao u kontekstu prelaska u PSG, al' tada je ponuda bila nekih 50-ak miliona, a sad je odjednom ista 16. :lol: Jah. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jan 2012, 22:20

Cavanija neće ispod 30-35 miliona prodavati, to je realnost danas.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 17 jan 2012, 22:44

Luis Suarez nikada nece moci u karijeri nositi titulu najboljeg igraca godine jer mu je izrecena kazna za rasizam :S

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 jan 2012, 23:45

Red Assassin je napisao/la:Luis Suarez nikada nece moci u karijeri nositi titulu najboljeg igraca godine jer mu je izrecena kazna za rasizam :S
gdje si to pročitao?

ali svakako pored Messija slabo ko može meda :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jan 2012, 09:13

sad fol hoce stadion da prave.... ocigledno da mi duzi vremenski period vise necemo dovesti neka pojacanja... bice tu vjerovatno nekih bezveznih transfercica kao i prosli put kad su amerikanci glumili da ce stadion napraviti.... i kad ga naprave klub ce do tad pasti na niske grane a onda im ni stadion nece moci pomoci... valja cekati da raheem, coady i kompanija odrastu jer ce nam to biti prva pojacanja.
nek se comolli i ovi amerikanci malo ugledaju na newcastle kako se rade transferi... sreca samo pa comolli i ovi iz fenwaya nisu bili tu kad je amr zaki bio hit lige jer bi i za njega izvalili nekih tridesetak miliona sigurno...
a ove price o cavaniju i 16 miliona... pa realnija je crvenkapica od toga...
You are someone else I am still right here

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 jan 2012, 10:24

Joj fera ,nije sve ni u parama. Ja koliko mogu primjetiti ,Liverpool ima los scouting. Jbt,koliko drugi timovi dovedu jeftinih a dobrih igraca ,a vi??

Evo ove sezone Ba,pa od Uniteda igraci;Hernandez,Park pa cak i Jones koji je placen 15 mill. Iskreno,on s 19 godina je bolji od citave obrane Liverpoola.

Ako je igrac skup,to neznaci da ce razvaljivati.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jan 2012, 12:01

majestic24 je napisao/la:Joj fera ,nije sve ni u parama. Ja koliko mogu primjetiti ,Liverpool ima los scouting. Jbt,koliko drugi timovi dovedu jeftinih a dobrih igraca ,a vi??

Evo ove sezone Ba,pa od Uniteda igraci;Hernandez,Park pa cak i Jones koji je placen 15 mill. Iskreno,on s 19 godina je bolji od citave obrane Liverpoola.

Ako je igrac skup,to neznaci da ce razvaljivati.
normala o tome i ja pricam... zato sam i spominjao ono oko zakija... meni se cini da liverpool i ne skautira ove starije igrace nego kupi one koji su dobro odigrali utakmice protiv liverpoola.... nasi skauti samo djecu onu prate... koliko je samo dovedeno igraca od 17 i manje godina u prosle 2 godine....

imao je i united promasaja ali kod nas je taj postotak sve visi i visi i bice jos gore sigurno... sad to oko jonesa i odbrane liverpoola ja cu reci samo svako svog konja hvali :D a vjerovatno znas i sam da je on bio jako blizu liverpoola isto kao i young...

Ba+Cabaye+Ben Arfa+Cisse+Tiote+Krul+Santon+Colo+S Taylor=£34.5m
Carroll = £35m.
a svaki ovaj igrac bi bio među boljima i u liverpoolu...
i onda kad vidim nekog navijaca newcastlea koji ne voli liverpool... sta da mu covjek kaze :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 jan 2012, 13:30

Liverpool are close to clinching a deal for Portugal U19 playmaker Joao Carlos Teixeira.
The Sporting Lisbon youngster starlet grabbed Liverpool's attention by scoring against them in the NextGen - a Champions League-style tournament for youth teams.
Teixeira, who has just turned 19, is set to sign on at Merseyside for a deal worth up to just £850,000, according to Portuguese newspaper Record.
The playmaker, who has come through the same academy as Cristiano Ronaldo, Nani, Figo and Paulo Futre, was reportedly targeted at the insistence of Liverpool's academy technical manager Jose Segura.
Teixeira has shown enough promise to train with Sporting's first-team this season, but has yet to make his senior debut. :lol:

Na ovo zadnje sam se morao nasmijati, ali eto. To je to što se tiče vlasnika, ulažu u talente do 1 milion funti. A zaboravljaju da smo uvijek imali trenere koji nisu smjeli davati mladim igračima šansu, takav je i King.
Evo malo njegovi klipovi:

" onclick="window.open(this.href);return false;

On je igrač sa brojem 8 na leđima.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 18 jan 2012, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 18 jan 2012, 13:40

A ko to tacno kupuje u Liverpulu? Sve se nesto u mnozini prica, pa me zivo interesuje, ko je to odgovoran.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jan 2012, 13:58

biće pojačanja do kraja januara, samo se sjetite prošle godine kada su došli Andy i Suarez. Dobro, transfer Andyja je ovisio o torresu, ali Suarez je svakako bio na putu za Liverpool prije nego što je torres podnio zahtjev za transfer :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jan 2012, 14:21

Carlo je napisao/la:biće pojačanja do kraja januara, samo se sjetite prošle godine kada su došli Andy i Suarez. Dobro, transfer Andyja je ovisio o torresu, ali Suarez je svakako bio na putu za Liverpool prije nego što je torres podnio zahtjev za transfer :D
ma ja nek budale opet cekaju dzadnjeg dana pa nek opet za igraca koji vrijedi desetak daju trideset miliona... mene bas nerviraju.

@liverpool8 ko god da je zaduzen ne ide mu bas... za realizaciju je zaduzen comolli... a za izbor igraca valjda dalglish uz pomoc rekao bih skauta ali ce mi neko napisati: kojih skauta ? a i amerikanci bi valjda trebali biti zaduzeni za pare al se nisu bas nesto pokazali jer ako se pogleda koliko se zaradilo od prodaje igraca vidi se da u kupovinu novih i nije ulozeno bas previse... a jos kad se vidi da je skoro svaki igrac preplacen postavlja se pitanje sta rade ovi ljudi...

@henderson evo ovaj teixeira je najbolji dokaz za ono sto sam ja govorio... fol imam dobre skaute pa onda taj comolli cudotvorac samo putuje gleda neke igrace a samo se dovode igraci koji su se pokazali protiv liverpoola... evo i ovaj portugalac je bio dobar protiv nase djece u next genu i sada ce ga dovesti... a nije valjao sportingu al eto kao valjace nama...
sto se kinga tice on je dao sansu mladim igracima ali samo u periodu kad je tek stigao dok sad ni jedan od njih skoro ne igra... zato me i nervira sve ovo fol se pravi tim za buducnost a pola pojacanja nam ima vise od 25 godina i umjesto da neki mladi igraci igraju kod nas se pokusava izvuci i zadnji atom snage iz kuyta, maxija i slicnih...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jan 2012, 14:29

Lille je prihvatio ponudu Fenera za Sowa, sad je King na potezu:
Sow said yesterday: "I want to play in England. Liverpool, well, that is a dream club. Anyone would be happy, scoring goals in front of the Kop can be the highlight of a career."

However, Lille are said to have accepted the Turks offer last night, and have already moved for a replacement, agreeing a deal for another Liverpool target, Brest frontman Nolan Roux.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jan 2012, 14:36

Carlo je napisao/la:Lille je prihvatio ponudu Fenera za Sowa, sad je King na potezu:
Sow said yesterday: "I want to play in England. Liverpool, well, that is a dream club. Anyone would be happy, scoring goals in front of the Kop can be the highlight of a career."

However, Lille are said to have accepted the Turks offer last night, and have already moved for a replacement, agreeing a deal for another Liverpool target, Brest frontman Nolan Roux.
izgleda da ljudi moraju poceti moliti ove nase glavesine da ih potpisu... i onda se mi vadimo kao nismo interesantni jer ne igramo LP a cinjenica je da nismo interesantni jer smo nesposobni :D

ovo me sve pocinje podsjecati na nas fudbalski savez devedesetih...

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 18 jan 2012, 14:38

Nemoj fera tako KD i DC su fenomenalni ljudi oni ce sigurno izvesti Liverpool na pravi put :?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jan 2012, 14:45

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Lille je prihvatio ponudu Fenera za Sowa, sad je King na potezu:

izgleda da ljudi moraju poceti moliti ove nase glavesine da ih potpisu... i onda se mi vadimo kao nismo interesantni jer ne igramo LP a cinjenica je da nismo interesantni jer smo nesposobni :D

ovo me sve pocinje podsjecati na nas fudbalski savez devedesetih...
istina, ali ne može sve biti savršeno. izvucemo se mi nekako iz ovih govana :D

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 18 jan 2012, 14:50

Kada su toliko mogli podebljati cijene igrača iz prošle sezone, zašto sada ne ponude samo 5m više od Fenerbachea? Sow je sjajan igrač, plus je rekao da mu je Liverpool klub iz snova, a takvi igrači su uvjek dobrodošli na Anfieldu. Ja ne znam zbog čega Dalglish forsira Engleze?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jan 2012, 16:01

Sad sam vidio na TRT-u da je haman pa gotov taj transfer. Jbg, šteta što ne gledam turske sapunice, vjerovatno bih onda bio u stanju prevesti svo ono kokodakanje koje sam slušao, al' vidjeh neku trinaesku. :lol: Cijena? Evo, na trasnfermarktu govore da je Fener ponudio ugovor po kome bi godišnje dobijao 3.2 miliona Eura.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.