Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 17 jan 2012, 21:36

Ja mislim da je ovdje sve jasno kao dan, poslata je zadnje ponuda za Caceresa, ako bi ona bila odbijena onda dolazi Guarin, a na mjesto stopera bi došla neka od ovih alternativa, ne znam šta da mislim u vezi ovoga, i jednog i drugog bi volio i jedan i drugi trebaju Juventusa. Ali ponovo više bi volio da dođe Caceres sad, jer mi je ostao drag još od prije, a da Guarina dogovore za ljeto i svi zadovoljni.
"Se lascio il Porto io scelgo solo la Juventus, entro giovedì saprò se continuerò a giocare qui o se andrò a Torino. Ribadisco che la mia unica opzione restano i bianconeri se devo andarmene."
Ovo je izjava Guarina! :)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 jan 2012, 21:45

Odmah sam ovoga Guarina provjerio na PES 2012. Bit će on pojačanje :mrgreen: :lol:

Možda nas Marotta obraduje i proda Krasića pa uspijemo dovesti i Caceresa do kraja januara.

Važno je da i Caceres i Guarin, barem po izjavama, žele samo Juventus i ko god dođe od njih dvojice bit će pojačanje.

Samo ne znam ko će doći u odbranu, mislim ako dođe neko od ovih alternativa bilo Čorluka bilo Bocchetti, Bonucci će i dalje igrati prvu postavu, jedino ako ga nekim svjetskim čudom iz prvih 11 ne izbaci De Ceglie koji je ruku na srce u odličnoj formi. Isto kao da je ojačao otkako je Conte trener.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 17 jan 2012, 22:21

Ako bi dosao jedan od te dvojice ja bih bio zadovoljan, vise Caceresom nego Guarinom. U slucaju da ne dode Caceres ocekujem da se kupi igrac koji bi zadovoljio i navijace a ne samo Marottu, igrac koji bi mogao igrati naredne sezone i u LP ali sa ovim trenutno sto se spominje ne smijem ni pomisliti ako bi se nasli u grupi sa Barcom ili Realom.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 18 jan 2012, 00:13

Duhoviti navijač Juventusa odlučio je "prodati" brazilskog napadača Amaurija putem eBay.com internetske stranice.
Amauri, koji inače sedmično u Torinu zarađuje 70.000 eura, nije upisao nijedan nastup za Juventus u tekućoj sezoni. Iako se ne uklapa u planove trenera Antonija Contea, Brazilac je još uvijek u klubu.

Tako se jedan navijač Stare dame dosjetio Amaurija postaviti na eBay. Oglas je brzo skinut sa stranice, no prethodno je bilo čak 78 ponuda za "Amaurija", a najviša iznosila je čak deset miliona eura.

Uz to, moglo se lažnog Amaurija dobiti besplatnom dostavom u roku od četiri dana, dok povrat "artikla" nije bio moguć. :mrgreen: :mrgreen:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jan 2012, 00:24

Jeste dosadni s tim više, čitajte malo kad hoćete da nešto napišete ili postavite.

Ja sam taj link postavio još prije 2 dana, a evo vas dvojica istu tu priču danas dva puta ponavljate.

Danas će se znati ko nam dolazi, ili Caceres ili Guarin, cijena je ista, igrači imaju iste kvalitete, samo što igraju druge pozicije, na obje te pozicije nam je potreban neki vrhunski igrač, tako da je meni svejedno ko će doći od ove dvojice, mada nam je Caceres potrebniji, jer može igrati štopera, a i biti zamjena za Lichsteinera.

Kao moguća buduća destinacija Marca Motte spominje se Novara.

Usput, Rubin traži 12 miliona za Bocchettija.
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 18 jan 2012, 00:35

Bianconeri1988 je napisao/la:Jeste dosadni s tim više, čitajte malo kad hoćete da nešto napišete ili postavite.

Ja sam taj link postavio još prije 2 dana, a evo vas dvojica istu tu priču danas dva puta ponavljate.

Danas će se znati ko nam dolazi, ili Caceres ili Guarin, cijena je ista, igrači imaju iste kvalitete, samo što igraju druge pozicije, na obje te pozicije nam je potreban neki vrhunski igrač, tako da je meni svejedno ko će doći od ove dvojice, mada nam je Caceres potrebniji, jer može igrati štopera, a i biti zamjena za Lichsteinera.

Kao moguća buduća destinacija Marca Motte spominje se Novara.
Hehe ma nemoj ih napadati ne navijaju za Juve tako da ni ne citaju :D

Mah ne znam niti jednog igraca osim Caceresa koji bi mogao pokriti sve pozicije u odbrani od desnog beka kroz stopera pa do lijevog beka zbog tog mi se pravo svida i krivo ce mi biti jer bi sa tim samo jednim igracem imali sve moguce rotacije u odbrani i pokrili sve moguce nedostatke. Ovako ne znam koje bi nam bilo moguce rjesenje za tu odbranu a da bar moze pokriti dvije pozicije a to je stopera i lijevog beka. Guarinom bi ipak smanjili taj pritisak na Pirla i vjerujem da se njegovo odsustvo ne bi toliko ni osjetilo u nekim tekmama, i mislim da bi bio sasvim zadovoljan i on a i Pirlo ako bi nekad igrao od pocetka protiv slabijih ekipa.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jan 2012, 00:42

Caceres nam je prioritet samo zato jer je jednako dobar na svim pozicijama u odbrani, ako on ne dođe navijači spominju Astorija iz Cagliarija, inače štoper, neki dan protiv nas baš dobro odigrao. Fonseca, Caceresov menađer, je danas u Italiji pa bi se više trebalo znati, izgleda da je Sevilla pristala na tih 9 miliona koliko smo ponudili, a i ovo je Caceresu unikatna prilika za iskorak u karijeri nakon neuspjeha u Barceloni.

A koji pakaš je onaj Amauri, da se tako izrazim, hoće plaću za januar tj. 330 000, a ni Juve ni Fiorentina neće da mu je daju i zato neće nigdje da ide.
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 18 jan 2012, 00:57

Bianconeri1988 je napisao/la:Caceres nam je prioritet samo zato jer je jednako dobar na svim pozicijama u odbrani, ako on ne dođe navijači spominju Astorija iz Cagliarija, inače štoper, neki dan protiv nas baš dobro odigrao. Fonseca, Caceresov menađer, je danas u Italiji pa bi se više trebalo znati, izgleda da je Sevilla pristala na tih 9 miliona koliko smo ponudili, a i ovo je Caceresu unikatna prilika za iskorak u karijeri nakon neuspjeha u Barceloni.

A koji pakaš je onaj Amauri, da se tako izrazim, hoće plaću za januar tj. 330 000, a ni Juve ni Fiorentina neće da mu je daju i zato neće nigdje da ide.
Valjda bude nesta od njega, fazon je sto na sredinu mozemo dovesti i druge igrace jednako kvalitetne a u odbranu sigurno necemo naci nijednog koji pokriva sve pozicije a uz to da je dobar.

Ne znam vise sta hoce sa tim Amaurijem neka mu isplate tih 330.000 i neka ide bolje nego da ga placaju jos do kraja sezone :roll:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jan 2012, 01:11

Valjda ako igrač mjenja klub u januaru red je i da se odrekne plaće za januar, jer recimo pola mjeseca je u jednoj ekipi, pola u drugoj, pa se nađe neki kompromis, ali Amauri to sve namjerno radi, ja sam stekao takav dojam.

I kad mi neko kaže trebalo mu je dati šansu, vraga mu je trebalo dati šansu kad igra samo za pare, glupi Secco i Blanc, samo Amauri nas je koštao 40 miliona.

Zato se meni sviđa šta radi Marotta, prvo ga dovede, ako se pokaže da je dobar, ostaje, ako ne onda mu je noga. Mi pričamo kako nema petlje da dovede igrača za velike pare, ima on petlje, samo ne želi da napravi istu grešku kao njegovi prethodnici, primjer Felipe Melo, Diego i Amauri. I to sve trojica Brazilci, a u Juventusu otkako znam za sebe Brazilci nikad nisu igrali.
Ž '21!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 18 jan 2012, 01:27

Ne treba dovoditi "na silu" igrače sada u januaru. Već smo se tako jednom "opekli" u avgustu, kada je Marotta doveo Eliu samo zbog pritiska navijača. Plaćen 10 miliona i nikako ne igra.
Ako može Caceres, ako ne može ne dovoditi nikoga. Bochetti da, ali na posudbu, na kraju sezone noga.
Guarin je strašan igrač, ali trenutno mi je nelogično davati 10+ miliona za igrača koji će biti rezerva .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 18 jan 2012, 01:32

Pa dobar je metod Marotte samo sto ga on primjenjuje na polovnjacima. A treba igrac da se odrekne ali ako vec nece onda neka mu isplate i nek se rijese problema za sva vremena, bolje nego ga trpiti do kraja sezone mada ja mislim da to nije u pitanju.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 18 jan 2012, 02:06

slika
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 18 jan 2012, 12:29

Sta je ovo svi duze spavaju danas a niko nista nejavlja :mrgreen: ,, valjda je to neki dobar znak da ce se danas nesto desiti..

Ja jedva cekam susret s Atalantom a ovo ostalo me nezanima vise tolko ...

Quagliarella poceo trenirati, znaci moce igrati al s maskom na lice.,,

.. i da na kraju krajeva, priblizivase 8-), idi vise jednom

http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... no-giusto/" onclick="window.open(this.href);return false;

Forza Juve

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 18 jan 2012, 12:50

Nek ide vise. Ja vjerujem da ce eksplodirati u Fiorentini (ako je redovno trenirao sve do sada)

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/pov ... anih/72487
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 18 jan 2012, 13:12

Elia se povrijedio, koji peh. :cry:

Palombo rekao da zeli u Juventus.

Malo nam fali da dovedemo Guarina, nudimo sada 2 mil. i na kraju sezone 9 mil.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 jan 2012, 13:42

Ma Marotta ce dovesti i Guarina i Caseresa na posudbu u svom stilu :lol: :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 18 jan 2012, 13:45

Burberry46 je napisao/la:Ma Marotta ce dovesti i Guarina i Caseresa na posudbu u svom stilu :lol: :D
Eh kad bi moglo, moze samo jedan doci jer su nonEU. :(

Krasic izabrao odlazak, cini mi se. :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jan 2012, 15:09

@Kapitenu 8-) ;) :D

Nije ništa opasna povreda Elie, bit će on spreman za subotu, normalno ako ga Conte izabere u 18 igrača.

Pisali smo sinoć dosta o tome, do sutra će nam doći sigurno Caceres ili Guarin, navodno je Porto prihvatio našu ponudu za Guarina, dok se Sevilla još uvijek nećka, trebao bi to završiti Fonseca jer i sam Caceres želi da ide, do sutra ga čekati i dovesti Guarina, koliko god ja htio da Caceres dođe nijedan igrač nije bitniji od Juventusa.

Uglavnom obojica imaju po par alternativa, ali svakako dolazak jednog isključuje dolazak drugog. :mrgreen:

Večeras Primavera igra kup protiv Fiorentine na glavnom terenu Artemio Francchija, ne bi bilo lošte pogledati tu tekmu jer će igrati Gabriel Appelt.

Ovo od mene na brzinu, jutros od 10 sam na nogama, zato se i nisam javio ranije. Vidim da sam vam nedostajao :mrgreen: :lol:
Ž '21!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 18 jan 2012, 15:14

Vala kada je 100% zdrav ne stavlja ga u igru, cisto sumnjam da ce ga i u subotu. :|

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jan 2012, 16:18

Očekivano!

Fiorentini Amauri, Juventusu Behrami ili Montolivo, ali pošto Montolivo želi da igra standardno zbog EURO-a 2012, Juve se odlučio za Behramija za čiji dolazak je i Conte dao blagoslav. :mrgreen:
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.