Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Darko Miličić?NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.nba.com/news/features/2012-g ... ml#coaches Vrlo zanimljiva anketa,a meni se posebno svidjelo pitanje ko je najbolji igrac izvan NBA?? Pogadjate ko je obio odredjeni broj glasova![]()
Pitanje je ko je najbolji igrac IZVAN NBA?? Darko igra u NBA-u!Martex je napisao/la:Darko Miličić?NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.nba.com/news/features/2012-g ... ml#coaches Vrlo zanimljiva anketa,a meni se posebno svidjelo pitanje ko je najbolji igrac izvan NBA?? Pogadjate ko je obio odredjeni broj glasova![]()
Pa ja sam i postavio da se vidi,ali nekim se ne 'klika'BIHfan je napisao/la:Pa Mirza Teletovic, jest tesko vidjet.
Who is the best international player NOT in the NBA?
1. Jonas Valanciunas -- 36.0%
2. Juan Carlos Navarro -- 32.0%
3. Andrei Kirilenko -- 20.0%
Also receiving votes: Furkan Aldemir, Mirza Teletovic, Milos Teodosic
A mislio sam strani igrač u Nba pardon, onda definitivno Edin BavčićNEZALAGANJE je napisao/la:Pitanje je ko je najbolji igrac IZVAN NBA?? Darko igra u NBA-u!Martex je napisao/la:Darko Miličić?NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.nba.com/news/features/2012-g ... ml#coaches Vrlo zanimljiva anketa,a meni se posebno svidjelo pitanje ko je najbolji igrac izvan NBA?? Pogadjate ko je obio odredjeni broj glasova![]()
malo vas je malo vas jeLBJ MVP je napisao/la:Imal još ko odavde da gleda večeras na balkansportu Heat-Spurs da se mali ischatamo
Ma zavrsice on iduce sezone u NBA-uNEZALAGANJE je napisao/la:Pa ja sam i postavio da se vidi,ali nekim se ne 'klika'BIHfan je napisao/la:Pa Mirza Teletovic, jest tesko vidjet.
Who is the best international player NOT in the NBA?
1. Jonas Valanciunas -- 36.0%
2. Juan Carlos Navarro -- 32.0%
3. Andrei Kirilenko -- 20.0%
Also receiving votes: Furkan Aldemir, Mirza Teletovic, Milos Teodosic
Evo ima nekih tipova na chatu.Uništiše nas u trećoj 7 naprema 36SaltCityAttack je napisao/la:malo vas je malo vas jeLBJ MVP je napisao/la:Imal još ko odavde da gleda večeras na balkansportu Heat-Spurs da se mali ischatamo... pozovite nas da mi sa vama pratimo... ja cu rado biti uz Spurse nocas
Suci ne mogu biti krivi što mi gubimo 30-ak razlike, nisam to ni rekao. Samo sam konstatirao da je suđenje grozno. A to što ste vi pogađali bukvalno sve, s bilo koje pozicije u 3/4 to je već nešto drugo. Pitam se samo hoćete li u svakoj tekmi ovako, ili će bas svaka ekipa koja igra timski razbiti, onako k'o Spursi u prvom dijelu?L-Train je napisao/la:aaaaaaaaaa ne vjerujem,cuj sudije vam krive sto smo vas razvalili u 3/4,pa niste mogli do kosa doci kada je Miami poceo da igra pravu odbranu.Naravno ovdje se sad svi poceli izvalciti na suce kada gube od Miamia
L-Train je napisao/la:aaaaaaaaaa ne vjerujem,cuj sudije vam krive sto smo vas razvalili u 3/4,pa niste mogli do kosa doci kada je Miami poceo da igra pravu odbranu.Naravno ovdje se sad svi poceli izvalciti na suce kada gube od Miamia
samo su 2 situacije mislim sinoc bile 2+1 i niti u jednoj se kosarkasi San Antonia nisu ljutili na sudijsku odluku,a jedina greska na mecu sudaca je bila upravo ta sa Dunacanom,trebali su mu dati faul,ali nisu kasnije su mu dali tehnicku za ono sto se realno dobija tehnicka u NBA.LBJ MVP je napisao/la:L-Train je napisao/la:aaaaaaaaaa ne vjerujem,cuj sudije vam krive sto smo vas razvalili u 3/4,pa niste mogli do kosa doci kada je Miami poceo da igra pravu odbranu.Naravno ovdje se sad svi poceli izvalciti na suce kada gube od MiamiaOno nije odbrana.Ono je udaranje protivničkih igrača.Iskreno smiješne su mi neke situacije kada Bron dobije 2+1 mislim jeste trenutno najbolji(mada Kobe ne misli tako)ali kad vidim šta mu sude ono je smiješno
![]()
Btw situacija iz prvog poluvremena 2 napada Bosh dobija slobodna bacanja 2 da ne kažem identične situacije,ali jako slične Duncan dobije tehničku za protest
77% šut u drugom poluvremenu HeataNi Jordan ih ne bi pobjedio
I on i Miami u drugom poluvremenu sinoć bi pogodili i da su bacali WC šolju u koš, a kamoli loptu.jose je napisao/la:Šta je ovo, sinoć se Miller vratio i u 15 minuta ubacio 6 trica iz 6 pokušaja!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.